Bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 17:30
Ga naar mijn account
Klantenservice
Bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 17:30

Kies uw reisbestemming

Azië

Azië is zonder twijfel het continent van de toekomst. Met een gigantisch grote populatie, haar adembenemende landschappen en bruisende energie, is Azië een bestemming die niemand onverschillig laat. Bezoek India, het land van duizenden contrasten; of China met haar uitgestrekte landschappen en haar indrukwekkende steden; of reis af naar Zuidoost-Azië voor haar paradijselijke stranden en legendarische tempels ver verborgen in de jungle.

Europa

In Europa vindt u ’s werelds meest charmante hoofdsteden, boeiende geschiedenis en een smeltkroes van culturen. Geniet ’s zomers van de zon en prachtige stranden in bijvoorbeeld Griekenland of Portugal. Voor een actieve winterreis kunt u goed terecht in de Alpen, Scandinavië of op de Canarische eilanden. Gaat u liever op ontdekkingsreis buiten de gebaande paden? Dan zijn bestemmingen als Albanië en IJsland zeer geschikt. Of u nu gaat voor een lang of kort verblijf, Europa biedt volop mogelijkheden!

Afrika

Afrika is nog grotendeels behouden van massatoerisme en daardoor een paradijs voor reisliefhebbers die op zoek zijn naar een ervaring buiten de gebaande paden. Bezoek Ethiopië, maak kennis met haar lokale bevolking en bewonder Lucy, de grootmoeder van de mensheid. Reis verder naar het Zuiden in de richting van Kenia, Tanzania of Zuid-Afrika om de indrukwekkende natuurgebieden en het fascinerende wild-life te ervaren. Afrika is ook een geweldige plek om verschillende culturen te ontdekken. Laat uw horloge thuis en omarm de aangename en ontspannen manier van leven. Welkom in Afrika!