Bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 17:30
Ga naar mijn account
Klantenservice
Bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 17:30

Kies uw reisbestemming

Azië

Azië is zonder twijfel het continent van de toekomst. Met een gigantisch grote populatie, haar adembenemende landschappen en bruisende energie, is Azië een bestemming die niemand onverschillig laat. Bezoek India, het land van duizenden contrasten; of China met haar uitgestrekte landschappen en haar indrukwekkende steden; of reis af naar Zuidoost-Azië voor haar paradijselijke stranden en legendarische tempels ver verborgen in de jungle.

Europa

In Europa vindt u ’s werelds meest charmante hoofdsteden, boeiende geschiedenis en een smeltkroes van culturen. Geniet ’s zomers van de zon en prachtige stranden in bijvoorbeeld Griekenland of Portugal. Voor een actieve winterreis kunt u goed terecht in de Alpen, Scandinavië of op de Canarische eilanden. Gaat u liever op ontdekkingsreis buiten de gebaande paden? Dan zijn bestemmingen als Albanië en IJsland zeer geschikt. Of u nu gaat voor een lang of kort verblijf, Europa biedt volop mogelijkheden!

Afrika

Afrika is nog grotendeels behouden van massatoerisme en daardoor een paradijs voor reisliefhebbers die op zoek zijn naar een ervaring buiten de gebaande paden. Bezoek Ethiopië, maak kennis met haar lokale bevolking en bewonder Lucy, de grootmoeder van de mensheid. Reis verder naar het Zuiden in de richting van Kenia, Tanzania of Zuid-Afrika om de indrukwekkende natuurgebieden en het fascinerende wild-life te ervaren. Afrika is ook een geweldige plek om verschillende culturen te ontdekken. Laat uw horloge thuis en omarm de aangename en ontspannen manier van leven. Welkom in Afrika!

Midden-Oosten

Wieg van beschavingen, het Midden-Oosten intrigeer en fascineert. Jordanië, Iran, Oman, Israël en Palestina zijn allemaal historische plekken om te ontdekken tijdens een reis in de voetsporen van onze geschiedenis. Vergeet alle clichés: een reis naar het Midden-Oosten geeft u de sleutels om de geschiedenis beter te begrijpen, maar ook de uwe. Het Midden-Oosten is een verrassend continent, vol met wonderen en onbekende schatten die gewoon op u wachten.

Amerika

Noord-Amerika, een betoverend continent die u meer dan genoeg ruimte geeft om uw dromen uit te laten komen. Voel een wind van vrijheid bij het verkennen van Amerika. In het noordelijke deel van het continent wachten de bijzondere steden van New York, San Francisco en Montreal op u. Voor wie houdt van open vlaktes zal het geweldig vinden in Canada. Canada heeft een ruim keuze uit verschillende nationale parken. Wat dacht u van het westelijke deel van de Verenigde Staten, thuisbasis van overweldigende landschappen van de Grand Canyon en Monument Valley. In Midden-Amerika kunt u ook kiezen uit verschillende landen met prachtige culturen, zoals Belize, Cuba en Costa-Rica. Hier heeft u tal van mogelijkheden, zoals: muziek en dans, salsa of samba. Wilt u zien hoe de Inca's heersten van 1438 tot 1532 over een groot gebied dat van Chili tot Ecuador liep. U heeft de mogelijkheid om een bezoek te brengen aan de extravagante Amazone of het spectaculaire landschap in de Andes.

Oceanië

Stelt u een continent voor op de antipoden die bestaan ​​uit grote en kleine eilanden verspreid over de Stille Oceaan. Paradijseilanden waar cultuur en natuur elkaar harmonieus aanvullen. Wilde landschappen, droomstranden, opwindende culturen, tropische watervallen: volg ons op deze reis naar Oceanië! Oceanië is in de eerste plaats Australië en Nieuw-Zeeland, de twee grootste eilanden van het continent. Maar er is nog zoveel meer te ontdekken.