Bereikbaar op werkdagen van 10:00 tot 18:00
Neem contact met ons op via +31 (0) 20 808 4329
Inloggen
Klantenservice
Bereikbaar op werkdagen van 10:00 tot 18:00
Neem contact met ons op via +31 (0) 20 808 4329

Rondreis in Vietnam

Ontwerp uw reis met behulp van een lokale reisagent in Vietnam
Vraag een reisvoorstel aan en ontvang kosteloos een vrijblijvende offerte
Ik reis
Reizigers
Reisperiode:
Vertrekdatum
Onze voorbeeldreizen kunnen geheel aangepast worden aan de hand van uw wensen en budget
Ik reis
Profiel
Reisperiode:
Alle

Voorbeeldreizen in Vietnam - Geheel op maat te maken

Alle types
Alle
Alle budgetten
Niet de juiste reis gevonden? Ontwerp uw reis samen op maat met een reisagent
Neem contact op met een lokale agent
Hill Tribes Of Northern Vietnam
circa 10 dagenvanaf€ 670
Mekong Delta Discovery
circa 8 dagenvanaf€ 610
History, Heritage, and Local Cuisine
circa 14 dagenvanaf€ 1.550
gecombineerd
From Halong Bay to Angkor Wat
circa 10 dagenvanaf€ 1.580
Local Culture and Lifestyle
circa 14 dagenvanaf€ 1.510
Tour the Countryside and Explore the Cities
circa 14 dagenvanaf€ 1.720
Cover All Corners of the Country
circa 20 dagenvanaf€ 2.300
gecombineerd
Classic Vietnam and Highlights of Cambodia
circa 17 dagenvanaf€ 2.330
Classic Tour
circa 16 dagenvanaf€ 1.890
A Month of Adventure and Discovery
circa 29 dagenvanaf€ 5.130
Family Beach and Bike Adventure
circa 15 dagenvanaf€ 1.740
Classic Luxury Tour
circa 16 dagenvanaf€ 2.680
Uw rondreis vanaf begin tot eind zelf samenstellen? Reisvoorstel aanvragen

Ga goed voorbereid op reis

Vietnam is een prachtig land in het oosten van Azië dat veel mooie reizen kan bieden voor reizigers. De hoofdstad van Vietnam is Hanoi, in deze stad zijn veel bezienswaardigheden. De andere grote stad van Vietnam is Ho Chi Minh (voormalig Saigon), ook deze stad is een bezoek waard. Buiten de steden heeft Vietnam veel prachtige natuur te bieden. In het zuiden van Vietnam vindt u prachtige stranden en voor duikliefhebbers is dit het paradijs.

Wat te doen in Vietnam?

Tijdens uw reis in Vietnam kunt u veel activiteiten ondernemen. Te beginnen in de prachtige stad Hanoi. Hanoi is een stad met veel markten en straten, de stad is enorm druk en alleen al rondlopen is een ervaring. Toch heeft Hanoi veel bezienswaardigheden zoals Temple of literature, Military history museum of het Mausoleum van Ho Chi Minh. Een andere stad die u zeker niet moet overslaan tijdens uw reis in Vietnam is de stad Ho Chi Minh. Andere bezienswaardigheden zijn Halong Bay & Cat Ba Island, dit is een baai die bestaat uit 3000 kalkstenen. Het is ook mogelijk om hier te kayakken. De stad Hoi An is prachtig en ligt dichtbij de zee. De mooiste stranden van Vietnam vindt u op het eiland Phu Quoc, Con Dao, Hon Chong & Duong beach en Hai Tac.

Wanneer te reizen naar Vietnam?

Vietnam heeft een tropische klimaat waardoor het gedurende het hele jaar warm is. Wel kent Vietnam drie seizoenen, een hoogseizoen, tussenseizoen en een laagseizoen. Het hoogseizoen is juli & augustus, in deze maanden bezoeken de meeste reizigers Vietnam. Het tussenseizoen is van december tot en met maart. Dit zijn de beste maanden om naar Vietnam te reizen. De temperatuur is aangenaam en er valt minder regen dan in de andere seizoenen. Het laagseizoen is van april tot en met juni en van september tot en met november. In het noorden van Vietnam kan het tijdens het laagseizoen flink stormen.

Hoe reist u naar Vietnam?

Om naar Vietnam te reizen zult u helaas minimaal 1 maal moeten overstappen. Wanneer u een vlucht neemt vanuit Schiphol zult u moeten overstappen in Parijs, Bangkok, Kuala Lumpur of Moskou. De vlucht met overstap zal rond de 15 uur duren, dit is afhankelijk van de overstaptijd. De kosten voor een reis bedragen tussen €450 en €700. De bovengenoemde prijs is afhankelijk van het seizoen en het tijdstip van uw reservering.

Welke reisdocumenten heeft u nodig voor Vietnam?

Voor uw reis naar Vietnam heeft u een geldig paspoort nodig. Dit paspoort moet minimaal 6 maanden geldig zijn. Wilt u naar Vietnam reizen en komt u aan in een van de grote luchthavens kunt u een visum on arrival krijgen. Voor dit visum moet u aan enkele voorwaarden voldoen:

  • U kunt niet via land Vietnam binnenkomen.
  • U heeft een autorisatiebrief nodig. Bij aankomst op het vliegveld neemt u deze brief mee naar het immigratiekantoor en krijgt u na het betalen van $25 uw visum.
  • De volgende visa zijn verkrijgbaar: 1 month single entry, 1 month multiple entry, 3 months single entry en 3 months multiple entry.

Er zijn verschillende instanties waar u de autorisatiebrief kan krijgen, zoals E-visums en visum Vietnam expert. Mocht u tijdens uw reis in Vietnam ook andere landen bezoeken en komt u hierdoor via het land Vietnam binnen, dan kunt helaas geen gebruik maken van "visum on arrival".

Welke inentingen heb je nodig voor Vietnam?

Voor Indonesië zijn geen inentingen verplicht, wel worden de volgende aanbevolen:

  • DTP (Difterie, tetanus en polio)
  • Hepatitis A ( besmettelijke geelzucht)

In Vietnam komt malaria voor, niet in alle gebieden. Op Phu Quoc (eiland bij de kust van Cambodja) en het binnenland van Vietnam komt malaria voor.

Verder kan het persoonsgebonden zijn of u eventueel nog andere inentingen nodig zult hebben tijdens uw reis in Vietnam.

Wij raden u aan om altijd de website van de GGD te checken voor de gehele informatie omtrent inentingen.

Welke valuta heeft Vietnam?

De munteenheid van Vietnam is de Vietnamese Dong. Verder kunt vrijwel overal met de Amerikaanse Dollar betalen. De Vietnamese Dong is verkrijgbaar in biljetten van 500 tot en met 500.000 Dong. Handig om te weten is dat wanneer u aankomt in Vietnam u uw visum in Dollars moet betalen.

Andere interessante bestemmingen