Bestemmingen
Topbestemmingen naar Midden-Amerika
Topbestemmingen naar Afrika
Andere bestemmingen naar Afrika
Topbestemmingen naar Noord-Amerika
 • Inspiratie opdoen
Topbestemmingen naar Zuid-Amerika
Andere bestemmingen naar Zuid-Amerika
Topbestemmingen naar het Midden-Oosten
Topbestemmingen naar Oceanië
Inspiratie opdoen
 • Met wie op reis?
 • Welke activiteiten?
 • Welke periode?

Self-drive rondreizen

Droomt u van een perfect georganiseerde reis, maar wilt u vrij en onafhankelijk zijn? Ontdek de mooiste wegen ter wereld en geniet van een onvergetelijke roadtrip met onze unieke autorondreizen. Door zelf achter het stuur te zitten kunt u bepalen wan...

Droomt u van een perfect georganiseerde reis, maar wilt u vrij en onafhankelijk zijn? Ontdek de mooiste wegen ter wereld en geniet van een onvergetelijke roadtrip met onze unieke autorondreizen. Door zelf achter het stuur te zitten kunt u bepalen wanneer, waar en hoe lang u wilt stoppen, of het nu gaat om een uitgebreide stadswandeling, een mooie boswandeling of een korte pauze. Onze lokale reisagent ontwerpt uw unieke reis, die u op uw eigen tempo kunt beleven! Of het nu buiten de gebaande paden is of op onbekende wegen, met z'n tweeën of met het hele gezin, in de auto of camper - onze roadtrips staan garant voor unieke ervaringen. Met uw persoonlijke roadmap op zak hoeft u alleen maar de weg en de roep om vrijheid te volgen....

Lees meer

De meest populaire bestemmingen

Al onze reisideeën voor Self-drive reizen

Ontdek de mooiste Self-drive voorbeeldreizen ontworpen door onze lokale reisagenten. Met de auto of camper, met familie of vrienden, met een huurauto of uw eigen auto is een van de beste manieren om iedere hoek van uw bestemming te ontdekken en te genieten van onafhankelijkheid gedurende de hele reis. Een autorondreis is daarom de ideale manier om te reizen als u op zoek bent naar echte vrijheid.

 • IJsland
Roadtrip langs de noordelijke hoogtepunten
circa 5 dagen vanaf € 1.300
 • IJsland
Zelf rondrijden door de Hooglanden
circa 10 dagen vanaf € 2.950

Waarom Self-drive rondreizen met Evaneos

Een scherpe prijs
Geniet van prachtige accommodaties en beleef een onvergetelijke reis. Bungalows op het strand, luxe suites met het beste uitzicht, onze lokale reisagenten hebben de beste hotels, lodges en accommodaties geselecteerd.
Flexibiliteit van begin tot eind
Stop en geniet van het landschap of kijk terug op de dorpen en steden die u zojuist heeft bezocht, op basis van uw wensen.
Ontdek geheime en onontdekte wegen 
Onze autorondreizen brengen u naar de mooiste wegen ter wereld. Zo zijn er de adembenemende routes die veel reizigers hebben doen dromen, zoals de beroemde Route 66 in de Verenigde Staten of de Great Ocean Road in Australië. Maar ook onbekende wegen buiten de gebaande paden zijn perfect voor een roadtrip.

Onze lokale reisagenten voor de beste Self-drive rondreizen

Onze lokale reisagenten wonen en werken op bestemming, waardoor ze precies weten wat er te vinden en te doen is. Om van uw autovakantie een onvergetelijke ervaring te maken, hebben wij voor u de beste lokale reisagenten geselecteerd die zowel de legendarische routes als de meest geheime wegen kennen. Uw autorondreis zal individueel worden aangepast naar uw wensen en zal een unieke ervaring zijn dankzij de tips van de lokale agenten.

De meningen en beoordelingen van onze reizigers

Wat denken onze reizigers?
 • Sophie
  13 mrt. 2019
  5/5
  Great Barrier Reef en Fraser Island waren hoogtepunten! Prachtige natuur en erg vriendelijke en behulpzame mensen in Australië.
 • Toine en Chantal
  25 mrt. 2019
  5/5
  Het was een onvergetelijke reis met een wonderschone natuur en uiteraard veel dieren. De mooiste reis van ons leven, een droom!