Compensatie van geschatte CO2-uitstoot
Bestemmingen
Topbestemmingen naar Midden-Amerika
Topbestemmingen naar Afrika
Andere bestemmingen naar Afrika
Topbestemmingen naar Noord-Amerika
Topbestemmingen naar Zuid-Amerika
Andere bestemmingen naar Zuid-Amerika
Topbestemmingen naar het Midden-Oosten
  • Oman
    Reizen in Oman
  • Inspiratie opdoen
Topbestemmingen naar Oceanië
Inspiratie opdoen
  • Met wie op reis?
  • Welke activiteiten?
  • Welke periode?
  • Wat voor een soort reis?

Onze meest populaire thema 's

Wij geloven dat reizen mensen dichter bij elkaar brengt.

Er is niet enkel één manier om te reizen. Er zijn vele verschillende manieren om nieuwe plaatsen te ontdekken. Of u nu houdt van sport, avontuur, ontspanning, gastronomie, cultuur snuiven, natuur, of een combinatie ervan; wij helpen u bij het vinden van de bestemming en de reis die bij u past!

Klaar voor een nieuwe reis, maar u weet nog niet waar naartoe? Op deze pagina doet u inspiratie op en vindt u de bestemming die het beste aansluit op uw reiswensen. Geef uw voorkeuren aan, kies de periode waarin u wilt reizen en wij voorzien u van de nodige dosis inspiratie zodat u aan de slag kunt met het plannen van uw volgende avontuur!

Onze andere thema 's

Vindt u het lastig kiezen tussen alle voorgestelde reizen?

Geen zorgen, al onze voorbeeldreizen zijn geheel op maat te maken! U kunt de elementen van verschillende voorgestelde reizen met elkaar combineren of uw eigen ideeën eraan toevoegen. Liever heel iets anders? Onze lokale reisagenten kunnen een geheel uniek reisvoorstel voor u ontwerpen aan de hand van uw wensen en budget. Met Evaneos reist u zoals niemand anders!

Wat dacht u van een safari?

Was uw kinderkamer ook gevuld met knuffels van giraffen, olifanten en tijgers? Heeft u de Lion King al diverse malen gezien en hoeven we u niet uit te leggen wat de “Big Five” betekent? Dan zijn onze avontuurlijke safari reizen echt iets voor u! Wat dacht u van een klassieke safari door het prachtige Kenia, Tanzania, Namibië of Zuid-Afrika? Trek door de ongerepte natuur, laat u betoveren door de kleurrijke landschappen en kom oog in oog te staan met wilde leeuwen, olifanten, zebra's en flamingo’s. Bent u juist op zoek naar een minder klassieke safari reis? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres! Denk bijvoorbeeld aan een safari reis in Ecuador, Costa Rica, Brazilië, Australië, Canada, Sri Lanka, India, Maleisië of zelfs Nepal!

Gaat u liever zelfstandig op pad zonder groep, gids of chauffeur?

Krijgt u de kriebels bij de woorden “georganiseerde reis”, “groepsreis” of “gids”? Reist u liever zelfstandig en in alle vrijheid? Ook wanneer u zelf graag de touwtjes in handen hebt, kan Evaneos u helpen een bijzondere reis te maken. Deelnemen aan een groepsreis of begeleiding van een gids is een keuze, maar absoluut geen must voor een geslaagde reis!

Wij hebben de beste reizen voor u geselecteerd waarbij u in alle vrijheid, zonder groep, gids of chauffeur de meest prachtige bestemmingen kunt ontdekken. Van Albanië tot Indonesië en van Chili tot Canada, van een klassieke reis tot een reis buiten de gebaande paden; onze lokale reisagenten zorgen ervoor dat u goed voorbereid op pad gaat.