Bestemmingen
Topbestemmingen naar Midden-Amerika
Topbestemmingen naar Afrika
Andere bestemmingen naar Afrika
Topbestemmingen naar Noord-Amerika
  • Inspiratie opdoen
Topbestemmingen naar Zuid-Amerika
Andere bestemmingen naar Zuid-Amerika
Topbestemmingen naar het Midden-Oosten
Topbestemmingen naar Oceanië
Inspiratie opdoen
  • Met wie op reis?
  • Welke activiteiten?
  • Welke periode?

Familiereizen

Reizen is een fantastische manier om de nieuwsgierigheid van kinderen te wekken, om ze de wereld te laten zien en nieuwe dingen te laten ontdekken. Op reis kunnen jullie het hectische gezinsleven even achter jullie laten. Ouders en kinderen komen dic...

Reizen is een fantastische manier om de nieuwsgierigheid van kinderen te wekken, om ze de wereld te laten zien en nieuwe dingen te laten ontdekken. Op reis kunnen jullie het hectische gezinsleven even achter jullie laten. Ouders en kinderen komen dichter tot elkaar, jullie komen even los van de beeldschermen en hebben de tijd om nieuwe, leuke en bijzondere dingen te ervaren. Willen jullie jagen op het noorderlicht, de Big Five observeren tijdens een spannende safari, slapen onder de sterren in de woestijn of hoog in de toppen van de bomen? En of u nu reist met jonge kinderen of tieners, als alleenstaande ouder of met een groot gezin, onze lokale reisexperts stellen voor u de perfecte reis samen. Zij zorgen ervoor dat u unieke ervaringen beleeft en ze houden rekening met de leeftijd van de kinderen. En vanzelfsprekend zijn deze reizen goed voor de natuur, de plaatselijke bevolking en de lokale economie. Voor reizen dichtbij huis of juist verder weg, dankzij de goede zorgen van onze reisbureaus kunt u met een gerust hart vertrekken.

Lees meer

Een paar van de beste bestemmingen voor familiereizen

Al onze reisideeën voor familiereizen

Wilt u inspiratie opdoen voor de volgende reis met het gezin? Bekijk onze voorbeeldreizen voor een vakantie in Europa of verder weg, in de zomer of in de winter, voor liefhebbers van avontuur of ontspanning. En dit alles op een verantwoorde manier.

  • Ecuador
Familiereis in het midden van de wereld
circa 18 dagen vanaf € 3.150
  • Armenië
Een avontuurlijke familiereis vol historie
circa 10 dagen vanaf € 790

Waarom reizen met Evaneos?

Lokale reisagenten die gespecialiseerd zijn in familiereizen
Bij Evaneos selecteren we met zorg de beste reisbureaus voor gezinsreizen. Onze lokale reisexperts bieden unieke en authentieke ervaringen, aangepast op uw wensen en waarden. Ze houden hierbij rekening met de leeftijd van de kinderen.
Tot in de puntjes verzorgd
Uw reisagent neemt de organisatie volledig uit handen. U kunt rekenen op een persoonlijke ontvangst en het vervoer, de accommodaties en de activiteiten zijn geregeld. Onze experts selecteren de beste lokale dienstverleners, zodat u profiteert van uitzonderlijke service en gegarandeerde veiligheid. U hoeft enkel te genieten met uw gezin.
24-uurs assistentie
Tijdens uw familiereis kunt u rond de klok contact opnemen met uw lokale reisbureau. En voor reizen naar Azië, Afrika en Zuid-Amerika hebben wij een speciale hulplijn.

Onze lokale reisagenten voor de beste familiereizen

Onze lokale reisexperts kennen hun bestemming door en door. Ze zijn gespecialiseerd in familiereizen en ontwerpen voor u een reis met activiteiten en accommodaties die leuk zijn voor jong en oud.