Bestemmingen
Topbestemmingen naar Midden-Amerika
Topbestemmingen naar Afrika
Andere bestemmingen naar Afrika
Topbestemmingen naar Noord-Amerika
 • Inspiratie opdoen
Topbestemmingen naar Zuid-Amerika
Andere bestemmingen naar Zuid-Amerika
Topbestemmingen naar het Midden-Oosten
Topbestemmingen naar Oceanië
Inspiratie opdoen
 • Met wie op reis?
 • Welke activiteiten?
 • Welke periode?

Deze zomer op reis

De zomer is het ultieme vakantieseizoen, het hele jaar kijken we uit naar de reis die we in de zomervakantie kunnen maken. Van juni tot september zijn de mogelijkheden om op reis te gaan eindeloos. Ga dit jaar iets langer weg dan normaal, of ga naar ...

De zomer is het ultieme vakantieseizoen, het hele jaar kijken we uit naar de reis die we in de zomervakantie kunnen maken. Van juni tot september zijn de mogelijkheden om op reis te gaan eindeloos. Ga dit jaar iets langer weg dan normaal, of ga naar een bijzondere bestemming. Laat het dagelijks leven achter u en ontdek nieuwe plekken, in uw eentje, met uw geliefde, met het hele gezin of met vrienden. Kies uw bestemming en laat de voorpret beginnen. Onze lokale reisexperts staan klaar om al uw vragen te beantwoorden. Maak gebruik van hun uitgebreide kennis over de plek van bestemming en vind activiteiten en bezienswaardigheden die niet iedereen kent. Samen ontwerpen jullie een authentieke en verantwoorde zomerreis.

Lees meer

De favoriete bestemmingen van onze reizigers

Onze bestemmingen, waar gaat u deze zomer heen

Onze ideeën voor rondreizen in de zomer

Van juni tot september en afhankelijk van welke bestemming u kiest heeft elke maand zijn bijzondere momenten en ervaringen. Wilt u dit jaar niet te ver reizen, of gaat u het liefst naar de andere kant van de wereld? Ontdek de voorbeeldreizen voor deze zomer die onze lokale reispartners hebben opgesteld. Laat u inspireren en ontwerp dan uw eigen droomreis, met een beetje hulp van onze reisexperts.

 • Kroatië
Avontuur voor families
circa 10 dagen vanaf € 1.660
 • Oezbekistan
Langs de Zijderoute
circa 8 dagen vanaf € 1.490

Waarom Evaneos kiezen om deze zomer te reizen?

Gespecialiseerde plaatselijke reisbureaus
De reisagenten waar wij mee samenwerken hebben een passie voor hun bestemming. Zij helpen u bij het ontwerpen en realiseren van de reis waar u altijd van gedroomd heeft. Dankzij hun kennis beleeft u unieke en authentieke momenten en hoeft u zich nergens zorgen over te maken.
Een ruime keuze aan activiteiten
Zee of bergen, sport of ontspanning, met familie of vrienden, alles is bij ons mogelijk. Bedenkt wat u wilt doen en onze reisagenten zorgen ervoor dat de activiteiten worden aangepast aan het reisgezelschap. Zij werken met de beste gidsen en dienstverleners, waardoor ze u een uitstekende service en de nodige veiligheidsvoorwaarden kunnen bieden.
Invloed op de impact van uw reis
Omdat we duurzamere reizen willen aanbieden, kiezen onze lokale reisbureaus voor ervaringen waarbij rekening wordt gehouden met de natuur, de dieren, de hulpbronnen en de plaatselijke bevolking. We willen reizen aanbieden die goed zijn voor u, maar ook voor het land waar u te gast bent.

Reisbureaus die gespecialiseerd zijn in zomerreizen

De reisagenten waar wij mee samenwerken kennen hun bestemming als geen ander en ze willen u de meest bijzondere plekken laten zien. Wilt u ontspannen op een verlaten strand, van de gebaande paden wijken om de plaatselijke cultuur in u op te nemen of een nieuwe sportactiviteit uitproberen? Onze reisexperts hebben de beste tips voor u.

Feedback van reizigers

Wat vinden onze reizigers?
 • Yvet Lupgens
  2 aug. 2020
  5/5
  Wat een prachtig land, geologisch en morfologisch uniek. Rijdend door uitgestorven gebieden waar ieder uur er weer anders uitziet, rust en ruimte en dat landschap beleven door 'erin' te gaan; wandelen, hiken, paardrijden, raften, kajak, etc. De oostkust was de mooiste route ooit gezien, we hadden geluk die dag met een strakblauwe hemel en een zee met 100 kleuren blauw. De route slingerde langs de fjorden en bij iedere bocht viel je weer stil van de schoonheid ervan. De dag eindigde in een hottub van het hotel met zicht op de gletsjer waar de zon op scheen, fantastisch!
 • Christiane
  6 jun. 2021
  5/5
  Ideale combinatie van avontuurlijke safari en ontspannend Zanzibar. Tot rust gekomen in de prachtige natuur onder uitmuntende begeleiding van onze gids. Prachtige natuur en heel warme mensen. Een echte aanrader.