Bestemmingen
Topbestemmingen naar Midden-Amerika
Topbestemmingen naar Afrika
Andere bestemmingen naar Afrika
Topbestemmingen naar Noord-Amerika
 • Inspiratie opdoen
Topbestemmingen naar Zuid-Amerika
Andere bestemmingen naar Zuid-Amerika
Topbestemmingen naar het Midden-Oosten
Topbestemmingen naar Oceanië
Inspiratie opdoen
 • Met wie op reis?
 • Welke activiteiten?
 • Welke periode?

Deze herfst op reis

Wat is de ideale periode om op vakantie te gaan? Dat is natuurlijk de herfst! De zee is nog warm, de zon schijnt en de temperatuur is ideaal. Op de verlaten stranden bent u bijna helemaal alleen. De mooiste natuurgebieden en monumenten bezoekt u in a...

Wat is de ideale periode om op vakantie te gaan? Dat is natuurlijk de herfst! De zee is nog warm, de zon schijnt en de temperatuur is ideaal. Op de verlaten stranden bent u bijna helemaal alleen. De mooiste natuurgebieden en monumenten bezoekt u in alle rust, zonder stress. Het aanbod van accommodaties is groter en de prijzen zijn lager. September, oktober en november zijn ongetwijfeld de beste maanden om op reis te gaan, of u nu kiest voor een bestemming in Europa of dat u verder weg op vakantie wilt. Een romantische reis in Griekenland, een combinatie van werken op afstand en cultuursnuiven in Marokko, of in de herfstvakantie met de kinderen eilandhoppen in Indonesië. Herontdek de wereld tijdens een prachtige reis gekleurd door de schoonheid van het najaar.

Lees meer

De favoriete bestemmingen van onze reizigers

Onze bestemmingen, waar gaat u deze herfst heen

Onze ideeën voor rondreizen in de herfst

Ga in september niet gelijk aan het werk, maar verleng de zomer en ontdek een bestemming in de buurt of aan de andere kant van de wereld. Bekijk hier de reizen die door onze reisagenten worden aangeraden en geniet van een vakantie tijdens de rustige periode. Doe eerst inspiratie op en stel vervolgens samen met een van onze reisexperts een route op maat samen.

 • Indonesië
De hoogtepunten van Sumatra, Java en Bali
circa 21 dagen vanaf € 2.120
 • Cuba
Geheel verzorgde tour voor de hele familie
circa 14 dagen vanaf € 0

Waarom Evaneos kiezen om deze herfst te reizen?

Gespecialiseerde lokale reisbureaus
Onze reisagenten hebben een passie voor hun bestemming. Zij helpen u met het ontwerpen en reserveren van uw droomreis voor dit najaar. Dankzij hun expertise en tips kunt u in alle rust genieten van een authentieke en unieke ervaring.
Een positieve invloed
Dankzij onze lokale reisagenten kunt u ervan uitgaan dat de geboekte activiteiten de natuur en de lokale gemeenschappen respecteren.
Een breed aanbod van activiteiten
Zin om de zomer te verlengen en uw batterij op te laden voor het begin van de winter? Onze lokale reisagenten helpen u om de mooiste plekken te vinden en zij zorgen ervoor dat alles volledig op uw wensen aansluit.

Reisbureaus die gespecialiseerd zijn in herfst reizen

Wij hebben de beste lokale reisbureaus geselecteerd, zodat u in de herfst een geweldige reis kunt maken. Wilt u ontspannen op een idyllisch eiland, weg van de gebaande paden om de lokale cultuur te ontdekken of wilt u zich verwonderen over de intense herfstkleuren in de natuur? Onze lokale reisagenten kennen de mooiste plekken en boeken voor u de beste accommodaties en leukste activiteiten.

Feedback van reizigers

Wat vinden onze reizigers?
 • Rumarshalu
  24 nov. 2019
  5/5
  In 8 dagen hebben we heel wat kilometers te voet en per auto afgelegd. 4 schitterende en uitdagende hikes gelopen. Vervoer, accomodatie en bagage was uitstekend geregeld.
 • JC
  8 nov. 2020
  5/5
  We spent 12 days in Tanzania. We arrived the first day at 9pm in the evening and were greeted by our Safari Guide at the airport who took us to our first lodge just outside of Arusha for some much needed rest. The following day we took a guided tour through a local village where we visited a local coffee farm and had lunch with a local family. The next day we began our 5 day safari where we visited Tarangire NP (1 day), Lake Manyara NP (1 day), Serengeti NP (2 days) and Ngorongoro Crater (1 day). It felt like we had entire NP to ourselves which allowed us to get up close and personal with numerous animals (elephants, lion cubs, girafes, zebras etc). After our safari we departed the mainlain and spent 4 days in Zanzibar were we enjoyed the beach, visited Stone Town and made a visit to a local spice farm.