Compensatie van geschatte CO2-uitstoot
Bestemmingen
Topbestemmingen naar Midden-Amerika
Topbestemmingen naar Afrika
Andere bestemmingen naar Afrika
Topbestemmingen naar Noord-Amerika
 • Inspiratie opdoen
Topbestemmingen naar Zuid-Amerika
Andere bestemmingen naar Zuid-Amerika
Topbestemmingen naar het Midden-Oosten
Topbestemmingen naar Oceanië
Inspiratie opdoen
 • Met wie op reis?
 • Welke activiteiten?
 • Welke periode?

Safari reizen

Pak uw paspoort en schaf een goede verrekijker aan - u gaat op safari! Met onze lokale reisagenten aan het roer bent u verzekerd van een reis vol met avontuur en gepersonaliseerde activiteiten. Van jeep safari's tot nachtelijke safari's, uw favoriete...

Pak uw paspoort en schaf een goede verrekijker aan - u gaat op safari! Met onze lokale reisagenten aan het roer bent u verzekerd van een reis vol met avontuur en gepersonaliseerde activiteiten. Van jeep safari's tot nachtelijke safari's, uw favoriete en meest indrukwekkende dieren wachten op u. Tot snel in Afrika!

Lees meer

Bestemmingen die onze reizigers het best beoordelen

De meest populaire bestemmingen

Al onze reisideeën voor safari reizen

Ontdek de meest geweldige en indrukwekkende bestemmingen die geschikt zijn voor safari's. Met behulp van onze lokale reisagenten, kunt u uw eigen safari reis samenstellen. Of het nu een familiereis is of u met uw geliefde op reis wilt, uw gepersonaliseerde reis is dichterbij dan u denkt!

 • Tanzania
De ultieme safarireis in Noord-Tanzania
circa 8 dagen vanaf € 2.840
 • Kenia
Avontuur en safari
circa 10 dagen vanaf € 3.180

Waarom safari reizen met Evaneos?

Lokale reisagenten die gespecialiseerd zijn in safari reizen
Bij Evaneos zorgen we voor de beste reisagenten, die wonen en werken op de bestemming. Hun lokale expertise en ervaring zorgen ervoor dat ze precies weten hoe ze een reis moeten maken die aansluit op uw wensen.
Uw reis zelf samenstellen
Bij Evaneos krijgt u geen voorgekauwde en standaard reis. Samen met de lokale reisagent zult u bespreken wat u wel en niet tijdens uw reis wilt doen, waarna de reisagent een speciale en unieke reis voor u samenstelt.
Een scherpe prijs
Geniet van prachtige accommodaties en beleef een onvergetelijke reis. Bungalows op het strand, luxe suites met het beste uitzicht, onze lokale reisagenten hebben de beste hotels, lodges en accommodaties geselecteerd.

Onze lokale reisagenten voor de beste safari reizen

Onze geselecteerde lokale reisagenten met specialisatie in het creëren van op maat gemaakte safari reizen. Zij zorgen dat uw reis helemaal van A tot Z geregeld is en aansluit op uw wensen.

De meningen en beoordelingen van onze reizigers

Wat denken onze reizigers?
 • Iris & Lowie
  5 sep. 2018
  5/5
  De verscheidenheid van de wildreservaten en natuurparken toonden telkens een ander landschap, een andere sfeer en een grote verscheidenheid aan dieren. We hebben een beetje geluk gehad om de meeste dieren die op ons verlanglijste stonden te kunnen zien. Een olifant of giraf die net voor of achter de jeep de weg oversteekt is onvergetelijk. Een paar grote katten die een dutje doen ook. De paardrijdafari, de mountainbiketocht en de wandelsafari toonden andere accenten van de natuur en het leven in Tanzania - soms confronterend ook. Het einde van de reis op hetvstrand in Zanzibar was een paradijselijke afsluiter.
 • Mart
  10 sep. 2018
  5/5
  Rondreis door Namibië in 17 dgn met 7 camping nachten de rest in geasthouses en af en toe extreme luxe hotels. De afwisseling vonden we gewoon erg goed. Super goede 4wd auto met opklapbare tent op de auto. In totaal hadden we 11 verschillende (overnacht) bestemmingen in de reis. Met goede reisafstanden tussen de verschillende bestemmingen.