Waarheen reizen?Actuele informatie over reisbestemmingen
Bestemmingen
Inspiratie opdoen
  • Met wie op reis?
  • Welke activiteiten?
  • Welke periode?
  • Wat voor een soort reis?
Rondreizen in Cuba met kinderen

Rondreizen in Cuba met kinderen

Uw op maat gemaakte rondreis in Cuba met kinderen
Vraag een reisvoorstel aan en ontvang kosteloos een vrijblijvende offerte
Reizigers
Maand
Onze voorbeeldreizen kunnen geheel aangepast worden aan de hand van uw wensen en budget
Profiel
Alle

Onze reisideeën met kinderen in Cuba

  • Klassiekers
Self-drive voor de hele familie
circa 15 dagen vanaf € 1.340
  • Klassiekers
Geheel verzorgde familiereis
circa 14 dagen vanaf € 1.420
  • Klassiekers
Volledige tour voor het hele gezin 
circa 15 dagen

Onze lokale reisagenten op Cuba

Waarom reizen op Cuba?

In het hart van het Caribisch gebied vindt u het eiland Cuba. Dit land heeft zowel veel traditie als moderniteit. Cuba is een magische plek met een betoverende Latijnse sfeer, koloniale invloeden en tropische stranden langs prachtige landschap. Natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen in Cuba, er zijn diverse natuurparken die zeer zeker een bezoek waard zijn! Verder vindt u veel oldtimers en sigaren op Cuba, de steden bieden een unieke kijk in h... In het hart van het Caribisch gebied vindt u het eiland Cuba. Dit land heeft zowel veel traditie als moderniteit. Cuba is een magische plek met een betoverende Latijnse sfeer, koloniale invloeden en tropische stranden langs prachtige landschap. Natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen in Cuba, er zijn diverse natuurparken die zeer zeker een bezoek waard zijn! Verder vindt u veel oldtimers en sigaren op Cuba, de steden bieden een unieke kijk in het Caribische leven! Lees meer
Bekijk onze reisgids

Beoordelingen van onze reizigers over hun reis naar Cuba

4.5/5
14 beoordelingen van reizigers
Uw rondreis vanaf begin tot eind zelf samenstellen? Reisvoorstel aanvragen

Waarom met de familie naar Cuba?

Met een haast perfect balans tussen traditie en moderniteit, prachtige stranden en indrukwekkende natuur, is Cuba een ideale bestemming. Voor een familiereis in Cuba is er veel vermaak en leuke activiteiten te vinden. Zo zijn er een groot aantal nationale parken en mooie stranden te vinden, wat Cuba met kinderen erg leuk maakt. Ook kunt u activiteiten ondernemen zoals naar een krokodillenboerderij gaan, of een dolfijnenshow bijwonen! Met een reis naar Cuba is er van alles te doen en te zien.

Wat is er te zien en te doen in Cuba met kinderen?


Havana

De hoofdstad van het eiland geleden in het hart van de Caraïben, is een hele stad op zich. Met het grote aantal oldtimers die u hier overal ziet, lijkt het of u in een ander tijdperk bent beland. Overal waar u komt, hoort u muziek spelen en ziet u mensen dansen. In de oudere wijken van Havana is veel historie te zien en te ontdekken. Een familievakantie in Cuba kan op veel manieren worden ingevuld. Om een reis te maken die volledig bij uw wensen aansluit, kunt u het beste een reisaanvraag doen. U komt dan in contact met onze lokale reisagent, die alle hoogtepunten van Cuba weet te vinden. Samen stelt u uw ideale familievakantie in Cuba samen.

Vallei van Viñales

In deze grote vallei vindt u de meest mooie plekjes van Cuba. De vallei hoort bij een nationaal park en is uitgeroepen tot nationaal monument van Cuba. U vindt hier grote en indrukwekkende grotten, waar zelfs een boottocht te maken is op de rivier die onder de grond doorloopt. Verder vindt u hier prachtige landschappen, waar u mooie wandelingen kan maken. Een vakantie in Cuba met kinderen is deze bestemming zeker waardig, omdat u in de buurt ook veel interessante en leuke plekken kunt vinden. Zo vindt u in de buurt de waterval van Soroa, een mooie lokale orchideeëntuin en bij Pinar del Rio kunt u een sigarenfabriek bezoeken en zien hoe de sigaren met de hand gemaakt worden.

Overige activiteiten

Naast het feit dat Cubanen dol zijn op kinderen, zijn de afstanden op het eiland relatief kort. Zo is het zeker aan te raden om voor een paar dagen een auto te huren en het eiland op een hele andere manier te ontdekken. Elke kustlijn die u tegenkomt is heerlijk om aan te ontspannen en vaak is het water zo helder dat snorkelen er ook wel in zit. Of misschien zoekt u liever wat adrenaline op en ziet u de jungle liever van bovenaf, vanaf een zipline. Cuba met kinderen biedt veel mogelijkheden, zo kunt u bijvoorbeeld ook al fietsend de stad Trinidad verkennen, of ga naar Santiago de Cuba, waar u een eeuwenoud fort kunt zien wat op de werelderfgoedlijst staat: Castillo de San Pedro de la Roca.  

Beste reistijd in Cuba voor een familiereis

In Cuba kennen ze een regenseizoen en een droog seizoen. Het regenseizoen loopt van mei tot en met oktober. De droogste maanden vindt u van november tot en met april. Laat u echter niet tegenhouden door dit algemene beeld van Cuba, want zelfs in het regenseizoen zijn er genoeg dagen, zo niet weken, die u droog kunt doorbrengen met heerlijk weer. Voor het beste reisadvies in Cuba kunt u een reisaanvraag doen en overleggen met de lokale reisagent. 

Andere interessante bestemmingen

Beleving toegevoegd!
U kunt meerdere belevingen toevoegen aan uw rondreis voordat u het naar de lokale reisagent verstuurd
Bekijk mijn rondreis