Waarheen reizen?Actuele informatie over reisbestemmingen
Bestemmingen
Inspiratie opdoen
  • Met wie op reis?
  • Welke activiteiten?
  • Welke periode?
  • Wat voor een soort reis?
Rondreizen in Peru met kinderen

Rondreizen in Peru met kinderen

Uw op maat gemaakte rondreis in Peru met kinderen
Vraag een reisvoorstel aan en ontvang kosteloos een vrijblijvende offerte
Reizigers
Maand
Onze voorbeeldreizen kunnen geheel aangepast worden aan de hand van uw wensen en budget
Profiel
Alle

Onze reisideeën met kinderen in Peru

  • Sport en Avontuur
Actieve familiereis door het Zuiden
circa 12 dagen vanaf € 1.890
  • Klassiekers
Ontdek magisch Peru
circa 23 dagen vanaf € 2.790

Onze lokale reisagenten in Peru

Waarom reizen in Peru?

Peru bestaat uit drie delen, elk met een eigen karakter: de kust aan de Atlantische oceaan, het Andesgebergte en de Amazone. Tijdens uw reis zult u zeker het beroemde Machu Picchu moeten bezoeken. Het is het mooiste om de ruïnes bij zonsopgang te zien. De ultieme wandelervaring is de Inca Trail door de uitzonderlijke archeologische omgeving. Tijdens uw verblijf in Peru, is het zeker een aanrader om te stoppen in Cuzco. Dit is de voormalige hoofds... Peru bestaat uit drie delen, elk met een eigen karakter: de kust aan de Atlantische oceaan, het Andesgebergte en de Amazone. Tijdens uw reis zult u zeker het beroemde Machu Picchu moeten bezoeken. Het is het mooiste om de ruïnes bij zonsopgang te zien. De ultieme wandelervaring is de Inca Trail door de uitzonderlijke archeologische omgeving. Tijdens uw verblijf in Peru, is het zeker een aanrader om te stoppen in Cuzco. Dit is de voormalige hoofdstad van het Inca-rijk. Lees meer
Bekijk onze reisgids

Beste reistijd in Peru?

jan
feb
maa
apr
mei
jun
jul
aug
sep
okt
nov
dec
Meer informatie

Beoordelingen van onze reizigers over hun reis naar Peru

4.7/5
11 beoordelingen van reizigers
Uw rondreis vanaf begin tot eind zelf samenstellen? Reisvoorstel aanvragen

Familiereis naar Peru

In het Zuid-Amerikaanse land Peru valt gigantisch veel te ontdekken. Bij Evaneos kunt u eenvoudig een volledig gepersonaliseerde familiereis samenstellen met behulp van lokale Nederlandstalige reisagenten. U geniet van een authentieke reiservaring, waarbij u kennismaakt met de lokale bevolking en de meest interessante bezienswaardigheden bezoekt. Tijdens een reis naar Peru met kinderen kunt u onder meer gaan paardrijden in de Heilige Vallei of een boottocht maken over het Titicacameer. Dit is het hoogst gelegen meer ter wereld.

Wat zijn de bezienswaardigheden tijdens een familiereis in Peru?

Het Andesgebergte

In de Andes kunt u prachtige wandelingen maken tijdens uw gezinsvakantie naar Peru. Het gebergte is na de Himalaya het grootste gebergte ter wereld en loopt dwars door Peru. Op de hoogvlakten leven vele diersoorten, zoals wollige alpaca's en lama's. Ga bijvoorbeeld hiken bij de Cordillera Blanca of de Cordillera Huayhuash. Dit is een goede activiteit tijdens een familievakantie naar Peru met grotere kinderen. U kunt meer informatie opvragen om contact te krijgen met een lokale reisexpert die u kan helpen bij het plannen van uw familiereis naar Peru.

Het Titicacameer

Het hooggelegen Titicacameer is een must-see tijdens uw rondreis door Peru met uw kind. Het mysterieuze meer ligt op de grens van Peru en Bolivia. Hier kunt u met een bootje langs de vele kleine eilandjes varen waar verschillende indianenstammen wonen, om in aanraking te komen met lokale culturen. Deze rondtocht kunt u goed maken tijdens een bezoek aan Peru met een baby of ouder kind. U bedenkt en plant uw reis rechtstreeks met een lokale agent die door Evaneos is geselecteerd.

Het Amazonegebied

Het Amazonegebied is ideaal om te bezoeken tijdens een vakantie naar Peru met kleine kinderen. Vaak begint het avontuur in de stad Puerto Maldonado, bereikbaar per boot. Vanuit deze uitvalsbasis kunt u fantastische activiteiten ondernemen, zoals een wandeling door de jungle en een boottocht waarbij u kaaimannen, schildpadden en apen kunt spotten. Vaak is het ook mogelijk om te gaan vissen, waarbij de kans bestaat dat u en de kinderen een piranha aan de haak slaan! Tijdens een educatieve rondleiding leert u meer over de interessante flora en fauna.

De beste reistijd voor een familiereis in Peru

Benieuwd naar de beste reistijd Peru? Peru is het hele jaar door goed te bezoeken. De temperatuur hangt af van de regio en de hoogte. Gaat u naar Peru tijdens de kindervakantie, dan geniet u van een verblijf in het droge seizoen. Van april tot en met november valt er veel minder regen in het regenwoud, waardoor de Amazone uitstekend bereikbaar is. Dit is tevens de beste periode om een vakantie naar Peru met kind te boeken. Let er wel op dat de seizoenen omgekeerd zijn vergeleken met de onze. Van mei tot en met augustus is het winter en flink koud op grote hoogtes.

Andere interessante bestemmingen

Beleving toegevoegd!
U kunt meerdere belevingen toevoegen aan uw rondreis voordat u het naar de lokale reisagent verstuurd
Bekijk mijn rondreis