Inspiratie opdoen
  • Met wie op reis?
  • Welke activiteiten?
  • Welke periode?
  • Wat voor een soort reis?

Strandreizen in Vietnam

Uw op maat gemaakte tropische strandreis in Vietnam
Vraag een reisvoorstel aan en ontvang kosteloos een vrijblijvende offerte
Ik reis
Reizigers
Reisperiode:
Maand
Onze voorbeeldreizen kunnen geheel aangepast worden aan de hand van uw wensen en budget
Ik reis
Profiel
Reisperiode:
Alle

Onze strand reisideeën in Vietnam

Uw rondreis vanaf begin tot eind zelf samenstellen? Reisvoorstel aanvragen

De mooiste stranden in Vietnam

Voor een lange tijd heeft Vietnam en de Vietnamese stranden het massatoerisme ontlopen. Inmiddels begint de bestemming steeds populairder te worden, omdat er een paar van de mooiste stranden te vinden zijn! Bij een paar van deze mooie stranden, is het mogelijk om uw strandvakantie door te brengen in een hotel of resort. Er zijn echter veel eilanden en stranden te ontdekken in Vietnam waar u kunt genieten van de lokale bevolking en cultuur.

Welke stranden moet ik bezoeken in Vietnam?

Cham Island

Cham Island is te vinden op zo’n 16 kilometer afstand van Hoi An, de drukke stad in Vietnam. Naast de drukke stad is daar ook een mooi en groot strand te vinden, Cua Dai Beach. Het strand is vrij toeristisch, maar ook zo’n drie kilometer lang, wat betekent dat zelfs in het hoogseizoen er genoeg plek is. Als u meer op zoek bent naar een rustig strand, kunt u naar Cham Island. Daar vindt u niet alleen de rustige en prachtige stranden, maar ook Cham Island National Park, wat populair is onder snorkelaars en duikers. Er zijn wel 135 soorten koraal te vinden!

Phu Quoc

Bai Trong, of ook wel Long Beach genoemd, is een van de mooiste stranden van het land. Eigenlijk kan je op heel het eiland Phu Quoc alleen maar mooie stranden vinden. Het eiland staat bekend voor de allermooiste en meest paradijselijke stranden in heel Vietnam. Ontdek het zelf en huur een scooter, waar u gemakkelijk mee het eiland over kan en alle pareltjes van stranden kunt ontdekken.

Whale Island

Het eiland heeft zijn naam te danken aan het feit dat je hier walvissen kan spotten! Niet alleen dat, want het bounty eiland heeft onwijs helder water, waardoor het een zeer geschikte plek is voor duiken en snorkelen. Om het paradijselijke gevoel compleet te maken, kunt u na het snorkelen, surfen of duiken, uitrusten in een van de hangmatten. Precies wat u zoekt? Doe een reisaanvraag en kom in contact met een lokale reisagent om samen een op maat gemaakte reis te creëren.

Mui Ne

Het strand wordt steeds meer bezocht door toeristen, maar voor alsnog hangt hier een fijne en ontspannen sfeer, waardoor het voelt alsof u een vissersdorp bezoekt. Met een strandvakantie in Vietnam, is dit een ideale plaats om het ontspannen op het strand af te wisselen met wat actie, zoals kitesurfen! Dit strand is daar zeer geschikt voor en het is er niet al te duur.

De beste reistijd voor een reis naar het strand in Vietnam?

Vietnam is vrij groot, waardoor de beste reistijd voor noord en zuid kan verschillen. In de winter kan het in het noorden van het land koud en mistig zijn, maar in het zuiden is het het hele jaar door warm en vochtig. U kunt een strandvakantie het beste maken in het droogseizoen, dat van oktober tot april loopt. Overleg met onze lokale reisagent over de beste reistijd naar Vietnam voor uw strandvakantie.

Andere interessante bestemmingen