Bestemmingen
Topbestemmingen naar Midden-Amerika
Topbestemmingen naar Afrika
Andere bestemmingen naar Afrika
Topbestemmingen naar Noord-Amerika
 • Inspiratie opdoen
Topbestemmingen naar Zuid-Amerika
Andere bestemmingen naar Zuid-Amerika
Topbestemmingen naar het Midden-Oosten
Topbestemmingen naar Oceanië
Inspiratie opdoen
 • Met wie op reis?
 • Welke activiteiten?
 • Welke periode?

Tropische strandreizen

Reizen is nieuwe plaatsen ontdekken en bezoeken, maar we willen natuurlijk ook ontspannen. En wat is er meer ontspannen dan een prachtig wild en beschut strand, waar u kunt luieren in de schaduw van een boom, nadat u een heerlijke duik heeft genomen....

Reizen is nieuwe plaatsen ontdekken en bezoeken, maar we willen natuurlijk ook ontspannen. En wat is er meer ontspannen dan een prachtig wild en beschut strand, waar u kunt luieren in de schaduw van een boom, nadat u een heerlijke duik heeft genomen. Zoekt u een bestemming op een paar uur reizen of wilt u verder weg? U kunt een dagje ontspannen zonnebaden combineren met een cultureel bezoek, een stedentrip of zelfs een safari. Wij hebben de beste lokale reisexperts voor u geselecteerd en zij kunnen u de mooiste plekjes van het paradijs laten zien. Ver weg van de drukte, en precies zoals u het zich had voorgesteld.

Lees meer

Bestemmingen die onze reizigers het best beoordelen

De meest populaire bestemmingen

Al onze reisideeën voor rondreizen naar de mooiste stranden

Ontdek dankzij het advies van onze lokale reisbureaus de meest idyllische stranden. Geniet als gezin of stel van een betoverend intermezzo op een droombestemming. Wissel de ontspannen stranddagen af met een stadstour of een safari en neem de tijd om te relaxen en de omgeving te ontdekken.

 • Costa Rica
Een mix van natuur, jungle en stranden 
circa 16 dagen vanaf € 2.040
 • Thailand
Cultuur, natuur, geschiedenis en strand
circa 21 dagen vanaf € 1.890

Waarom tropische strand reizen met Evaneos?

Lokale reisexperts op de plek van bestemming
Onze lokale reisexperts wonen op de plek van bestemming en weten daarom als geen ander de mooiste stranden te vinden en kunnen u advies geven over de beste reistijd. Zij vinden zonder moeite een wild strand voor u in een afgelegen baai, waar u ver van de drukte uw handdoek kun uitspreiden.
Combineer reizen om uw verblijf te verlengen
Het is heerlijk om helemaal tot rust te komen tijdens uw reis, maar onze plaatselijke reisexperts zijn er ook voor wie die de omgeving verder wilt verkennen. Kies voor een trekking, een lokale kookles of een safari... U kunt zelf bepalen hoe het programma er verder uit zal zien.
Kwaliteitsaanbod
Uw reis wordt nog specialer door de eersteklas accommodaties die onze reisbureaus voor u reserveren. Bungalows op palen, luxe suites met uitzicht op zee... onze lokale reisexperts kennen de charmante hotels, eco-verantwoorde lodges en bijzondere accommodaties, precies zoals u het zich had voorgesteld.

Onze lokale reisagenten voor de mooiste strandreizen

Onze lokale reisexperts vinden het belangrijk dat u op een betere manier kunt reizen. Zij helpen u om de mooiste stranden te vinden, van de 'must-sees' tot de geheime plekjes. Dankzij hun kennis en een vlekkeloze organisatie hoeft u enkel te genieten op uw handdoek in het gouden zand, als u een duik neemt in het heldere water of als u zich verbaast over de spectaculaire zonsondergang waar u altijd al van hebt gedroomd...

De meningen en beoordelingen van onze reizigers

Wat denken onze reizigers?
 • Christiane
  6 jun. 2021
  5/5
  Ideale combinatie van avontuurlijke safari en ontspannend Zanzibar. Tot rust gekomen in de prachtige natuur onder uitmuntende begeleiding van onze gids. Prachtige natuur en heel warme mensen. Een echte aanrader.
 • Ari
  31 jan. 2020
  5/5
  3 dagen Stone Towd, een week aan de Noord/Oost kust waar wij scuba diving cursus deden en genoten hebben van het mooie weer en het strand. De laatste week aan de Oostkust bij Paje. Ook voortreffelijk!