Bestemmingen
Topbestemmingen naar Midden-Amerika
Topbestemmingen naar Afrika
Andere bestemmingen naar Afrika
Topbestemmingen naar Noord-Amerika
  • Inspiratie opdoen
Topbestemmingen naar Zuid-Amerika
Andere bestemmingen naar Zuid-Amerika
Topbestemmingen naar het Midden-Oosten
Topbestemmingen naar Oceanië
Inspiratie opdoen
  • Met wie op reis?
  • Welke activiteiten?
  • Welke periode?

Groepsreizen

Sluit u aan bij een groep reizigers
Vraag een reisvoorstel aan en ontvang kosteloos een vrijblijvende offerte
Bestemming
Vertrekdatum

Onze beste ideeën voor gegarandeerde vertrekken

Wilt u liever uw eigen reis ontwerpen? Ontdek de verschillende bestemmingen. Bekijk alle bestemmingen

Sluit u aan bij een groep voor een onvergetelijke reis

Wat is een gegarandeerd vertrek?

Als u liever niet alleen reist dan is een groepsreis of een gegarandeerd vertrek de ideale oplossing.

Wanneer u alleen bent kunt u via Evaneos lid worden van een groep. Geniet van een reis in kleine groepen, begeleid met gids. De aanwezigheid van de gids garandeert u een reis in alle rust: het zorgt ervoor dat uw reis perfect verloopt. Gedurende de bezoeken en de verschillende etappes van uw rondreis, zal uw gids met passie en deskundigheid zijn of haar kennis van de bestemming met u delen.

Reizen in een groep zal u ook toestaan andere reizigers te ontmoeten en met hen ervaringen uitwisselen over al uw eerdere avonturen! Wie weet raakt u geïnspireerd door de verhalen van uw medereizigers, en kunt u alvast uw volgende bestemming noteren.

Hoe sluit u zichzelf aan bij een reisgezelschap?

Onze lokale reisagenten bieden vele gegarandeerde groepsreizen met vaste data, het hele jaar door. Kies uw bestemming en neem vervolgens contact op met hen om deel te nemen aan een groep op de datum van uw keuze. Het enige dat u hoeft te doen, is uw koffers te pakken en te vertrekken!

Welke bestemmingen

In Azië

Als u Azië in een kleine groep wilt ontdekken en u bent een beginnende wandelaar, ga dan naar de Markha-vallei in India. Een verborgen regio in het noorden van het land, die het mogelijk maakt om te reizen in de zomer. Liefhebbers van hemelse stranden en snorkelen zullen kiezen voor een reis naar de Malediven. De meer avontuurlijke reizigers zullen een rit maken door het prachtige en ongerepte landschap van Mongolië.

Denk ook aan groepsreizen in China, Sri Lanka, Indonesië, Thailand, Nepal, Japan of Zuid-Korea.

In Amerika

Er is Noord- en Zuid-Amerika, twee mogelijkheden om in verschillende groepen te reizen. Dit zijn onze favoriete groepsbestemmingen:

In Afrika

Verleidt Afrika u? Vertrek naar Tanzania voor een safari reis. Vertrek in kleine groepen en kom dichter bij de majestueuze Big Five. Emoties gegarandeerd! Onze lokale reisagenten bieden ook safaris naar Zuid-Afrika. U zult het beste van het land ontdekken via de Kaap naar Johannesburg, en breng een bezoek aan de meest bekende parken in het land.

Denk ook aan een boottocht op de Nijl in Egypte, een avontuurlijke reis naar Kenia, een uniek bezoek aan Madagaskar, of wilt u liever de prachtige cultuur in Ethiopië, Botswana, Namibië of Zimbabwe ontdekken?

In Europa

Dit zijn onze favoriete bestemmingen voor groepsreizen in Europa: