Compensatie van geschatte CO2-uitstoot
Bestemmingen
Topbestemmingen naar Midden-Amerika
Topbestemmingen naar Afrika
Andere bestemmingen naar Afrika
Topbestemmingen naar Noord-Amerika
 • Inspiratie opdoen
Topbestemmingen naar Zuid-Amerika
Andere bestemmingen naar Zuid-Amerika
Topbestemmingen naar het Midden-Oosten
Topbestemmingen naar Oceanië
Inspiratie opdoen
 • Met wie op reis?
 • Welke activiteiten?
 • Welke periode?

Buiten de Gebaande Paden

Uw op maat gemaakte reis buiten de gebaande paden
Vraag een reisvoorstel aan en ontvang kosteloos een vrijblijvende offerte
Bestemming
Vertrekdatum

Bekijk onze voorbeeldreizen en ontwerp uw eigen reis buiten de gebaande paden

 • Tanzania
De ultieme safarireis in Noord-Tanzania
circa 8 dagen vanaf € 2.840
 • Armenië
Beleef de Armeense cultuur op avontuurlijke wijze
circa 12 dagen vanaf € 1.450
Klaar om zelf een unieke reis te ontwerpen? Bekijk alle bestemmingen

Ons advies voor een buiten de gebaande paden reis

Er is niets erger dan het bereiken van de top van een berg en het bewonderen van de adembenemende uitzichten, alleen om op te merken dat honderden toeristen precies hetzelfde doen. Met meer reizigers dan ooit tevoren, wordt het steeds moeilijker om aan de toeristische plekken te ontsnappen. Gelukkig hebben wij bij Evaneos de oplossing voor al uw reizen buiten de gebaande paden, die u nodig hebt. Ons platform geeft u de vrijheid om op maat gemaakte reizen te maken met lokale specialisten op basis van de bestemming. Onze agenten zijn experts op het gebied van hun land, vooral de minder bekende gebieden, bieden lokale, authentieke ervaringen en verborgen juweeltjes waar andere toeristen niet van weten. Ze hebben een reeks unieke rondreizen naar de ongerepte uithoeken van de wereld gemaakt en staan klaar om u te helpen bij het ontwerpen van uw op maat gemaakte avontuur buiten de gebaande paden!

Buiten de gebaande paden reizen in Azië

Azië is echt uitgestrekt en het zou onmogelijk zijn om al zijn beste, buiten de gebaande paden bestemmingen te noemen. Maar waarom deze verborgen juweeltjes niet proberen ...

 • Leef als een local buiten de gebaande paden in Bhutan: onze Bhutanese rondreizen bieden een uniek inzicht in het dagelijkse leven van de lokale bevolking. Overdag rijdt u door de prachtige Bhutanese Himalaya en maakt u een tocht langs de verlaten Black Mountain Ranges. Onderweg wordt u verwelkomd in Bhutanese huizen om de zeer bewaakte cultuur van de lokale bevolking te ontdekken. De reis omvat een gedenkwaardig bezoek aan een van de oudste tempels in Bhutan om de monniken te ontmoeten.
 • Eten als een lokaal buiten de gebaande paden in Oezbekistan: Wat is lokaal reizen zonder de smaak van authentieke lokale keuken? Onze Oezbeekse reisspecialist heeft een unieke tour gecreëerd waarbij routes worden gecombineerd door een prachtig landschap met lokale ervaringen. Na een opwindende tocht door de Black Mountains kunt u genieten van traditionele Oezbekistan-gerechten in een pension, waar u de kans krijgt om te dineren met de lokale bevolking.

Buiten de gebaande paden reizen in Midden-Amerika

Midden-Amerika heeft alles: van besneeuwde bergtoppen tot dichte jungles, tot levendige steden, tot uitgestrekte woestijnen. Probeer een vakantie buiten de gebaande paden in dit enorme deel van de wereld en u zult zeker nog meer willen ontdekken

 • Ga op een begeleide tour buiten de gebaande paden in Costa Rica. Gevuld met een spectaculair scala aan planten en kleurrijke vogels, Volg een rondleiding door het tropische regenwoud en geniet van een afgelegen boottocht langs de prachtige rivieren die bekend staan ​​als 'De kleine Amazone'. Voor de meer avontuurlijke reizigers, doe mee aan een opwindende nachttour om de meest ongrijpbare vogels op de planeet te spotten.
 • Reis naar Belize voor een buitenaardse ontmoeting met de natuur. Trek naar afgelegen locaties om vogels te potten, zwem met dolfijnen en roggen, verken verborgen zeegrotten en dichte bossen. Bovendien kunt u meer leren over de oude Maya's en enkele van hun tradities leren kennen die nog steeds in leven zijn, zoals het maken van traditionele chocola. Hoeveel toeristen kunnen dat zeggen?

Buiten de gebaande paden reizen in Oceanië

Oceanië is misschien het best bekend voor landen als Australië en Nieuw-Zeeland, maar het heeft zoveel meer te bieden naast deze meer bekende bestemmingen.

 • Reis naar Nieuw-Caledonië voor een self-drive-trip waarbij u op uw eigen tempo buiten de gebaande paden komt. Maak kennis met stammen, bezoek ruïnes van de koloniale nederzetting hier of ontdek de ongelooflijke natuurlijke schoonheid van de verborgen riffen en baaien net voor de kust.
 • Ontdek de minder bezochte paradijselijke eilanden van Vanuatu. Deze eilandengroep is misschien klein maar heeft haar bezoekers veel te bieden; vulkanische eilanden, zeldzame soorten, traditionele dorpen, watervallen en saffier blauwe lagunes.

Buiten de gebaande paden reizen in Afrika

Afrika is een van de beste bestemmingen voor reizen buiten de gebaande paden en is een van de plaatsen waar bezoekers nog steeds plekken kunnen vinden die nog niet zijn aangetast door de moderne beschaving. Ontdek dieren in hun natuurlijke omgeving, ongestoorde natuur en leer over de Afrikaanse manier van leven.

 • Ontsnap aan de drukte en ga buiten de gebaande paden door een bezoek aan het afgelegen eiland Madagaskar. Met een overvloed aan dieren in het wild, spot de beruchte lemuren, kikkers, katten en kameleons op de loer in het ongerepte regenwoud. De dramatische canyons bieden ongelooflijke routes voor trekkers en uitstekende kano omstandigheden. Na een dag verkennen, kunt u ontspannen in de natuurlijke zwembaden, stranden en hangmatten terwijl u naar de zonsondergang kijkt.
 • Bezoek Namibië voor de buiten de gebaande paden ervaring van uw leven. Blijf bij de San-bevolking en zie hoe zij samenleven met de natuurlijke wereld om hen heen. Leer hoe hedendaagse stamleden en vrouwen in de ruwe Namibische omgeving leven en een nieuw perspectief op de wereld krijgen.

Buiten de gebaande paden reizen in Europa

Europa heeft zoveel bestemmingen binnen haar grenzen dat het een hele klus kan zijn om te kiezen waar uw buiten de gebaande paden rondreis kunt doorbrengen. Dit betekent echter alleen dat u verwend zult worden met een keuze met tal van minder bekende bestemmingen om uw lijst af te vinken.

 • Verlaat de gebaande paden tijdens een self drive-tour in IJsland. Een autovakantie geeft u de vrijheid om het ruige landschap in uw eigen tempo te verkennen. In onze avontuurlijke IJslandse reis rijdt u langs kustwegen, hoogland paden en verlaten vulkanisch landschap. Stop voor een gedenkwaardige wandeling door de kraters met een snelle duik in het spiegelmeer van Landmannalaugar.
 • Een reis naar Armenië biedt zoveel buiten de gebaande paden mogelijkheden, met minder toeristen en tal van fascinerende locaties. Bezoek een van de vele door UNESCO erkende erfgoed-sites of bezoek Yerevan, een van 's werelds oudste (maar minst bekende) continu bewoonde steden. Verken de oude zijderoute en bezoek onderweg kloosters, bergen, meren en heidense tempels.

Buiten de gebaande paden reizen in het Midden-Oosten

Als thuisbasis voor de overblijfselen van het oude Perzische rijk, biedt het Midden-Oosten een enorm scala aan locaties en fascinerende, niet te missen locaties voor iedereen die geïnteresseerd is in een buiten de gebaande paden gelegen culturele ontdekkingstocht.

 • Bezoek Israël om de eeuwenoude setting van de bijbel te zien en pelgrimsroutes te volgen die al duizenden jaren bestaan. Beklim de Olijfberg voor een onovertroffen panoramisch uitzicht over de verbluffende stad Jeruzalem voordat u reist naar plaatsen zoals Nazareth en Galilea die maar weinig mensen denken te bezoeken op een vakantie buiten de gebaande paden.
 • Iran biedt fantastische buiten de gebaande paden hoogtepunten van het Midden-Oosten. Verken eeuwenoude paleizen, UNESCO-sites, zoals Persepolis of het 2000 jaar oude kasteel Narain. Velen hebben misschien over deze locaties gelezen, maar weinigen krijgen ze persoonlijk te zien.