Bestemmingen
Topbestemmingen naar Midden-Amerika
Topbestemmingen naar Afrika
Andere bestemmingen naar Afrika
Topbestemmingen naar Noord-Amerika
 • Inspiratie opdoen
Topbestemmingen naar Zuid-Amerika
Andere bestemmingen naar Zuid-Amerika
Topbestemmingen naar het Midden-Oosten
Topbestemmingen naar Oceanië
Inspiratie opdoen
 • Met wie op reis?
 • Welke activiteiten?
 • Welke periode?

Reizen in het voorjaar

Ontwerp uw reis in het voorjaar van uw dromen!
Vraag een reisvoorstel aan en ontvang kosteloos een vrijblijvende offerte
Bestemming
Vertrekdatum

Bekijk onze voorbeeldreizen en ontwerp uw eigen reis in het voorjaar op maat

groepsreis
 • Oezbekistan
Het Magische Oosten
circa 11 dagen vanaf € 1.090
Klaar om uw eigen unieke reis in het voorjaar te ontwerpen? Bekijk alle bestemmingen

Ons advies voor een unieke reis in het voorjaar

Denkt u erover om tijdens het voorjaar te reizen? Het zijn lange, koude en donkere maanden in deze periode in Nederland en de warmere lentedagen voelen ver weg. Dus waarom zou u niet een heerlijke voorjaarsvakantie plannen.

Waar moet u heen tijdens het voorjaar?

In het voorjaar hoeft u niet ver te reizen om warmer weer en een aangename temperatuur te krijgen. In Zuid-Europa, zoals in Spanje of op het Franse eiland Corsica, kunt u genieten van mooie stranden en prachtige zonsondergangen. Als u gek bent op nog warmer weer, dan raden wij Midden-Amerika en Afrika aan. Hier heeft u een gegarandeerde warme vakantie met veel activiteiten.

 • Namibië is een perfecte bestemming om rond april te bezoeken! Dan is het klimaat erg droog en bestaat het grootste deel van het landschap uit woestijn. Voor degenen die zonder veel toeristen safari reizen willen meemaken, Namibië is in deze periode de juiste bestemming.
 • Maakt u liever een trekking? Dan is Nepal de perfecte bestemming voor u! Hier kunt u op een aangename temperatuur langs de Mount Everest en de Himalaya-bergen wandelen. Tijdens uw trekking kunt u historische en charmante dorpjes bezoeken en de lokale bevolking leren kennen.
 • In het voorjaar is het Hanami-seizoen in Japan! Dit is een van de belangrijkste festivals in Japan, vooral omdat de kersenboom groeit en bloeit. Wanneer u in Japan bent, moet u ook Nara bezoeken, waar herten vrijelijk tussen de tempels kunnen ronddwalen. In Tokyo kunt u een traditionele Japanse spa bezoeken. Japan is een fascinerende bestemming.
 • Aan de andere kant van de Atlantische Oceaan is Bolivia een perfecte bestemming voor het lenteseizoen en voor velen een voor de hand liggende bestemming bij een bezoek aan Zuid-Amerika. Hier kunt u de prachtige Machu Picchu beklimmen en culturele ervaringen opdoen die u nooit zult vergeten.

Gegarandeerde zonbestemmingen tijdens het voorjaar

Wilt u liever een bestemming bezoeken waar u gegarandeerd zon heeft? Dan raden wij u aan om dit voorjaar een van deze bestemmingen te bezoeken:

 • Sri Lanka is een klassieke reisbestemming voor mensen die met kinderen reizen. Hier vindt u alles, van kilometers lange ongerepte stranden tot kleurrijke hindoe tempels. Als u zowel zon, zee als culturele reizen in één wilt, is Sri Lanka een perfecte bestemming!
 • Als u al in de buurt van de Indische Oceaan bent, waarom verblijft u dan niet een paar dagen op de Malediven? Na een drukke dag in Sri Lanka vliegt u naar de Malediven waar u in een privé-villa aan zee woont. Het turquoise water klokt op de achtergrond en nodigt u uit om te snorkelen tussen de kleurrijke koraalriffen.
 • Bezoek het adembenemende Belize in de lente, een natuurreis met een landschap van duizenden kleuren. Hier kunt u zwemmen in een waterval in het midden van de jungle, oude Maya-dorpen bezoeken en veel wilde en exotische dieren in de buurt van veel van de nationale parken van Belize zien.
 • Bent u op zoek naar witte zandstranden en kleurrijke dorpjes? Dan is Cuba een perfecte bestemming. Hier vindt u prachtige, chique witte stranden, turquoise wateren en slingerende palmbomen. Met een tropische klimaat is Cuba een perfecte bestemming.

Bestemming in Europa tijdens het voorjaar

Een paar honderd kilometer van huis, voor een kort of een langer verblijf, biedt Europa talloze mogelijkheden om te verkennen. U hoeft niet altijd ver te zoeken om aangename temperaturen te vinden. Hier zijn Europesche bestemmingen van onze lokale reisspecialisten om tijdens het voorjaar te bezoeken:

 • Zuid-Europa: Italië, Frankrijk en Portugal zijn de beste bestemmingen in het voorjaar, hier vindt u een aangename temperatuur die niet te koud of te warm is. Vergeet niet om te zwemmen in de blauwe Algarve, wijn te proeven in Bordeaux of tapas van wereldklasse te eten in Madrid.
 • Bezoek het "kleine" land in het noorden, IJsland! Hier zult u onvergetelijke natuurervaringen beleven, een hoofdstad die nooit slaapt en natuurlijk de kans om wilde paarden van het eiland te ontmoeten.
 • Kreta, Kroatië of Turkije: als u bestemmingen wilt waar u het strandleven met veel activiteiten kunt combineren. Deze bestemmingen hebben een goed klimaat, waar u kunt kajakken, surfen of fietsen.

Waar naartoe tijdens het voorjaar?