Compensatie van geschatte CO2-uitstoot
Bestemmingen
Topbestemmingen naar Midden-Amerika
Topbestemmingen naar Afrika
Andere bestemmingen naar Afrika
Topbestemmingen naar Noord-Amerika
Topbestemmingen naar Zuid-Amerika
Andere bestemmingen naar Zuid-Amerika
Topbestemmingen naar het Midden-Oosten
 • Oman
  Reizen in Oman
 • Inspiratie opdoen
Topbestemmingen naar Oceanië
Inspiratie opdoen
 • Met wie op reis?
 • Welke activiteiten?
 • Welke periode?
 • Wat voor een soort reis?

Evaneos verlengt de Annuleringsgarantie: boek uw volgende reis met een gerust hart.

Door Evaneos, op

Sinds het voorjaar werken we met onze lokale reisbureaus om ervoor te zorgen dat u met een gerust hart kunt blijven reizen. Omdat we u zo goed mogelijk willen ondersteunen bij het realiseren van uw reiswensen, hebben we besloten om onze "Annuleringsgarantie" te verlengen. Met onze Annuleringsgarantie kunt u uw reis kosteloos annuleren tot 15 dagen (en 30 dagen voor vertrek voor groepsreizen) voor vertrek bij een selectie van lokale reisbureaus.
Ruiters die langs een bergdal afdalenRuiters die langs een bergdal afdalenRuiters die langs een bergdal afdalenRuiters die langs een bergdal afdalen

Reizen heeft altijd in verband gestaan met aanpassingsvermogen. De laatste maanden hebben we dit meer dan ooit bewezen. Toen deze crisis begon, hebben we u gevraagd om onze lokale reisbureaus te ondersteunen door uw reis uit te stellen in plaats van te annuleren. Het is dankzij uw steun dat velen van hen hun bedrijf hebben kunnen behoeden voor faillissement.

Zes maanden later, ook al is de toekomst nog steeds onzeker, bieden onze reisbureaus een programma aan dat ontworpen is om u meer flexibiliteit te bieden.

Het "Annuleringsgarantie" programma wordt verlengd

Dankzij de medewerking van hun lokale partners (accommodatie, vervoer, activiteiten) hebben onze lokale reisbureaus specifieke reizen voor u ontworpen die u tot 15 dagen (en 30 dagen voor vertrek voor groepsreizen) voor vertrek kosteloos kunt annuleren of uitstellen. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat u uw reis onder de beste omstandigheden kunt laten plaatsvinden en dat u volledig van alle elementen van uw reis zult kunnen genieten.

Met behulp van onze lokale reisbureaus hebben wij de voorwaarden van het "Annuleringsgarantie" programma kunnen verlengen: nu geldig voor alle boekingen tot 30 april 2021 voor reizen met een vertrekdatum tot 30 juni 2021 (zie de programmavoorwaarden hieronder).

Een programma waar we trots op zijn en waarmee we hopen dat u de wereld met een gerust hart kunt blijven ontdekken. Tijdens uw reis blijven de lokale reisagenten tot uw beschikking en kunnen ze u bijstaan in geval van onvoorziene gebeurtenissen. Vertrek met een vrije geest en beleef de ervaringen waarvan u hebt gedroomd.

Waar kunt u vertrekken met het Annuleringsgarantie programma?

Het programma is erop gericht om u bij het organiseren van uw reis rust en flexibiliteit te garanderen. Maak uw reis op maat met een van de door ons geselecteerde lokale reisbureaus en profiteer van de garantie om u uw reis tot 15 dagen (en 30 dagen voor vertrek voor groepsreizen) voor uw vertrek kosteloos te kunnen uitstellen of annuleren.

Ontdek hieronder onze selectie van lokale reisbureaus die deelnemen aan het "Annuleringsgarantie" programma. Elke week worden er nieuwe lokale reisbureaus aan de lijst toegevoegd.

Afrika

Miranda
Reisbureau van
Miranda

Nederlandstalige reisagent in Tanzania
18 beoordelingen
Inge
Reisbureau van
Inge

Nederlandstalige reisagent in Tanzania
35 beoordelingen

Europa

Wat zijn de voorwaarden van het "Annuleringsgarantie" programma?

Het "Annuleringsgarantie" programma biedt u de mogelijkheid om uw reis kosteloos uit te stellen of te annuleren tot 15 dagen (en 30 dagen voor vertrek voor groepsreizen) voor uw geplande vertrek.

 • Het programma is geldig voor verschillende bestemmingen, via deelnemende lokale reisbureaus die gemarkeerd zijn met de vermelding "Annuleringsgarantie".

 • De "Annuleringsgarantie" is geldig voor alle boekingen die tot 30 april 2021 worden gemaakt (bevestigd met een betalingslink), voor reizen met een vertrekdatum tot 30 juni 2021.

 • Wat de reden ook is, u kunt uw reis volledig annuleren of uitstellen (met uitzondering van internationale en binnenlandse vluchten) door dit schriftelijk kenbaar te maken aan uw lokale reisbureau.

 • In geval van annulering (ten minste 15 dagen voor vertrek en 30 dagen voor vertrek voor groepsreizen) garandeert het aan het programma deelnemende lokale reisbureau dat zij de reiziger binnen een termijn van maximaal 30 dagen na ontvangst van het annuleringsverzoek volledig vergoeden (met uitzondering van internationale en binnenlandse vluchten).

FAQ - Wij beantwoorden uw vragen over de Annuleringsgarantie

Deze regels zijn alleen van toepassing op de selectie van lokale reisbureaus die deelnemen aan de Annuleringsgarantie en herkenbaar zijn aan de vermelding "Annuleringsgarantie".

 • De grenzen van de bestemming die ik zou bezoeken zijn gesloten voor buitenlandse reizigers, een COVID-test of quarantaine is verplicht gesteld: kan ik mijn reis annuleren of uitstellen?

  Dankzij de "Annuleringsgarantie" kunt u, als de grenzen van een bestemming sluiten of als er toegangscontrole maatregelen worden getroffen, besluiten om uw reis te annuleren of uit te stellen door uw lokale reisagent hiervan direct schriftelijk op de hoogte te stellen. Tot 15 dagen (en 30 dagen voor vertrek voor groepsreizen) voor vertrek krijgt u uw geld terug (exclusief vluchten). Als u tot 8 dagen voor vertrek annuleert, kunt u tot 50% van het bedrag van uw reis (exclusief vluchten) terugkrijgen.

 • De bestemming is nog open voor buitenlandse reizigers, maar ik wil/kan niet meer reizen: kan ik mijn reis annuleren of uitstellen?

  De "Annuleringsgarantie" werkt voor alle gevallen. U kunt uw reis dus om een voor u persoonlijke reden annuleren of uitstellen, en de kosten daarvan worden vergoed (met uitzondering van de vluchten) als uw aanvraag ten minste 15 dagen (en 30 dagen voor vertrek voor groepsreizen) voor uw vertrek schriftelijk wordt ingediend.

 • Mijn vlucht is geannuleerd, maar de bestemming is nog steeds open voor buitenlandse reizigers: kan ik mijn reis annuleren of uitstellen?

  In deze situatie nodigen wij u uit om ofwel rechtstreeks contact op te nemen met de luchtvaartmaatschappij om de voorwaarden voor uitstel of terugbetaling van uw vlucht te achterhalen als u de vlucht zelf hebt geboekt, ofwel om contact op te nemen met uw lokale reisagent als de vluchten deel uitmaken van de diensten die hij of zij aanbiedt. In het geval dat een andere vlucht mogelijk is om uw verblijf af te ronden, raden wij u aan contact op te nemen met uw lokale reisagent om de mogelijkheden te bespreken om uw reis te reorganiseren. Natuurlijk, als u liever uw reis volledig annuleert en uitstelt naar een latere datum, gelden de voorwaarden van de annuleringsgarantie: u kunt uw reis annuleren of uitstellen door uw lokale agent schriftelijk op de hoogte te stellen van uw wens, ten minste 15 dagen (en 30 dagen voor vertrek voor groepsreizen) voor uw geplande vertrek, om een volledige terugbetaling te ontvangen.

Laten we de wereld blijven ontdekken!

De wereld ontdekken, bewustzijn, nieuwsgierig blijven, dat is waar het bij Evaneos om draait en dat is wat we al jaren wensen aan al onze reizigers. Vandaag de dag zijn we meer dan ooit toegewijd, met onze lokale reisbureaus, om betekenis te geven aan uw reis. Reizen met Evaneos is een keuze om nieuwe culturen te ontdekken en om verrast te worden door unieke ervaringen.

Het Evaneos-team blijft beschikbaar voor al uw vragen.

Samen blijven we de mooiste reizen maken!