Informatie over reisbestemmingen
Koolstofvoetafdruk gecompenseerd
Inspiratie opdoen
  • Met wie op reis?
  • Welke activiteiten?
  • Welke periode?
  • Wat voor een soort reis?

Laten we samen de toekomst van toerisme beschermen. Hartelijk dank voor uw steun!

Door Evaneos, op

Onlangs hebben we alle reizigers die van plan waren om de komende weken met Evaneos te gaan reizen gevraagd om hun reis uit te stellen in plaats van te annuleren. We hebben veel bemoedigende reacties gekregen van onze reizigers en we willen deze graag met u delen, evenals die van reizigers die al in het buitenland waren.
Een Japanse vrouw die een kimono draagtEen Japanse vrouw die een kimono draagtEen Japanse vrouw die een kimono draagtEen Japanse vrouw die een kimono draagt

Dank aan alle reizigers die hebben besloten om hun reis uit te stellen.

Onlangs hebben we reizigers die niet volgens plan konden reizen, gevraagd om te overwegen hun reis uit te stellen in plaats van te annuleren. We zijn ervan overtuigd dat we samen de toekomst van toerisme kunnen redden door onze reizen uit te stellen. Daarmee ondersteunen we niet alleen onze lokale reisagenten, maar ook het hele netwerk van gidsen, chauffeurs en de kleine ondernemers in toerisme.


We hebben tal van positieve reacties onvangen van reizigers en we willen graag enkele met u delen.

We hebben besloten om positief te blijven en geloven dat het uitstellen van de reis een goede beslissing is. Onze reis naar Mexico zal des te mooier en magischer zijn als we het eindelijk kunnen verwezenlijken.

Ivo, plant een reis naar Mexico

We wonen in Noord-Italië en kunnen niet reizen zoals gepland vanwege de corona virus. Het lokale reisbureau heeft proactief contact met ons opgenomen om de reis uit te stellen. We werden zelfs gebeld door onze reisagent om te vragen hoe het met de hele familie ging. We hebben de reis uitgesteld naar een latere datum zonder extra kosten.

Antonio, plant een reis naar Marokko

Een Indiase vrouw die een sari draagtEen Indiase vrouw die een sari draagtEen Indiase vrouw die een sari draagtEen Indiase vrouw die een sari draagt

Dank aan onze reisagenten: onze lokale helden

Deze crisis eiste veel van onze lokale reisagenten. Velen hebben aan de frontlinie opgetreden om reizigers veilig terug te brengen naar hun thuisland, het organiseren van transfers en vluchten, het vinden van vervoersoplossingen en het veiligstellen van noodhuisvesting. We bedanken deze helden voor het feit dat ze hun uiterste best hebben gedaan om in deze moeilijke omstandigheden geruststelling te bieden.

We kunnen Phyu Phyu [onze lokale reisagent] niet genoeg bedanken voor zijn intuïtie en voor het feit dat hij ons geholpen heeft Myanmar vroegtijdig te verlaten vanwege de crisis. Hij heeft onze tickets aangepast en vond voor ons een hotelkamer in Yangon, waardoor we de tijd hadden om ons om te kleden voordat we 3 uur later vertrokken.

Chris, onlangs teruggekeerd uit Myanmar

Een vrouw in MyanmarEen vrouw in MyanmarEen vrouw in MyanmarEen vrouw in Myanmar
Een man in traditionele kledij in TanzaniaEen man in traditionele kledij in TanzaniaEen man in traditionele kledij in TanzaniaEen man in traditionele kledij in Tanzania

Gelukkig hebben we onze reis naar Ecuador gepland met Mathilde... Door de crisis moesten we onze route wijzigen om Quito te bereiken, omdat alle vluchten werden geannuleerd. Zonder de steun van onze lokale reisagent, zouden we het niet zo makkelijk hebben gehad.

Lotte, onlangs teruggekeerd uit Ecuador

Ik was van plan om twee weken in Vietnam door te brengen met mijn ouders. We kregen elke dag een bericht van Cuc, onze lokale reisagent. Ze deed alles wat in haar vermogen lag om te proberen onze reis te redden, omdat de locaties gesloten waren. Dankzij haar hadden we de best mogelijke ervaring in zeer moeilijke omstandigheden.

Matilda, terug van een reis naar Vietnam

Een man in Himachal PradeshEen man in Himachal PradeshEen man in Himachal PradeshEen man in Himachal Pradesh

Het is nog te vroeg om te zeggen hoe onze levensstijl en onze reisplannen voor de lange termijn door deze crisis zullen worden beïnvloed. Maar één ding is zeker: we zijn op dit moment gedwongen na te denken over ons gedrag. Dit is een goede gelegenheid om te blijven werken aan duurzaam toerisme.


In verband met de gegevensbescherming zijn de namen gewijzigd en zijn de citaten ingekort.