Covid-19 - Waar op reis?Ontdek
Inspiratie opdoen
  • Met wie op reis?
  • Welke activiteiten?
  • Welke periode?
  • Wat voor een soort reis?

Samen kunnen we de toekomst van toerisme beschermen

Door Evaneos, op

Meer dan ooit hebben we u nodig om ons te helpen de lokale reisagenten en de bevolking te steunen.

#uitstellennietannuleren
Uitstellen, niet annulerenUitstellen, niet annulerenUitstellen, niet annulerenUitstellen, niet annuleren

De wereldwijde impact van de Covid-19 (coronavirus) crisis raakt u als reiziger, maar ook veel van onze lokale reisagenten en de toerismesector. We blijven ons ondanks de omstandigheden  hard inzetten om u zo goed mogelijk te informeren. We zoeken alternatieven en oplossingen voor onze reizigers die getroffen zijn door deze crisis. 


Veel van onze lokale partners en hun netwerk van gidsen, chauffeurs en de lokale bevolking die afhankelijk zijn van toerisme zijn ook zwaar getroffen door deze crisis. We geloven dat we hen kunnen helpen door ons samen als gepassioneerde reizigers sterk te maken voor toerisme om zo in de toekomst te kunnen blijven genieten van bijzondere en onvergetelijke reizen.

Wij vragen u daarom om tijdens deze uitzonderlijke omstandigheden uw  geplande reis uit te stellen in plaats van te annuleren.

Het uitstellen van uw reis

Kiezen voor het uitstellen van uw reis als u niet kunt reizen toont een sterke betrokkenheid aan het ondersteunen van lokale economieën. Het betekent niet alleen dat u meer dan 2.000 lokale agentschappen en hun gezinnen helpt, maar ook de lokale bevolking die direct of indirect profiteren van inkomsten uit duurzaam toerisme.


Onze lokale reisbureau-partners geven reisvouchers uit met een geldigheidsduur van 12 maanden voor reizen die niet kunnen worden gemaakt ten gevolge van de COVID-19-pandemie.

Dankbaarheid voor al onze lokale agentenDankbaarheid voor al onze lokale agentenDankbaarheid voor al onze lokale agentenDankbaarheid voor al onze lokale agenten

De wereld op een andere manier ontdekken

We zijn altijd gedreven door nieuwsgierigheid bij Evaneos en in de afgelopen 10 jaar hebben 500.000 van u zich bij ons aangesloten om de wereld te verkennen door de ogen van een local.


De wereld is misschien aan het veranderen, maar bijzondere reizen zullen nog altijd impact hebben op ons.


We kijken er naar uit om de komende weken samen van toekomstige avonturen te dromen en binnenkort weer onvergetelijke reizen te plannen. 


Zorg  goed voor elkaar en voor  uzelf.


 Met 💙 van het Evaneos-team