Covid-19 - Waar op reis?Ontdek
Inspiratie opdoen
  • Met wie op reis?
  • Welke activiteiten?
  • Welke periode?
  • Wat voor een soort reis?

Annuleringsgarantie: boek uw volgende reis met een gerust hart

Door Evaneos, op

In samenwerking met een selectie van lokale reisagenten hebben we een annuleringsgarantie opgesteld. Plan uw volgende avontuur nu met een gerust hart. U heeft de mogelijkheid om uw reis kosteloos uit te stellen of te annuleren tot 15 dagen voor uw geplande vertrek.
Boek uw volgende reis met een gerust hartBoek uw volgende reis met een gerust hartBoek uw volgende reis met een gerust hartBoek uw volgende reis met een gerust hart

Het is met veel vreugde en plezier dat wij hebben vernomen dat wereldwijd de reisadviezen zijn of worden versoepelt. Sinds 15 juni is het weer mogelijk om te reizen naar landen binnen de EU/het Schengengebied. De periode die zojuist is verstreken, versterkt echter ook onze opvatting dat de organisatie van een reis gepaard moet gaan met een maximum aan veiligheid en meer flexibiliteit. Om het u nog eenvoudiger te maken presenteren we in een handig overzicht de Heropening van de grenzen en alle informatie die u nodig heeft om uw toekomstige reis te plannen: lees hier verder.

Daarom bieden wij u vanaf nu tot eind augustus de mogelijkheid om uw volgende avontuur zo gerust mogelijk te organiseren waarbij u profiteert van een annuleringsgarantie bij een selectie van lokale reisagenten. Deze annuleringsgarantie stelt u in staat om uw rondreis kosteloos uit te stellen of te annuleren tot 15 dagen voor vertrek.

Het aanbod van de annuleringsgarantie: hoe werkt het?

Het aanbod van de annuleringsgarantie biedt u de mogelijkheid om uw rondreis kosteloos uit te stellen of te annuleren tot 15 dagen voor uw geplande vertrek.

  • De annuleringsgarantie is geldig op verschillende bestemmingen. De deelnemende lokale reisagenten zijn gemarkeerd met de vermelding "Annuleringsgarantie".

  • De annuleringsgarantie is alleengeldig voor boekingen die gedaan worden in de periode tot en met 31 augustus 2020 (en waarvan de betalingslink is verstuurd) en voor reizen met een vertrekdatum tot en met 31 december 2020.

  • Ongeacht de reden, u kunt uw reis in zijn geheel annuleren of uitstellen (met uitzondering van internationale en binnenlandse vluchten) door middel van een schriftelijk verzoek aan uw reisagent tot 15 dagen voor vertrek.

  • In geval van annulering: ten minste 15 dagen voor vertrek garandeert de deelnemende lokale reisagent de reiziger binnen een termijn van maximaal 30 dagen, na ontvangst van het verzoek, de rondreis volledig te vergoeden (met uitzondering van internationale en binnenlandse vluchten).

Indien de aanvraag tussen 14 en 8 dagen voor vertrek wordt gedaan, bedragen de annuleringskosten 50% van het totale bedrag van de reis. Minder dan 7 dagen voor vertrek blijft de hele reissom verschuldigd.

Op welke bestemmingen is de annuleringsgarantie van toepassing?

De annuleringsgarantie is gericht op het garanderen van uw gemoedsrust en flexibiliteit in de organisatie van uw reis. De deelnemende lokale reisagenten wonen ter plaatse en informeren u precies over de situatie op hun bestemming. Samen met de lokale reisagent maakt u een reis op maat en heeft u de zekerheid dat u uw reis tot 15 dagen voor uw vertrek kosteloos kunt uitstellen of annuleren.


Ontdek het overzicht reisagenten die deelnemen aan de annuleringsgarantie:

Evaneos garanties

Zekerheid 

Plan uw volgende avontuur nu met een gerust hart. U heeft de mogelijkheid om uw reis kosteloos uit te stellen of te annuleren.

Flexibiliteit 

Een tegenslag? U kunt uw reis uitstellen of annuleren tot 15 dagen voor uw geplande vertrek.

Kosteloos

De lokale reisagenten die deelnemen aan de annuleringsgarantie zullen tot 15 dagen voor vertrek elk verzoek tot annulering aanvaarden en zullen de reiziger binnen een maximum van 30 dagen na ontvangst van het verzoek de rondreis volledig terugbetalen (met uitzondering van internationale en binnenlandse vluchten).

Transparantie en ondersteuning

Een toegewijd team van 20 adviseurs staat gratis ter beschikking om al uw vragen te beantwoorden. De deelnemende lokale reisagenten wonen ter plaatse en informeren u precies over de situatie op hun bestemming.

Laten we de wereld blijven ontdekken!

Bij Evaneos worden we gedreven door een visie op reizen die authentiek, verantwoordelijk en respectvol is voor de lokale culturen. Bedankt dat u ervoor hebt gekozen om met ons mee te gaan op dit avontuur.


Het Evaneos-team blijft beschikbaar voor al uw vragen. Samen blijven we de mooiste reizen maken!


Het Evaneos-team