Covid-19 - Waar op reis?Ontdek
Inspiratie opdoen
  • Met wie op reis?
  • Welke activiteiten?
  • Welke periode?
  • Wat voor een soort reis?

Reis als een local: Evaneos reizigers delen hun mooiste ervaringen

Door Evaneos, op

Onze lokale reisbureaus halen alles uit de kast om uw reis onvergetelijk te maken. Dankzij hun lokale expertise openen zij de deuren naar nieuwe ervaringen en authentieke ontmoetingen. Sommige van u hebben uw kostbare momenten met ons gedeeld door middel van een persoonlijke beoordeling. Hieronder hebben we een aantal van deze bijzondere reiservaringen voor u op een rijtje gezet.
Genieten van het uitzicht aan de top van de bergGenieten van het uitzicht aan de top van de bergGenieten van het uitzicht aan de top van de bergGenieten van het uitzicht aan de top van de berg

Leren hoe u een slee moet optuigen, lunchen met een visser op een prauw in het hart van de mangrove, of het roer overnemen van een catamaran in het midden van een fjord, in dit artikel leest u de enkele ervaringen van onze reizigers waarbij u een glimp opvangt van de magische en authentieke momenten die hun reis uniek maakte.

Heeft u ons ook een mooie reiservaring te vertellen? Deel het op onze sociale netwerken: Facebook of Instagram!

  • Costa Rica: Reisagent Reinier zorgde voor een perfecte eerste kennismaking met Costa Rica

  • Tanzania: Met behulp van reisagent Miranda maakte Svenja de familiereis van haar dromen

  • IJsland: Bert ontving tijdens de reis veel insidertips van reisagent Karolina

  • Albanië: Reisagent Jorik organiseerde een verrassende, veelzijdige reis

Costa Rica: Reisagent Reinier zorgde voor een perfecte eerste kennismaking met Costa Rica

Diep groen regenwoud, paradijselijke stranden, vulkanen en nationale parken met een unieke en gevarieerde natuur - er zijn eindeloze mogelijkheden om Costa Rica te ontdekken. Om te helpen met de kwelling van de keuze, neemt de lokale reisagent in Costa Rica de tijd om reizigers te leren kennen en hun wensen te begrijpen. Dankzij zijn toewijding hebben Marjolein en haar gezin een fantastische vakantie beleefd:

Met nog maar een heel korte periode te gaan tot moment van vertrek is het Reinier gelukt onze reis te boeken en reserveren. Prettig en adequaat. Onze reis heeft ons een fantastische kennismaking met Costa Rica gegeven in al haar diversiteit. Heerlijke mensen, prachtige diverse natuur en veel te doen en zien.

Reiziger in Costa Rica

Zij gingen ook naar Costa Rica
Ontdek verschillende reiservaringen in Costa Rica van onze reizigers
AM&M
17 jan. 2020
5/5
Fantastisch !! Geweldig mooie natuur! We hebben genoten van de eerste tot de laatste minuut !
Lees meer
Carolina
Reis georganiseerd met reisbureau van Carolina
Attar
2 feb. 2020
4/5
Prachtig, een hele grote tuin, die nooit ophoudt! En de diverse klimaten!
Lees meer
Carolina
Reis georganiseerd met reisbureau van Carolina

Tanzania: Met behulp van een lokale reisagentt maakte Svenja de familiereis van haar dromen

Het bezoeken van Tanzania was voor Svenja een grote wens die ze graag met haar kinderen (8 en 10 jaar) wilde ervaren. Onze lokale reisagent heeft haar geholpen deze wens in vervulling te laten gaan. De combinatie van de prachtige nationale parken met wilde dieren, het ontdekken van de cultuur op een bananenplantage en bij het Masai volk en tot slot het ontspannen op Zanzibar was voor Svenja de perfecte cocktail voor een fantastische reis:

Famille de mère et d'enfant en safari africain profitant de l'observation de la faune près de la piscineFamille de mère et d'enfant en safari africain profitant de l'observation de la faune près de la piscineFamille de mère et d'enfant en safari africain profitant de l'observation de la faune près de la piscineFamille de mère et d'enfant en safari africain profitant de l'observation de la faune près de la piscine

We hebben in relatief korte tijd (12 dagen) met onze kinderen een prachtige reis kunnen maken. Het maatwerk voorafgaand aan de reis en de adviezen van de reisorganisatie zijn erg waardevol geweest.

Svenja en haar familie, Evaneos reizigers in Tanzania

Zij gingen ook naar Tanzania
Ontdek verschillende reiservaringen in Tanzania van onze reizigers
Iris & Lowie
5 sep. 2018
5/5
De verscheidenheid van de wildreservaten en natuurparken toonden telkens een ander landschap, een andere sfeer en een grote verscheidenheid aan dieren. We hebben een beetje geluk gehad om de meeste dieren die op ons verlanglijste stonden te kunnen zien. Een olifant of giraf die net voor of achter de jeep de weg oversteekt is onvergetelijk. Een paar grote katten die een dutje doen ook. De paardrijdafari, de mountainbiketocht en de wandelsafari toonden andere accenten van de natuur en het leven in Tanzania - soms confronterend ook. Het einde van de reis op hetvstrand in Zanzibar was een paradijselijke afsluiter.
Lees meer
Miranda
Reis georganiseerd met reisbureau van Miranda
Honeymooners
14 okt. 2019
5/5
We hebben een prachtige safari gemaakt met aansluitend een weekje zanzibar. Tussendoor nog een hike in de Empakaai-krater gemaakt, leuk ter afwisseling door een beetje actief te zijn.
Lees meer
Miranda
Reis georganiseerd met reisbureau van Miranda

IJsland: Bert ontving tijdens de reis veel insidertips van reisagent Karolina

Met behulp van lokale reisagent Karolina heeft Bert een onvergetelijke reis gemaakt in IJsland. De indrukwekkende watervallen, de avontuurlijke rit per sneeuwscooter over de gletsjer, de bijzondere blauwe ijsgrotten en de ontspannende zwavelbaden zullen voor eeuwig in zijn geheugen gegraveerd staan. Ook tijdens de reis kon Bert rekenen op allerlei insiders tips van Karolina:

Uitstekend! Zeer op de persoonlijke wensen ingegaan. Karolina was top! De reis was zeer interessant en ook het feit dat Karolina gedurende de reis met tips kwam gaf een vertrouwd gevoel!

Bert, Evaneos reiziger in IJsland

Zij gingen ook naar IJsland
Ontdek verschillende reiservaringen in IJsland van onze reizigers
Alexander
16 apr. 2019
5/5
Ijsland is fantastisch, dankzij onze lokale gids van Evaneos hebben we op een week tijd alle belangrijke plaatsen bezocht én meer. Daarnaast hadden we alle tijd om naast het uitgestippelde plan ook een eigen weg/avontuur te beleven
Lees meer
Karolina
Reis georganiseerd met reisbureau van Karolina
SkyrFamily E & A
21 feb. 2020
5/5
Diamond Beach was een bijzondere plek. Heel goed dat we in ons reisplan daar 2x kwamen zodat je 2x kans hebt op goed weer. En dat hadden we! De 14:30uur startende trip naar de saffier blue ice cave heeft veel indruk gemaakt, die onwerkelijke kleuren. De gids gaf ons ruim de tijd om foto's te nemen, dit kon omdat nagenoeg alle andere toeristen al teruggekeerd waren. Dit was voor mij als fotograaf een zeer belangrijk aspect. Goed geregeld Karolina! De bizarre weersomstandigheden in het uiterste zuidwesten op de laatste dag sneeuwstorm ((wind bft 9 à10) .we waren bijna bij Blue Lagoon gestrand. Gelukkig hadden we een goede 4x4 Jeep Waardoor we we niet vast kwamen te zitten. Door dit slechte weer helaas de bezienswaardigheden rondom Blue Lagoon gemist, maar kregen daar de strijd tegen de elementen voor terug...
Lees meer
Karolina
Reis georganiseerd met reisbureau van Karolina

Albanië: Reisagent Jorik organiseerde een verrassende, veelzijdige reis

Tineke en Roland waren zeer aangenaam verrast door de prachtige, veelzijdige natuur en de zeer vriendelijke en behulpzame bevolking in Albanië. Met behulp van lokale reisagent Jorik, verbleven ze in culturele steden waar zij veel leerden over de geschiedenis van het land, afgewisseld met huisjes in de bergen waar zij heerlijk konden genieten van de rust.

Forillon National Park as seen from the viewpoint atop Mount-St-Alban, Gaspe Peninsula, Quebec, CanadaForillon National Park as seen from the viewpoint atop Mount-St-Alban, Gaspe Peninsula, Quebec, CanadaForillon National Park as seen from the viewpoint atop Mount-St-Alban, Gaspe Peninsula, Quebec, CanadaForillon National Park as seen from the viewpoint atop Mount-St-Alban, Gaspe Peninsula, Quebec, Canada

De reis was zeer goed in elkaar gezet door Jorik. De boottocht over het Komani Lake was ontzettend mooi en heel bijzonder.

Tineke en Roland, Evaneos reizigers in Albanië

Zij gingen ook naar Albanië
Ontdek verschillende reiservaringen in Albanië van onze reizigers
Kiwi31
25 apr. 2019
4/5
Een rondreis door Albanie, van Tirana naar het zonnige zuiden. Veel gezien en geleerd van een land waar we zo weinig van wisten. De natuur is prachtig en het is mooi om te zien hoe moslims en christelijke vredig naast elkaar kunnen leven. Veel geschiedenis: de Turken en het communisme wat het allemaal erg interessant maakte.
Lees meer
Jorik
Reis georganiseerd met reisbureau van Jorik
International Women's Group
7 okt. 2019
5/5
Wij hadden een drukke maar zeer interessante programa. Wij reizen als groep al meer dan 15 jaar samen, en dit was beslist een van onze mooiste reizen. Albanië is zo gevarieërd, met een zeer gecompliceerde geschiednenis, en toch heel onbekend in West Europe. Wij waren allemaal blij verrast.
Lees meer
Jorik
Reis georganiseerd met reisbureau van Jorik

Hopelijk hebben deze verschillende reiservaringen van Evaneos reizigers ervoor gezorgd dat u ook wilt reizen als een local! Alle reiservaringen die in dit artikel worden genoemd zijn verzameld via onze pagina met reiservaringen en Trusted Shops beoordelingen.