Bestemmingen
Inspiratie opdoen
 • Met wie op reis?
 • Welke activiteiten?
 • Welke periode?
 • Wat voor een soort reis?
Covid-19 - Waar op reis?Ontdek
Annuleringsgarantie
Vraag een reisvoorstel aan Het team van Karolina kijkt ernaar uit om een unieke reis voor u te ontwerpen die perfect aansluit op uw wensen.

Reisbureau van
KarolinaNederlandstalige reisagent voor Buiten de gebaande paden en familie rondreizen in IJsland

488 beoordelingen
 • Buiten de gebaande paden
 • Familiereizen
 • Self-drive reizen
Annuleringsgarantie
Karolina werd verliefd op IJsland door de muziek van de IJslandse band Árstíðir en de prachtige beelden van het land uit hun videoclips. Ze kreeg al heimwee naar het land voordat ze er ooit geweest was. En toen ze er eenmaal geweest was, wilde ze niet meer terug naar Nederland. Om het land en de cultuur echt goed te leren kennen, reisde ze vier maanden door het land. De prachtige Westfjorden en he... Karolina werd verliefd op IJsland door de muziek van de IJslandse band Árstíðir en de prachtige beelden van het land uit hun videoclips. Ze kreeg al heimwee naar het land voordat ze er ooit geweest was. En toen ze er eenmaal geweest was, wilde ze niet meer terug naar Nederland. Om het land en de cultuur echt goed te leren kennen, reisde ze vier maanden door het land. De prachtige Westfjorden en het noorden hebben haar hart gestolen. Maar ook vanuit Reykjavík, waar het reisbureau gevestigd is, weet ze de mooiste plekjes te vinden die Karolina graag met u deelt. Lees meer
Evaneos lid:sinds 4 jaar
Ervaring reisbureau:32 jaar
Gevestigd in:Reykjavik,IJsland
Gesproken talen binnen het reisbureau: Frans, Engels, Duits, Italiaans, Nederlands
Reisbureau ter plaatse, geselecteerd door Evaneos vanwege kwaliteit en lokale expertise
 • Het reisbureau heeft meer dan 30 jaar ervaring in het organiseren van reizen op maat in IJsland
 • De agenten vervullen elke wens en elk budget en overtreffen de verwachtingen van de reizigers
 • De agenten zijn overal in IJsland geweest en hebben alle hotels en activiteiten zelf geprobeerd
Bekijk onze selectiecriteria

Het team

Het reisbureau van Karolina heeft 4 reisagenten.

Voorbeeldreizen

Pas de voorbeeldreizen aan naar uw wensen en budget: de reisduur, route, accommodatie, activiteiten...

Ontdek het reisbureau van Karolina

Noordoost Hverir geothermisch nabij Mývatn

Ontdek het reisbureau van Karolina

Ontdek het reisbureau van Karolina
Noordoost Hverir geothermisch nabij Mývatn
 "De natuur in IJsland is buitenaards mooi. Elk plaatje, hoe prachtig ook doet de werkelijkheid tekort hoe overweldigd je je kunt voelen in deze landschappen. Dat gun ik iedereen, het verveelt nooit!" 
Karolina
De Westmaneilanden met een van de grootste papegaaiduikerkolonies ter wereld en een actieve vulkaan die in 1973 voor het laatst is uitgebarsten.
De watervallen van Hraunfossar in Borgarfjordur, waar de rivier die enkele kilometers ondergronds loopt, uit de rand van een lavaveld breekt.
Het gebied rond Skaftafell in het nationale park Vatnajökull. In de zomer zorgt de vele lupine overal voor een prachtige paarse gloed.
De natuur en het weer spelen een grote rol in het leven op IJsland, en het is indrukwekkend om te zien hoe krachtig de natuur kan zijn
Favorieten
 • De Westmaneilanden met een van de grootste papegaaiduikerkolonies ter wereld en een actieve vulkaan die in 1973 voor het laatst is uitgebarsten.
 • De watervallen van Hraunfossar in Borgarfjordur, waar de rivier die enkele kilometers ondergronds loopt, uit de rand van een lavaveld breekt.
 • Het gebied rond Skaftafell in het nationale park Vatnajökull. In de zomer zorgt de vele lupine overal voor een prachtige paarse gloed.
 • De natuur en het weer spelen een grote rol in het leven op IJsland, en het is indrukwekkend om te zien hoe krachtig de natuur kan zijn

Inzet voor duurzaam toerisme

Indien mogelijk, werken we samen met familiebedrijven en kleine bedrijven om de lokale gemeenschappen te ondersteunen.
Onze duurzame bijdrage
Indien mogelijk, werken we samen met familiebedrijven en kleine bedrijven om de lokale gemeenschappen te ondersteunen.

Beoordelingen van reizigers

488 beoordelingen van reizigers van de Evaneos Travel Community
Communicatie met de reisagent
Rondreis (tempo, route)
Ontvangst en professionalisme
Gids
Reisinformatie en documenten
Accommodatie
Vervoer
Prijs/kwaliteit verhouding
Sorteren op:
De meest recente naar de minst recente
Weergeven:
 • SkyrFamily E & A
  SkyrFamily E & A
  2 maart 2020
  De pluspunten:
  Het goede route advies, De afwisselende accomodaties, En de keuze van organisaties die de gidsen leverde voor gletsjer en saffier blue ice cave (resp.klein groepje en drukte vermoeiende tijdstippen!! Klasse!
  De minpunten:
  6,5 Vertraging op vlucht ***** waardoor we in pik donker om 03:00uur aankwamen en dus een halve dag waren verloren. OK, overmacht. Verder geen mindere dingen.
  Samenvatting:
  Diamond Beach was een bijzondere plek. Heel goed dat we in ons reisplan daar 2x kwamen zodat je 2x kans hebt op goed weer. En dat hadden we! De 14:30uur startende trip naar de saffier blue ice cave he...Diamond Beach was een bijzondere plek. Heel goed dat we in ons reisplan daar 2x kwamen zodat je 2x kans hebt op goed weer. En dat hadden we! De 14:30uur startende trip naar de saffier blue ice cave heeft veel indruk gemaakt, die onwerkelijke kleuren. De gids gaf ons ruim de tijd om foto's te nemen, dit kon omdat nagenoeg alle andere toeristen al teruggekeerd waren. Dit was voor mij als fotograaf een zeer belangrijk aspect. Goed geregeld Karolina! De bizarre weersomstandigheden in het uiterste zuidwesten op de laatste dag sneeuwstorm ((wind bft 9 à10) .we waren bijna bij Blue Lagoon gestrand. Gelukkig hadden we een goede 4x4 Jeep Waardoor we we niet vast kwamen te zitten. Door dit slechte weer helaas de bezienswaardigheden rondom Blue Lagoon gemist, maar kregen daar de strijd tegen de elementen voor terug...Meer lezen
  Karolina
  Reactie van het reisbureau
  Karolina
  Dag SkyrFamily E & A, Dank voor je mooie beoordeling, wat fijn dat je het zo naar je zin hebt gehad! Het was inderdaad heel jammer dat je vlucht zoveel vertraging had, maar gelukkig hebben jullie de r...Dag SkyrFamily E & A, Dank voor je mooie beoordeling, wat fijn dat je het zo naar je zin hebt gehad! Het was inderdaad heel jammer dat je vlucht zoveel vertraging had, maar gelukkig hebben jullie de rest van de dagen enorm kunnen genieten. En inderdaad, jullie hebben een echte IJslandse ervaring gehad, de natuur heeft het hier altijd voor het zeggen haha. Fijn dat we de Blue Lagoon nog wat naar voren hadden kunnen schuiven zodat jullie daar in elk geval nog naartoe konden. Als jullie IJsland nog eens in de zomer - onder zeer andere weersomstandigheden - willen ervaren, dan ben ik je graag weer van dienst :) Hartelijke groeten, KarolinaMeer lezen

 • Icelandtrip
  Icelandtrip
  21 november 2019
  De pluspunten:
  Warm people. Great food.
  De minpunten:
  **** car rental. Made us loose 2 days since there was an unexpected additional insurance kost. Not possible to pay by any other means then credit card. Extra kosts and lost days. Worse exp. Ever.
  Samenvatting:
  Overal fun, adventurous. Lots to see and do. Always in nature. Great people, lots of wow moments. Lots of fun.
  Lee
  Reactie van het reisbureau
  Lee
  Hi Bauke, Thank you for your review. I am happy to hear you liked the trip :) Sorry again about your unsatisfying experience with Avis, and thier Credit Card for emergency regulations. All the bes...Hi Bauke, Thank you for your review. I am happy to hear you liked the trip :) Sorry again about your unsatisfying experience with Avis, and thier Credit Card for emergency regulations. All the best, LeeMeer lezen
  Reactie van Evaneos
  Much obliged for your satisfactory answer, willingly see you again all over the world!

Andere lokale reisbureaus in IJsland