Compensatie van geschatte CO2-uitstoot
Bestemmingen
Inspiratie opdoen
  • Met wie op reis?
  • Welke activiteiten?
  • Welke periode?
Jonathan -  Nederlandstalige reisagent voor Self-drive reizen in IJsland
Reisplanning starten Het team van Jonathan kijkt ernaar uit om een unieke reis voor u te ontwerpen die perfect aansluit op uw wensen.

Reisbureau van
Jonathan Nederlandstalige reisagent voor Self-drive reizen in IJsland

7 beoordelingen
Jonathan -  Nederlandstalige reisagent voor Self-drive reizen in IJsland
  • Klassiekers
  • Buiten de gebaande paden
  • Self-drive reizen
Bij ons reisbureau begrijpen we dat u niet zomaar een andere klant bent, maar een uniek individu met specifieke smaken en ambities. Als bureau onderscheiden we ons door tegemoet te komen aan persoonlijke criteria, waardoor we garanderen dat al onze reizigers IJsland op hun eigen manier en in hun eigen tempo ervaren. Ons reisbureau is opgericht door gepassioneerde, lokale experts met tientallen ja... Bij ons reisbureau begrijpen we dat u niet zomaar een andere klant bent, maar een uniek individu met specifieke smaken en ambities. Als bureau onderscheiden we ons door tegemoet te komen aan persoonlijke criteria, waardoor we garanderen dat al onze reizigers IJsland op hun eigen manier en in hun eigen tempo ervaren.

Ons reisbureau is opgericht door gepassioneerde, lokale experts met tientallen jaren ervaring in de branche. Het is een in Reykjavík gevestigd reisbureau dat gasten de beste ervaring in IJsland biedt.

Wij bieden self-drives, kleine groeps- en privé rondleidingen, evenals gespecialiseerde excursies, afgestemd op persoonlijke smaak. Dit garandeert dat al onze klanten IJsland op hun eigen unieke manier ervaren.
Lees meer
Evaneos lid:sinds 4 jaar
Ervaring reisbureau:4 jaar
Gevestigd in:Reykjavik,IJsland
Gesproken talen binnen het reisbureau: Engels, Frans, Nederlands

Voorbeeldreizen

Pas de voorbeeldreizen aan naar uw wensen en budget: de reisduur, route, accommodatie, activiteiten...

Ontdek het reisbureau van Jonathan

Prachtige landschappen van IJsland

Ontdek het reisbureau van Jonathan

Ontdek het reisbureau van Jonathan
Prachtige landschappen van IJsland
 Verbluffende natuurlijke schoonheid, mystieke landschappen, ruig 'buitenaards' terrein, eindeloze reeks van vulkanen, bergen en ijsvelden. Allemaal hele goede redenen om IJsland te bezoeken! 
Jonathan
De afbeelding toont vulkaan.
De afbeelding toont paarden.
De afbeelding toont Geysir.
De afbeelding toont een boog in de zee.
Favorieten
  • Met sneeuw bedekte vulkaan.
  • IJslandse paarden bespreken het gras.
  • Geysir, een van de 3 attracties van de Gouden Cirkel.
  • Boog in de zee, uitzicht vanuit Dyrholæy.

Inzet voor duurzaam toerisme

De afbeelding toont een zeehond in het water.
Onze inspanningen voor duurzaam toerisme
Waar mogelijk werken we met kleine lokale tourproviders. We moedigen onze klanten aan om tapwater te drinken en hun eigen herbruikbare fles mee te nemen. We moedigen onze klanten ook aan om de IJslandse belofte te ondertekenen.

Beoordelingen van reizigers

7 beoordelingen van reizigers van de Evaneos Travel Community
Sorteren op:
De meest recente naar de minst recente
Weergeven:
  • Fam. Z
    Fam. Z
    13 maart 2024
    Samenvatting:
    IJsland wat was je geweldig ! Evaneos heeft een super gave roadtrip voor ons uitgestippeld. Ze hebben goed naar onze wensen geluisterd en het echt tot in de puntjes van A tot Z perfect geregeld. Zo ko...IJsland wat was je geweldig ! Evaneos heeft een super gave roadtrip voor ons uitgestippeld. Ze hebben goed naar onze wensen geluisterd en het echt tot in de puntjes van A tot Z perfect geregeld. Zo konden wij optimaal van het waanzinnig mooie land, de gastvrijheid van de mensen en de super gave activiteiten genieten. Het was voor ons een onvergetelijke vakantie, mille merci!Meer lezen
    Jonathan
    Reactie van het reisbureau
    Jonathan
    Beste Christine, Dank je wel voor jou review! Ik ben blij om te lezen dat je van IJsland hebt genoten en het was een plezier om jou te helpen met het organiseren van jou reis. Ik hoop om jou in de toe...Beste Christine, Dank je wel voor jou review! Ik ben blij om te lezen dat je van IJsland hebt genoten en het was een plezier om jou te helpen met het organiseren van jou reis. Ik hoop om jou in de toekomst nog eens te mogen verwelkomen in IJsland! Met vriendelijke groeten, JonathanMeer lezen

  • Familie B
    Familie B
    21 februari 2024
    Samenvatting:
    De voorbereiding van de reis was reeds veelbelovend. Alles begon met een persoonlijk Teams gesprek. Op basis hiervan werd een reisplan uitgewerkt volledig naar onze wensen. De communicatie en flexibil...De voorbereiding van de reis was reeds veelbelovend. Alles begon met een persoonlijk Teams gesprek. Op basis hiervan werd een reisplan uitgewerkt volledig naar onze wensen. De communicatie en flexibiliteit inzake aanpassingen was top! We hebben genoten van de reis, IJsland is prachtig!Meer lezen
    Jonathan
    Reactie van het reisbureau
    Jonathan
    Beste Kora, Dank je wel voor jou review! Ik ben blij om te lezen dat je van IJsland hebt genoten en het was een plezier om jou te helpen met het organiseren van jou reis. Ik hoop om jou in de toekom...Beste Kora, Dank je wel voor jou review! Ik ben blij om te lezen dat je van IJsland hebt genoten en het was een plezier om jou te helpen met het organiseren van jou reis. Ik hoop om jou in de toekomst nog eens te mogen verwelkomen in IJsland! Met vriendelijke groeten, JonathanMeer lezen

Andere lokale reisbureaus in IJsland