Milos, het eiland van Aphrodite

GriekenlandMilos, het eiland van Aphrodite

Buitengewoon
Maak kennis met het meest exotische eiland in de Egeïsche Zee, het eiland waar de Venus van Milo werd ontdekt en een van de meest indrukwekkende plekken van de Cycladen. Vulkanische rotsen kleuren de stranden van Milos rood, roze en oranje. Er zijn talloze piratenlegendes over de witte rotsformaties, het smaragdgroene water en de door de zee uitgeholde grotten van Sarakiniko en Kleftiko. Laat u betoveren door de mystieke grotten, de exotische stranden, de pittoreske dorpjes Emborios en Mandrakia, waar de woningen uit een klif gehouwen zijn, en de zonsondergang in Plaka. Aan deze vakantie in Griekenland zult u nog vaak met een warm gevoel terugdenken.
Reisideeën aangeraden door
Zeta Lokale*r Griekenland Expert*in
Duur van de reis
9 dagen
Budget vanafexclusief internationale vluchten
€ 2.690
Reisprogramma
Welkom in Athene

Dag 1: Welkom in Athene

Bij aankomst wordt u van het vliegveld naar uw privé appartement in het centrum van de stad gebracht. U heeft 's middags tijd om de oude geschiedenis, filosofie, tragedie, komedie, kunst en architectuur te leren kennen van de stad die de bakermat van de democratie is. Geniet van de levendige sfeer en beleef een gezellige avond in een van de talloze restaurants. Accommodatie : Unique Milos Suites (Milos)
Plaats:
Athene

Het magische eiland Milos

Dag 2: Het magische eiland Milos

Met een transfer wordt u naar de haven van Piraeus gebracht, waar u met een snelle boot de overtocht maakt naar het eiland Milos, of ook wel Aphrodite genoemd. Daar haalt u uw huurauto op, waarmee u naar uw privévilla rijdt. De rest van de dag kunt u ontspannen bij het zwembad of het eiland verkennen en genieten van de romantische sfeer. Rit: 10 km - 15 minuten Accommodatie : Unique Milos Suites (Milos)
Plaats:
Melos

Een waar strandparadijs

Dag 3: Een waar strandparadijs

Stap in de auto en maak een rondrit over het eiland. We raden u aan om vandaag de veelgeprezen zandstranden van Milos te verkennen. Sarakiniko, Palaiochori, Papafragas, Gerontas, Firiplaka, Tsigrado en Plathiena zijn omgeven door kleurrijke vulkanische rotsformaties en lopen af ​​in helder, smaragdgroen water. Neem een duik in het diepblauwe water van de Egeïsche Zee en voel hoe de natuur u omhelst. Accommodatie : Unique Milos Suites (Milos)
Plaats:
Melos

Zeilen langs de imposante westkust

Dag 4: Zeilen langs de imposante westkust

We nemen u mee op een bijzondere dagtocht op een catamaran langs de stranden en grotten van de westkust van Milos. Er is vandaag genoeg tijd om te zwemmen in de natuurlijke baaien van het eiland. We gaan snorkelen bij de geheime piratenschuilplaatsen in de grotten van Kleftiko en Sykia. En tijdens de lunch kunt u genieten van een heerlijke barbecue met gegrilde zeevruchten aan boord of op het strand. Maaltijden inbegrepen: lunch Accommodatie : Unique Milos Suites (Milos)
Plaats:
Melos

Milos voor fijnproevers

Dag 5: Milos voor fijnproevers

Vandaag leert u de culinaire hoogtepunten van Milos kennen tijdens een unieke gastronomische tour. Ontdek de geheimen van de lokale keuken, bezoek kaasfabrieken en romantische restaurants en een traditionele wijnmakerij in een grot in Pollonia. Hier leert u alles over de lokale wijnen en natuurlijk mag u ook proeven. Maaltijden inbegrepen: lunch, diner Accommodatie : Unique Milos Suites (Milos)
Plaats:
Melos,Pollonia

Wandelen langs de noordkust

Dag 6: Wandelen langs de noordkust

Milos heeft misschien wel de meest indrukwekkende kustlijnen van alle Griekse eilanden. Vandaag ontdekt u de noordkust tijdens een geweldige wandeling. Loop van de oude ruïnes van Phylacopi en de adembenemende grot van Papafragkas door een bijzonder maanlandschap naar het iconische strand van Sarakiniko. Deze makkelijke wandeling onder begeleiding van een gids is ongekend mooi. Rit: 10 km - 2 uur Accommodatie : Unique Milos Suites (Milos)
Plaats:
Melos

Romantiek op het strand

Dag 7: Romantiek op het strand

Sluit uw vakantie op Milos af op een bijzondere manier met een unieke ervaring op een afgelegen strand op het buureiland Polyegos (optioneel). Met een kleine speedboot vaart u naar een privéstrand, waar een parasol, ligstoelen, snorkeluitrustingen, een koelbox en een picknick voor u klaargezet zijn. U heeft het hele strand voor uzelf, als dat geen droomuitje is! Maaltijden inbegrepen: lunch Accommodatie : Unique Milos Suites (Milos)
Plaats:
Melos

Met de speedboot terug naar Athene

Dag 8: Met de speedboot terug naar Athene

U neemt de boot terug naar de haven van Pireaus en van daaruit wordt u naar uw appartement in Athene gebracht. Geniet van een laatste middag en avond in de geweldige stad die altijd levendig is. Maak een mooie wandeling door het centrum, koop de laatste souvenirs of bezoek nog wat bezienswaardigheden. En ga 's avonds nog een keer heerlijk uit eten. Accommodatie : The Foundry Luxury Suites (Athene)
Plaats:
Athene

Tot ziens, Griekenland!

Dag 9: Tot ziens, Griekenland!

Een heerlijke vakantie in Athene en op Milos is vandaag afgelopen. U wordt van uw appartement naar de luchthaven van Athene gebracht. U heeft ongetwijfeld veel mooie nieuwe herinneringen opgedaan, waar u van kunt nagenieten tijdens de reis naar huis.
Plaats:
Athene
Praktische informatie
Budget vanaf€ 2.690 Per persoon
Internationale vluchtenNiet inbegrepen
Laat u inspireren door de reisideeën opgesteld door lokale reisagenten
Bent u op zoek naar een ander soort reis?
Andere reisideeën
Andere reizen in Griekenland volgens uw wensen