Bestemmingen
Inspiratie opdoen
 • Met wie op reis?
 • Welke activiteiten?
 • Welke periode?
 • Wat voor een soort reis?
Covid-19 - Waar op reis?Ontdek
Rondreis 2 weken in Thailand

Rondreis 2 weken in Thailand

Uw op maat gemaakte rondreis in Thailand 2 weken
Vraag een reisvoorstel aan en ontvang kosteloos een vrijblijvende offerte
Reizigers
Maand
Onze voorbeeldreizen kunnen geheel aangepast worden aan de hand van uw wensen en budget
Profiel
Alle

Onze reisideeën in Thailand 2 weken

 • Klassiekers
Familiereis door centraal en noord Thailand
circa 15 dagen vanaf € 1.600
 • Buiten de gebaande paden
Eilandhoppen in onontdekt Oost Thailand
circa 15 dagen vanaf € 1.010
 • Klassiekers
Cultuur en geschiedenis op uw manier!
circa 12 dagen vanaf € 620
 • Klassiekers
Tropisch Eilandhoppen
circa 15 dagen vanaf € 1.130
 • Klassiekers
Parels van Siam
circa 17 dagen vanaf € 1.830
 • Buiten de gebaande paden
Volg de machtige Mekong
circa 13 dagen vanaf € 2.410
 • Sport en Avontuur
Een avontuurlijke reis
circa 14 dagen vanaf € 1.380
 • Buiten de gebaande paden
Een actieve ontdekkingsreis
circa 14 dagen vanaf € 1.260
gecombineerd
 • Buiten de gebaande paden
Duikavontuur in de ongerepte Mergui archipel
circa 15 dagen vanaf € 3.190
 • Sport en Avontuur
Duiken en relaxen in de Golf van Thailand
circa 15 dagen vanaf € 1.680

Onze lokale reisagenten in Thailand

Waarom reizen in Thailand?

Bangkok, de hyperactieve hoofdstad met heel veel inwoners. Volgende stap: het zuiden van Thailand, dat erg charmant is. Prachtige baaien, bungalows op verlaten stranden, helder water, kleurrijk koraal, onderwater grotten en rotsen. Tijdens uw reis in Thailand zult u de Thaise sfeer ervaren.  Wanneer u noordwaarts reist naar Chiang Mai, zult u kennis maken met de Thaise cultuur. U kunt hier Thaise kooklessen nemen of een massage cursus volgen. Daa... Bangkok, de hyperactieve hoofdstad met heel veel inwoners. Volgende stap: het zuiden van Thailand, dat erg charmant is. Prachtige baaien, bungalows op verlaten stranden, helder water, kleurrijk koraal, onderwater grotten en rotsen. Tijdens uw reis in Thailand zult u de Thaise sfeer ervaren.  Wanneer u noordwaarts reist naar Chiang Mai, zult u kennis maken met de Thaise cultuur. U kunt hier Thaise kooklessen nemen of een massage cursus volgen. Daarna, vindt u een van de mooiste wegen van het noorden. De Chiang Maia Mae Hong Son, de dappere reizigers kunnen deze route per scooter afleggen. Uw verblijf in Thailand zal bijna bovennatuurlijk mooi zijn. Lees meer
Bekijk onze reisgids

Beoordelingen van onze reizigers over hun reis naar Thailand

4.6/5
10 beoordelingen van reizigers
Uw rondreis vanaf begin tot eind zelf samenstellen? Reisvoorstel aanvragen

Op rondreis in Thailand

Thailand heeft onwijs veel te bieden, van het noorden tot het zuiden zijn er vele schatten te ontdekken en avonturen te ervaren. Ontdek met twee weken Thailand in het noorden verborgen tempels, voer olifanten in het midden van het land en kom volledig tot rust in het zuiden aan de prachtige stranden. De rondreis door Thailand kunt u helemaal naar uw eigen wensen samenstellen met onze lokale reisagent.

Wat is er te zien en te doen tijdens een groepsreis in Thailand?

Het midden

Uw rondreis van twee weken begint in Bangkok, de hoofdstad van Thailand. Hier landt uw vliegtuig, wat direct een goede reden is om de grote stad te verkennen. Hier kunt u onder andere een bezoek brengen aan de Wat Arun tempel, het koninklijke paleis en Emerald Buddha tempel, een boottocht maken over de kanalen van Thonburi en de drijvende markt bezoeken! Er zijn nog veel meer activiteiten te vinden in Bangkok, zoals bijvoorbeeld de heerlijke foodmarkten bezoeken, of door Bangkok fietsen! Naast Bangkok zijn er in het midden van het land ook andere leuke culturele activiteiten te vinden, zoals het bezoeken van de prachtige tempelruïnes in Ayutthaya, of de Kanchanaburi watervallen beklimmen.

Het noorden

In het noorden zijn ook veel dingen te zien en te doen. Zo kunt u door de bergen naar de Gouden Driehoek. Onderweg kunt u de prachtige botanische tuin, Mae Fah Luang, bezoeken. Verder noord, aan de grens met Birma, kunt u de beroemde Gouden Driehoek observeren. In het noorden zijn ook grote theeplantages, rijstvelden, prachtige bergen, en dichte jungles te vinden die ook zeker een bezoek waard zijn. Wat ook een zeer leuke activiteit is, is om een fietstocht te maken in het Baan Pong-gebied. Hier vindt u in het midden van het bos een liggende Boeddha. In het noorden zijn veel dorpjes te vinden die nog steeds vasthouden aan hun Chinese cultuur, wat een interessant contrast geeft met de zuidelijke dorpen en steden. Met een rondreis in Thailand van 15 dagen is het leuk om zulke dorpen te bezoeken.

Het zuiden

Het zuiden van Thailand staat voornamelijk bekend om de prachtige eilanden, tropische stranden, kalkstenen rotsen en regenwouden. Er zijn veel idyllische stranden te vinden, maar ook activiteiten zoals jungletochten, een fietstocht of het bezoek aan een nationaal park, zoals het Khao Sok Nationaal Park. Het park staat bekend als een van de mooiste nationale parken van heel Thailand. Andere activiteiten kunnen watersport zijn, zoals kajakken, maar ook snorkelen en duiken zijn zeer populaire activiteiten in Thailand. Wanneer u ervoor kiest om een rondreis van 10 dagen door Thailand te maken, dan mag een trekking door de jungle niet missen. Hier kunt u meerdere wilde dieren spotten, zoals apen, slangen en andere reptielen. Door een reisaanvraag te doen, komt u in contact met een lokale reisagent en kunt u uw ideale rondreis door Thailand samenstellen.

Beste reisperiode in Thailand voor een reis van twee weken

Om debeste reistijd in Thailand te hebben tijdens een reis van twee weken, kunt u het beste het regenseizoen vermijden. Dat loopt van juli tot oktober, maar als u toch tijdens de zomervakantie op rondreis in Thailand wilt, dan is in de zomer het weer ook nog steeds fijn genoeg voor het bezoeken van stranden en tempels. De beste reistijd in Thailand is van november tot en met maart, dan is de regen het minst. Doe een reisaanvraag en overleg met onze lokale reisagent over de perfecte reistijd voor uw groepsreis.

Andere interessante bestemmingen

Beleving toegevoegd!
U kunt meerdere belevingen toevoegen aan uw rondreis voordat u het naar de lokale reisagent verstuurd
Bekijk mijn rondreis