Beoordelingen van reizen naar Thailand

4.6
13 beoordelingen
Georges
4
Met partner
wij waren heel tevreden over de reis. alles correct verlopen met de gidsen, die altijd op tijd kwamen en heel vlot waren met de bezoeken en zeker heel vlot waren in de omgang.. Niets was te heet of de gidsen gaven een oplossing.
Evaneos
Hi Georges, Thank you very much for your positive feedback! :) All the best, The Evaneos Team
Mieke
5
Met familie
De reis was helemaal maatwerk, we hebben met alle keuzes mee kunnen denken. Ter plekke was alles super geregeld, alle pick-ups waren netjes en op tijd, alle uitgekozen accomodaties waren helemaal prima. Als we vooraf of tijdens de reis nog vragen hadden, kregen we steeds snel en duidelijk antwoord. Jeroen zelf is ook erg vriendelijk! Doordat de accomodatie en vervoer vooraf geregeld was, heb ik alle tijd voor de vakantie zelf gehad, wat me erg goed beviel. Ik heb ook niet het idee dat het door via Evaneos te regelen duurder uitviel dan als we het zelf hadden uitgezocht ter plekke. En de reis die voor 2020 geboekt hadden is zonder problemen doorgeschoven naar 2022. Super bedankt Jeroen en Mels en Michel!
Jeroen
Reisbureau van Mels
Beste Mieke, Hartelijk bedankt voor deze mooie review. Wat fijn om te horen dat jullie een geweldige reis hebben gehad. Groeten het hele team.
Ontdek het reisbureau van Mels
7 beoordelingen
Familie Van Assche
4
Met familie
Dit concept is heel tof, makkelijk en direct! Het rechtstreekse contact met een 'local' is heel fijn. Wij boeken zeker nog via jullie organisatie!
Eric
Reisbureau van Eric
Beste Dieter, Sofie, Vic en Clara, Hartelijk dank voor de positieve feedback! Ik en het team danken jullie voor jullie komst naar Thailand en het was erg fijn om met jullie kennis te maken. We hopen jullie snel weer te zien!
Ontdek het reisbureau van Eric
4 beoordelingen
Michel
4
Met partner
Heel leuke reis, veel afwisseling, vriendelijke mensen, lekker eten
De pluspunten:
Kao Sok
De minpunten:
Erawan watervallen wegens te druk
Eric
Reisbureau van Eric
Beste Michel, Hartelijk dank voor de positieve feedback over jullie reis met ons. Leuk jullie ontmoet te hebben en was ook goed om aan het einde van de reis alles nog even door te spreken. De wat minder positieve punten zoals rijgedrag van een van de chauffeurs hebben wij ook meteen actie op ondernomen. Ik hoop jullie in de toekomst weer te mogen zien bij een volgende reis naar deze streken! Zonnige Groet uit Bangkok, Eric
Ontdek het reisbureau van Eric
4 beoordelingen
Olivier
5
Met partner
Vooral hoe prachtig de reis georganiseerd was. Mijn contactpersoon Mels heeft zijn uiterste best gedaan om onze droomreis waar te maken. Zelfs mijn ultra last minute request om nog een extra uitstap bij te boeken naar Elephant World was geen probleem. De reis was van A tot Z prachtig. Thaïland is een prachtig land, de mensen zijn super vriendelijk, het eten is mega lekker. Mijn hoedje af voor ****** tours. Het hoogtepunt van onze reis was Khao Sok National Park. Hier zijn amper woorden voor om dit te beschrijven. Het mooiste wat ik tot nu toe heb meegemaakt. Jungle rafts op de rivier Kwai was ook een topervaring samen met Elephant World. De kers op de taart was ons verblijf in resort op Koh Panghan. Nog nooit meegemaakt. Zo mooi, zo serviceminded, alles perfect tot in de kleinste details.. Bedankt voor alles Evaneos! Jullie hebben er een fan bij!!
De pluspunten:
Alles was tot in de puntjes georganiseerd. Alles is super vlot verlopen, geen slechte verrassingen gehad. Beste reis ooit. Zeker niet de laatste keer dat ik met Evaneos een reis boek.
De minpunten:
De terugweg naar huis :-)
Mels
Reisbureau van Mels
Bedankt voor je mooie complimenten Olivier! Ik ben erg blij om te horen dat jullie reis door Thailand zo goed is bevallen. Jullie zullen zeker nog lang nagenieten van deze mooie reis en ik hoop jullie snel weer te mogen helpen met een andere mooie rondreis door Azië ;). Warme groeten uit Bangkok, Mels
Ontdek het reisbureau van Mels
7 beoordelingen
Evaneos
Beste Olivier, Wat geweldig te lezen dat u zo heeft genoten vanThailand ! Bedankt voor uw feedback en de fantastische foto's en wij zien u graag terug bij Evaneos voor een volgende reis. Met vriendelijke groet, Uw Evaneos Team
Myriam
5
Met partner
Het was een prachtige reis - als het overkomt als een saaie opsomming: het was helemaal niet saai want het was een hele pittige, aangename, interessante, afwisselende, gezellige reis, met veel lekker eten, cocktails, juices, avondmarktjes Thailand: Bangkok naar Ayutthaya fietstocht/avondmarkten in Bangkok, schitterende overnachting Jungle Rafts, Erawan watervallen, schokkend verhaal in het museum Birma-spoorlijn, gezellig fietsen langsheen de honderden tempels in Ayutthaya by day en by night, De nachttrein (een hele ervaring...maar toch niet voor herhaling vatbaar) bracht ons naar Chiang Mai: fietstocht met Grasshopper (een fijnproeverij ondertussen), de adembenemende Tempelberg by night, de hoogste/feeërieke waterval, de interessante pagodes van het vorige koningspaar, met een longtailboot naar de fascinerende Long-Necks-stam, bezoeken aan de villages van de Lahu-stam, de Lisu-stam (deze waren aan het feesten in hun klerendrachten en we mochten mee aanschuiven - schitterende ervaring) De Tham Lot grot was allicht de mooiste grot ooit gezien... Het leuke Pai omwille van zijn zeer attractieve avondmarkt. We kozen gelukkig niet voor het olifanten-circus, maar voor de olifanten-caring: hun eten maken, voederen, bemodderen, afspoelen - een ongewone leuke highlight De gigantische koninklijke bloementuin was voor ons overbodig, maar vervolgens kwam onze highlight van de dag: de brug als grens tussen Thailand en Birma (hilarisch: op een kleine smalle brug moeten ze ad random van rijstrook veranderen daar ze links rijden in Thailand en rechts in Birma), waar ook een leuke markt is en het stoppen zeker waard. De golden triangle was ook een highlight - alleen al het idee.... LAOS Geland in Luang Prabang overviel ons de rust en de charme van Laos. Luang Prabang is een zeer leuk stadje aan de Mekong. De soberheid van het koninklijk paleis, de longtailboot-trip op de Mekong (naar de grot met Boeddha's), de bamboebrug, Traditional Art museum, de weef- en textieldorpen), zonsondergang op een terras aan de Mekong, lekkeren kuieren, super lekker eten, cocktails en eindelijk lekkere wijn :) Een 8-uren autotocht bracht ons naar Vang Vieng: nog nooit zo genoten van een 'zo lange' autotocht: mooie landschappen waarbij een variatie aan dorpjes en marktjes, Fietstocht en tubingen op de rievier - avondmarkt Vientiane Een beetje een doodse hoofdstad. Wel lekkere restaurantjes. Een strandwandeling met zicht op Thailand! Thailand Terugvlucht naar Krabi waar het leuk was 's avonds om een cocktail te drinken en lekker te eten dit met uitzicht op zee Een schitterende afsluiter van onze reis: Khao Sok National Park - een oud tropisch regenwoud: longtailboot, slapen in een boomhut, lekker eten Cheow Lan Meer - als gevolg van een stuwdam: raft houses, zwemmen, kanoën, relaxen, boottocht, een spannende wandeling in de Nam Talu grot
De pluspunten:
De variëteit in activiteiten, de activiteiten op zich, de Thaise gids, het opsnuiven van de verschillende culturen, de punctualiteit (het ophalen 's morgens en het ophalen in het vliegveld), Mels zijn support bij vragen of twijfels, het lekkere eten en drinken
De minpunten:
Onze eerste gids (3 dagen) miste Engelse taalkennis, had geen gedrevenheid, weerhield ons om activiteiten te doen of snel te doen zodanig dat we snel konden gedropt worden. Het droppen in resorts in de vroege namiddag of in de zeer vroege vooravond, waar het doods was, isolaat...(te koud om buiten te zitten, laat staan om te zwemmen of te relaxen) Onze Laos-gids miste Engelse taalkennis alsook algemene (elementaire) kennis van Laos (Miisschien hingen beiden aan elkaar)
Mels
Reisbureau van Mels
Beste Myriam, Hartelijk bedankt dat jullie de tijd hebben genomen om een uitgebreide review voor mij te schrijven. Ik begrijp de beoordeling van de gids volledig, vooral omdat wij het daar natuurlijk al over gehad hebben. Ik ben wel erg blij dat jullie daarna hele goede, fijne en vriendelijke gidsen hebben gehad. Ik ben verder erg blij om te horen dat jullie reis zo goed is bevallen en wanneer jullie weer plannen hebben om naar Azië te komen dan hoor ik het graag. Ik help jullie super graag met mooie reizen uitstippelen. Ook wil ik jullie bedanken voor het sturen van jullie foto's tijdens jullie reis, ik vind het altijd erg leuk om te zien hoe mijn reizigers genieten van hun reis. Tot de volgende keer! Hartelijke groeten, Mels
Ontdek het reisbureau van Mels
7 beoordelingen
Theo en Corine
4
Met familie
Mooie reis gestart in Bangkok en omgeving. Kanchanaburi ook een aanrader met de markt aan het spoor en de floating market. Daarna een vlucht naar Chiang Rai en Chiang Mai. Vooral Chiang Mai ook erg leuk met de olifanten rescue. Daarna nog een paar dagen op Koh Lanta.
De pluspunten:
De hele reis was enorm leuk, met als absolute highlights de grote tempels in Bangkok, de fietstocht door Bangkok, het bezoek aan de olifanten en de Erawan watervallen.
De minpunten:
Misschien wat te veel in het busje gezeten. Ook was de wijk Silom misschien niet ideaal qua hotel locatie. De service in hotel ****** was vrij slecht. Sommige zaken die waren afgesproken in ons programma werden niet geleverd zoals overeengekomen.
Eric
Reisbureau van Eric
Beste Theo en Corine, Hartelijk dank voor jullie reactie en fijn om te horen dat jullie een leuke vakantie hebben gehad met hoogtepunten om op terug te kijken! Het was erg jammer dat door combinatie van heel druk verkeer rond Nieuwjaar en communicatiemisverstand met de gids niet de vooraf beloofde route gevolgd werd. Wij hebben jullie een gratis show avond in Chiang Mai aangeboden waar jullie tevreden mee waren maar natuurlijk kan dat nooit helemaal het gemiste programma onderdeel vervangen. Wat Crown Lanta hotel op Koh Lanta betreft waren wij ook onaangenaam verrast omdat we in het verleden nooit eerder problemen met hun hebben gehad. Voor ons was het wel aanleiding om op zoek te gaan naar een ander hotel wat we inmiddels gevonden hebben. Wij hopen jullie in de toekomst wederom te mogen begroeten voor een reis door Thailand of de omringende landen. Zonnige Groet uit Bangkok, Eric
Ontdek het reisbureau van Eric
4 beoordelingen
Anneke
4
Met partner
De reis was goed in balans - 50% Thailand en 50% Cambodja, en mooi gevarieerd. Start in Bangkok waar we ca. 1-2 dagen hebben gespendeerd, De fietstocht en proeverij op lokale markt was geweldig. Daarna door naar het oosten van het land, op plekker waar weinig niet-Thaise toeristen komen. Tenslotte door naar Siem Reap. Angkor Wat was absoluut een hoogtepunt, wat een immense omgeving. Het stadje Siem Reap is ook erg gezellig en er is veel te beleven. Phnom Pneh is qua stad niet zo mooi, maar is wel zeer belangrijk om de geschiedenis van het land te begrijpen. Bezoek aan de killing fields en Tuol Sleng is niet 'leuk' om te doen, maar maakt veel impact. Tenslotte, op Koh Chang een aantal dagen verbleven in alle luxe. We hebben een jungle trek gedaan, op de scooter het eiland verkend, een kookworkshop gedaan en vooal veel in de zon gelegen. Genieten!
De pluspunten:
Mooie afwisseling van natuur, cultuur en relaxen. Zeer prettig contact met Eric in Thailand en lokaal Cambodiaans bureau. Eric is twee keer bij ons langs geweest en de Cambodjaanse travel partner heeft ons hartelijk en warm ontvangen in Siem Reap en veel uitleg gegeven over onze trip, het land en de omgeving. Waar nodig, hebben we kleine aanpassingen kunnen doen in het bestaande programma. Deze flexibiliteit was top. Verschillende hotels waren echt fantastisch (Hillocks Hotel in Siem Reap en Barali Beach Resort op Koh Chang).
De minpunten:
De stops & overnachtingen voor de grens (aranyaprathet en Koh Kong) waren vreselijk. De hotels waren erg slecht en in de stadjes was niet veel te doen voor het middagje dat we daar waren. Ons voorstel zou zijn om deze stops over te slaan en in 1x door te gaan naar bestemming. Nu was het niet alleen verspilde tijd maar ook nog een dieptepunt in je vakantie, want we wilden echt geen minuut langer dan noodzakelijk op deze plekken blijven. Tenslotte, had voor ons nog meer 'actieve' elementen in de reis mogen zitten. Het was nu vooral veel in de auto zitten, ook de dagen dat we niet reisden naar nieuwe bestemmingen.
Eric
Reisbureau van Eric
Beste Anneke en Sebastiaan, Hartelijk dank voor jullie uitgebreide en positieve feedback! Fijn om te horen dat jullie ons contact prettig vonden en dat was zeker wederzijds! Inderdaad is een van de grote voordelen van het lokale agentschap dat wij in dezelfde tijdzone zitten en dus snel dingen kunnen aanpassen en regelen mocht dat nodig zijn. Wat betreft de punten die jullie minder geslaagd vonden, o.a. de hotels bij de grens, zullen wij dit op een andere manier gaan regelen en deze hotels niet meer gebruiken. Ook jullie andere punt qua (te) lange tijd in auto nemen wij zeker ter harte en zullen met de gids overleggen hoe we dit het best aan kunnen passen. Ik hoop jullie in de toekomst weer te mogen helpen bij het organiseren van een reis in deze regio! Zonnige Groet uit Bangkok, Eric
Ontdek het reisbureau van Eric
4 beoordelingen
Evaneos
Beste Anneke, Hartelijk bedankt voor het achterlaten van een uitgebreide feedback, dit stellen wij erg op prijs. Wij zijn blij om te horen dat jullie een goede reis hebben gehad en zien jullie graag terug op Evaneos.NL. Met vriendelijke groet, Team Evaneos NL
Nestor
4
Met partner
Een leuke reis, zonder stress door de goede organisatie, met goede hotels, in een vriendelijk land.De natuur is op vele plaatsen overweldigend. We hebben ten volle genoten van de geuren en smaken van de Thaise keuken. Ronddwalen op een markt in Thailand blijft altijd een bijzondere ervaring (met uitsluiting van de prullenmarkten die alleen voor toeristen worden opgezet, en waar we spijtig genoeg ook enkele keren werden naartoe gebracht. Het mooiste was het Khao Sok National park. Zo dichtbij een hele apenfamilie op de rivieroever, en een paar olifanten tussen het struikgewas zien is onvergetelijk.
De pluspunten:
1. Op één enkele hapering na: de zeer goede, stipte organisatie waarbij de transfers stipt verliepen - wat zorgt voor een onbezorgde, stressloze reis. 2. De kwaliteit van de hotels (alleen Rajthani in Surat Thani was iets minder, maar het was dan ook maar voor één nacht.
De minpunten:
1. Een slecht begin: de chauffeur om ons op te pikken bij aankomst in Bangkok was er niet. Bij mijn reis met Evaneos naar Iran in januari was dit ook het geval. Bovendien was de uitleg die ik kreeg (vliegtuig te vroeg geland) niet correct. Ook bij een landing op tijd zou de chauffeur te laat geweest zijn. Dit is nadien goedgemaakt door de transfer in Surat Thani van het hotel naar de Meeting point bij station, die niet voorzien was. 2. De tour naar Chiang Rai en de Gouden Driehoek is gewoon waardeloos. Slechte overvolle minibus, bezienswaardigheden zijn toeristenvallen, authenticiteit zero. Daardoor wordt de hele uitstap naar Chiang Mai zwaar gehypothekeerd. 3. Khao Sok is als natuurpark fenomenaal. We hadden het liever met een kleinere groep bezocht i.p.v. de grotere groep waarin we werden opgenomen. 4. Globaal: de reis ontbrak authenticiteit. Onderweg hebben we moeten vaststellen dat in het programma alleen de platgelopen touristenpaden werden betreden.
eric
5
Met vrienden
mooie reis in een mooi land qua natuur , temperatuur , cultuur, avontuur goed eten , gastvrije en vriendelijke bevolking 't echt het land van de glimlach. een aanrader !
De pluspunten:
perfecte organisatie van onze verwachtingen . Alles was in detail geregeld zoals afgesproken Goede afwisseling van avontuur, cultuur en ontspanning
De minpunten:
geen
Mels
Reisbureau van Mels
Beste Eric, Hartelijk dank voor het delen van jullie ervaring. Ik ben ontzettend blij dat jullie genoten hebben van jullie reis. Ik hoop jullie in de toekomst nogmaals te mogen verwelkomen! Warme groeten uit Bangkok, Mels
Ontdek het reisbureau van Mels
7 beoordelingen
Evaneos
Hartelijk dank voor uw bericht, tot binnenkort over de hele wereld!
JackW
4
Met partner
Wij hebben erg genoten van onze reis.
De pluspunten:
Vooral de afwisseling van het programma, cultuur en natuur. En.. niet vergeten de vriendelijkheid van de bevolking. En.. na een dag met heel veel indrukken, prima accommodaties met ZWEMBAD
De minpunten:
Jammer dat we ons in he Engels niet altijd verstaanbaar konden maken. In het begin vanhet plannen van onze reis liepen de contacten wat stroef met Michiel, maar nadat Koen het overgenomen had verliep alles goed
Evaneos
Beste Jack, Wat fijn te lezen dat u zo genoten heeft van uw reis naar Thailand. Bedankt voor uw feedback en dat we deze mogen publiceren. We zien u graag terug bij Evaneos! Met vriendelijke groet, Evaneos Team NL
Linda
5
Met vrienden
We hebben de hele reis als bijzonder ervaren. Fijn om op alle plekken een aantal dagen te zijn. Dit was ook precies goed. Alleen maar mooie hotels gehad. Qua natuur was Khao Sok erg mooi. Elephants world was een hele bijzondere ervaring om mee te maken
De pluspunten:
Wij vonden elephants world erg bijzonder. Qua natuur en omgeving vonden we Khao Sok erg mooi
De minpunten:
De terugvlucht naar huis
Evaneos
Beste Linda, bedankt voor je feedback en dat we deze mogen plaatsen op onze website. Wat fijn te lezen dat je zo'n geweldige tijd hebben gehad in Thailand. We zien je graag weer terug bij Evaneos! Vriendelijke groeten, Evaneos Team NL
Familie Van Dam
5
Met familie
Het was een onvergetelijke reis waarbij alles goed geregeld was (bedankt Michel & collega's). Heel veel afwisseling, verschillende soorten accommodaties en leuke activiteiten voor ons en de kinderen. Ik had een idee in mijn hoofd over wat we wilde zien/doen en dit reisbureau heeft dat omgezet in een fantastisch programma, écht aansluitend bij wat wij wilde. Mochten we zelf weer naar Azië gaan of iemand weten die een reisorganisatie zoekt zouden we het reisbureau van Michel absoluut aanraden of zelf weer raadplegen!
De pluspunten:
Eigenlijk alles!! De afwisseling maakt het leuk. De olifanten vonden we allemaal heel bijzonder en indrukwekkend maar alle andere onderdelen ook geweldig.
De minpunten:
De excursie in Khanom kwam niet overeen met de omschrijving op de website waardoor we ipv een dagje op het water in een grot belandde en de kinderen hadden op snorkelen en kajakken gehoopt. Evengoed een leuke dag gehad maar het zou slim zijn om het goed op de website te zetten zodat verwachting niet afwijkt van wat men krijgt.
Evaneos
Beste Familie Van Dam, We zijn erg blij om te horen dat de reis naar Thailand naar wens was. Heel erg bedankt dat u de tijd heeft genomen om deze feedback achter te laten. Met vriendelijke groet, Team Evaneos NL