Soeks, bazaars en woestijnen

MarokkoSoeks, bazaars en woestijnen

Klassiekers

Beleef de must-sees van Marokko tijdens deze reis van een week. Beleef de drukte van de soeks en bazaars van Marrakesh; steek het Hoge Atlasgebergte over en laat u begroeten door de lokale Berberse dorpsbewoners, en beleef een kamelentocht naar de Sahara voor een nacht onder de sterrenhemel.

De rondreis in één oogopslag
  • StadStad
  • Gastronomie en wijnGastronomie en wijn
  • CultuurCultuur
  • Ontmoet de lokale bevolkingOntmoet de lokale bevolking
Reisideeën aangeraden door
Nawfal Lokale*r Marokko Expert*in
Duur van de reis
7 dagen
Budget vanafexclusief internationale vluchten
€ 1.277
Reisprogramma
Welkom in Marokko! 

Dag 1: Welkom in Marokko! 

Onze chauffeur verwelkomt u op de luchthaven en rijdt u naar het hotel. Geniet van de middag in exotische Marrakesh, wandel door de bazaars en bezoek het Djemaa el Fna plein.

Plaats:
Marrakesh

Tradities en gebruiken in ​Marrakesh

Dag 2: Tradities en gebruiken in ​Marrakesh

Een begeleide wandeling van een halve dag helpt u om de geschiedenis en de ziel van Marrakesh te ontdekken. Leer de oude medina en de soeks van de stad kennen en bezoek het Bahia paleis en de Saadien graven en eindig de tour op het beroemde plein Djemaa el Fna. U kunt ook een theepauze houden met een lokale familie om te ontdekken hoe zij "Marokkaanse whisky" bereiden. 

Plaats:
Marrakesh

Prachtige landschappen in de hoogte

Dag 3: Prachtige landschappen in de hoogte

Ga samen met uw privé-chauffeur van uw riad naar de Sahara. Steek het Hoge Atlasgebergte over via de Tizi N'Tichka-pas op een hoogte van 2.260m. Geniet van het prachtige uitzicht over de bergen en de bergdorpen voordat u Skoura bereikt, waar u kunt ontspannen en de rust van dit prachtige paradijs kunt voelen.

Plaats:
Hoge Atlas,Skoura

Een nacht in de woestijn

Dag 4: Een nacht in de woestijn

U laat de prachtige palmbossen achter u en gaat verder door de Dades en Todra kloven voor een fantastisch uitzicht op de gigantische rotsformaties. Later in de middag kunt stapt u op een kameel voor een tocht naar het Berberkamp in het midden van de zandduinen, Hier brengt u uw avond onder de sterrenhemel door.

Plaats:
Gorges du Dadès,Todra

Van Mergouza tot Ouarzazate met een 4x4

Dag 5: Van Mergouza tot Ouarzazate met een 4x4

Kijk hoe de zon opkomt vanaf de top van één van de hoogste duinen voordat u op de rug van een kameel naar Merzouga rijdt. Van daaruit gaat de reis verder naar Ouarzazate via de prachtige palmbomenlandschappen. Ouarzazate ligt op een uitgestrekt woestijnplateau en biedt een prachtige mix van kashba's, groene valleien en oases. Met zijn verscheidenheid aan landschappen is deze stad sinds 1983 het perfecte decor van verschillende films.

Plaats:
Ouarzazate

Ontdek het dorpje Imlil

Dag 6: Ontdek het dorpje Imlil

Vanuit Ouarzazate rijdt u door de Hoge Atlas naar Imlil - een pittoresk dorpje dat midden in de bergen ligt en ideaal gelegen is in de buurt van de berg Toubkal en dus een perfecte uitvalsbasis is voor wandeltochten.


Terug naar Marrakesh

Dag 7: Terug naar Marrakesh

Geniet van een laatste wandeling door rustige Berberse dorpjes, terwijl u geniet van een fantastisch uitzicht op de bergen en van de schone, frisse lucht. In de middag brengt onze chauffeur u terug naar Marrackech voor uw vlucht naar huis. We hopen dat u een aangenaam verblijf in Marokko heeft gehad en we kijken er naar uit u in de toekomst weer te mogen verwelkomen.

Plaats:
Marrakesh
Praktische informatie
Budget vanaf€ 1.277 Per persoon
Internationale vluchtenNiet inbegrepen
Inbegrepen in de prijsGids
Inbegrepen in de prijsBestuurder
Inbegrepen in de prijsLuchthaventransfer
Bent u op zoek naar een ander soort reis?
Andere reisideeën
Andere reizen in Marokko volgens uw wensen
Laat u inspireren door de reisideeën opgesteld door lokale reisagenten