Uw geld in goede handen

Bij Evaneos kunt u uw lokale agentschap rechtstreeks en veilig betalen via ons betalingsplatform. U kunt uw bankkaart gebruiken of kiezen voor een bankoverschrijving zonder extra kosten. Bovendien zijn al uw betalingen op ons platform gedekt door Atradius, een externe en betrouwbare kredietverzekering.

Kwaliteit en eerlijke voorwaarden

Evaneos heeft een heel team dat zich wijdt aan de selectie en kwaliteitscontrole van al onze reisbureau-partners op locatie. We hanteren strenge selectiecriteria en werken uitsluitend samen met deskundige reisprofessionals die eerlijke voorwaarden hanteren. Op deze manier wordt u niet geconfronteerd met onredelijke bepalingen. Daarnaast staan wij altijd voor u klaar om eventuele geschillen tussen u en het lokale reisbureau zo snel mogelijk op te lossen.

Verantwoord op reis

Evaneos vindt het erg belangrijk om duurzaam toerisme te stimuleren waarbij het behoud van de natuur, cultuur en welvaart van de lokale bevolking centraal staat. Ook vinden we het belangrijk dat onze lokale reisbureau-partners met respect werken ten aanzien van de lokale bevolking, de cultuur en het milieu. Gezien u via Evaneos altijd bij een lokaal reisbureau boekt dat gevestigd is in het land van bestemming, draagt u bij aan de ontwikkeling van de lokale economie.