Uw geld in goede handen

Evaneos heeft haar eigen betalingsplatform ontwikkeld. Hierdoor zijn al uw online transacties naar de lokale reisbureaus goed beveiligd. U betaalt gemakkelijk en snel per creditcard of internetbankieren, zonder extra toeslagen. Bovendien heeft Evaneos een overeenkomst met kredietverzekeraar Atradius waardoor u de garantie heeft dat, in geval van faillissement of wanprestatie van het lokale reisbureau, de afgesproken diensten zullen worden vervangen of vergoed.

Kwaliteit en eerlijke voorwaarden

Evaneos heeft een heel team dat zich wijdt aan de selectie en kwaliteitscontrole van al onze reisbureau-partners op locatie. We hanteren strenge selectiecriteria en werken uitsluitend samen met deskundige reisprofessionals die eerlijke voorwaarden hanteren. Op deze manier wordt u niet geconfronteerd met onredelijke bepalingen. Daarnaast staan wij altijd voor u klaar om eventuele geschillen tussen u en het lokale reisbureau zo snel mogelijk op te lossen.

Verantwoord op reis

Evaneos vindt het erg belangrijk om duurzaam toerisme te stimuleren waarbij het behoud van de natuur, cultuur en welvaart van de lokale bevolking centraal staat. Ook vinden we het belangrijk dat onze lokale reisbureau-partners met respect werken ten aanzien van de lokale bevolking, de cultuur en het milieu. Gezien u via Evaneos altijd bij een lokaal reisbureau boekt dat gevestigd is in het land van bestemming, draagt u bij aan de ontwikkeling van de lokale economie.