Compensatie van geschatte CO2-uitstoot
Koninklijke huwelijksreis in het land van de duinen

NamibiëKoninklijke huwelijksreis in het land van de duinen

Buitengewoon
Bent u voor uw huwelijksreis op zoek naar de perfecte balans tussen luxe, ontdekking en avontuur? Zoek niet verder, Namibië is de ideale bestemming! We bieden u één van de mooiste reisroutes langs de klassiekers van het land met uw eigen 4x4. Rijd door de uitgestrekte landschappen en ontmoet de natuurlijke bewoners: leeuwen, olifanten, giraffen en nog veel meer! Omdat het een uniek moment van jullie leven is, hebben we de allermooiste accommodaties voor u geselecteerd. Het zal u aan niks ontbreken op het gebied van luxe, comfort, locatie en vooral romantiek. 
Reisideeën aangeraden door
Filip Lokale*r Namibië Expert*in
Duur van de reis
12 dagen
Budget vanafexclusief internationale vluchten
€ 3.850
Reisprogramma
Aankomst in Windhoek

Dag 1: Aankomst in Windhoek

In Windhoek hebben we een smaakvol ingericht boetiek hotel voor u geboekt met uitzicht op de olijfbomen en de omliggende vallei. Na uw lange vlucht kunt u hier heerlijk tot rust komen alvorens uw reis aan te vangen.
Plaats:
Windhoek

De definitie van oneindigheid in de duinen van Sossusvlei

Dag 2: De definitie van oneindigheid in de duinen van Sossusvlei

Vertrek na het ontbijt naar de prachtige rode duinen van de Sossusvlei Pan. Dit decor, gelegen in het hart van het beschermde natuurgebied Namib-Naukluft National Park, is gewoonweg adembenemend. De duinen reiken tot wel 400m hoog en u verblijft in een lodge op de top van één van die duinen. U wordt volledig ondergedompeld in een magische omgeving en kunt genieten van een spectaculair 360° uitzicht. Deze plek geeft betekenis aan het woord oneindigheid.
Plaats:
Sossusvlei,Namib-Naukluft Park

Aanschouw de magie van de duinen vanuit de lucht

Dag 3: Aanschouw de magie van de duinen vanuit de lucht

Er is een veelvoud aan activiteiten, maar wij raden de meest magische activiteit van allemaal aan, een ballonvaart boven de duinen. Vanuit de lucht kan u genieten van het prachtigste en meest adembenemende uitzicht. Dit uitzonderlijk moment eindigt met een champagnelunch, daar waar de ballon landt! Het diner wordt geserveerd in de lodge, een romantisch tafeltje op uw eigen terras wacht op jullie.
Plaats:
Namib-Naukluft Park,Sossusvlei

Unieke en exclusieve beleving in Pelican Point

Dag 4: Unieke en exclusieve beleving in Pelican Point

Richting Walvisbaai en het schiereiland Pelican Point. Uitkijkend over de Atlantische Oceaan waant u zich de bediener van de vuurtoren waarin u overnacht. De suite is een perfect voorbeeld van luxe, originaliteit, exclusiviteit en comfort. Om volledig van Walvisbaai te genieten, raden wij u aan om dit schiereiland niet te verlaten. De diners worden geserveerd op het dek van de vuurtoren en in een ingetogen sfeer kunt u genieten van het 4-gangenmenu met zijn aangepaste wijnen.
Plaats:
Walvisbaai

Eén met de natuur in Walvis Bay

Dag 5: Eén met de natuur in Walvis Bay

Ga er te voet op uit op het schiereiland. Ver weg van de drukte kan u de zeehondenkolonie bewonderen samen met de pelikanen, flamingo’s en jakhalzen die in harmonie leven in dit stukje ongerepte natuur. 
Plaats:
Walvisbaai

De wilde dieren van Namibië

Dag 6: De wilde dieren van Namibië

Het is de hoogste tijd om olifanten, neushoorns, giraffen en allerlei antilopen te ontmoeten. U doorkruist één van de laatste heiligdommen van Afrika waar mens en dier in totale onafhankelijkheid leven, een zeldzaamheid die de omweg waard is! De suites met rieten daken passen perfect in het hart van de Aba Huab-vallei met het geweldige uitzicht op Damaraland. Het diner in een privé-setting wordt geserveerd op het terras van de lodge. Puur genieten in een geweldig kader
Plaats:
Damaraland

Genieten onder de sterrenhemel

Dag 7: Genieten onder de sterrenhemel

Een natuurreservaat biedt een balans tussen dieren, vegetatie en de lokale bevolking. We stellen u voor om met een jeep en vergezeld van een gids die afstamt van de lokale bevolking, dit deel van het land te ontdekken. Ontdek de lokale tradities, ontmoet de dorpsbewoners, geniet van de unieke geologie en aanschouw 's avonds de sterren en sterrenbeelden. Heeft u het Zuiderkruis al kunnen ontdekken? 
Plaats:
Damaraland

Genieten in het Ongava reservaat, nabij Etosha

Dag 8: Genieten in het Ongava reservaat, nabij Etosha

Op weg naar het Etosha National Park is een tussenstop in het Ongava-reservaat gepland. Dit reservaat, grenzend aan Etosha, biedt een echte Afrikaanse savanne sfeer. In de late namiddag gaat u tijdens een safari op zoek naar leeuwen, neushoorns en een groot aantal antilopen waaronder de indrukwekkende Sabelantilopen. Geniet van uw privézwembad en maak 's avonds een knetterend haardvuur terwijl u geniet van een heerlijk glas wijn.
Plaats:
Ongava Game Reserve,Etosha National Park

Etosha en Onguma reservaat

Dag 9: Etosha en Onguma reservaat

U bevindt zich bijna aan het einde van uw reis, ten oosten van het Etosha-reservaat in Onguma. Hier gaan jullie op safari bij zonsondergang en verblijven jullie in een bijzondere lodge met de mooiste zonsondergangen van Namibië.
Plaats:
Onguma,Etosha National Park

Safari en bushwalk

Dag 10: Safari en bushwalk

Met meer dan 300 vogels, vele soorten antilopen en natuurlijk de leeuwen en olifanten, heeft u een actieve dag voor de boeg. Laat u vervolgens het stevige ontbijt smaken! Geniet van wat welverdiende rust en maak u klaar om aan het einde van de dag weer op safari te gaan. Op het programma staat ook een echte bushwalk met een ranger, de uitgestrekte savanne leent zich perfect hiertoe.
Plaats:
Etosha National Park

Een unieke stop in het Okonjima reservaat

Dag 11: Een unieke stop in het Okonjima reservaat

Op weg naar Windhoek stellen we u een laatste etappe voor in het Okonjima-reservaat. Jullie kamer, geboekt in het Okonjima Plains Camp met uitzicht op de waterput van het reservaat, is een geweldige manier om uw reisroute te beëindigen, als koppel en in de ongerepte Namibische natuur.
Plaats:
Okonjima Bush Camp

Ontmoet de cheeta's

Dag 12: Ontmoet de cheeta's

Voordat u richting Windhoek gaat, gaat u het cheeta-rehabilitatiecentrum bezoeken. En dan zit deze prachtige reis erop. U heeft ongetwijfeld volop kunnen genieten van dit prachtige land en ook van elkaar. Een goede terugvlucht toegewenst!
Plaats:
Windhoek
Praktische informatie
Budget vanaf€ 3.850 Per persoon
Internationale vluchtenNiet inbegrepen
Laat u inspireren door de reisideeën opgesteld door lokale reisagenten
Bent u op zoek naar een ander soort reis?
Andere reisideeën
Andere reizen in Namibië volgens uw wensen