Compensatie van geschatte CO2-uitstoot
Bestemmingen
Inspiratie opdoen
  • Met wie op reis?
  • Welke activiteiten?
  • Welke periode?
Liyana - Specialist voor klassieke reizen en reizen met het gezin
Reisplanning starten Het team van Liyana kijkt ernaar uit om een unieke reis voor u te ontwerpen die perfect aansluit op uw wensen.

Reisbureau van
LiyanaSpecialist voor klassieke reizen en reizen met het gezin

162 beoordelingen
Liyana - Specialist voor klassieke reizen en reizen met het gezin
  • Klassiekers
  • Familiereizen
  • Sport & Avontuur
  • Luxe reizen
Ons bureau wordt vertegenwoordigd door een jonge, dynamische, multiculturele en overwegend vrouwelijke groep (70%). Ons kantoor is gevestigd in Petaling Jaya, weg van de wolkenkrabbers en het chaotische verkeer van Kuala Lumpur, ondergedompeld in een sfeer die totaal verschilt van de metropool, waar u kleine winkeltjes, ambachtelijke werkplaatsen, een ochtendmarkt en talrijke restaurants vindt, wa... Ons bureau wordt vertegenwoordigd door een jonge, dynamische, multiculturele en overwegend vrouwelijke groep (70%). Ons kantoor is gevestigd in Petaling Jaya, weg van de wolkenkrabbers en het chaotische verkeer van Kuala Lumpur, ondergedompeld in een sfeer die totaal verschilt van de metropool, waar u kleine winkeltjes, ambachtelijke werkplaatsen, een ochtendmarkt en talrijke restaurants vindt, waarvan sommige beroemd zijn om hun culinaire lekkernijen. Een beslist authentiekere omgeving dus dan de moderne hoofdstad. Op kantoor worden zes talen gesproken: Engels, Italiaans, Frans, Spaans, Duits en Maleis. Verder belijdt elke werknemer verschillende religies als boeddhisme, christendom en islam. De kracht van het team, naast het feit dat het multicultureel is, is zeker het delen van een gemeenschappelijke passie: "reizen". Onze vijftienjarige aanwezigheid in het gebied maakt ons niet alleen reisadviseurs en promotors, maar experts van de bestemming.

Lees meer
Evaneos lid:sinds 8 jaar
Ervaring reisbureau:15 jaar
Gesproken talen binnen het reisbureau: Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans
Reisbureau ter plaatse, geselecteerd door Evaneos vanwege kwaliteit en lokale expertise
  • Maleisië is de enige multiculturele natie in Zuidoost-Azië en dat maakt het uniek
  • genieten van een prachtig tropisch eiland,
  • beklim de hoogste berg in Zuidoost-Azië of wandel door het oudste regenwoud ter wereld.
Bekijk onze selectiecriteria

Het team

Het reisbureau van Liyana heeft 3 reisagenten.

Voorbeeldreizen

Pas de voorbeeldreizen aan naar uw wensen en budget: de reisduur, route, accommodatie, activiteiten...

Ontdek het reisbureau van Liyana

Multiculturele groep in plaatselijke klederdracht voor een paleis

Ontdek het reisbureau van Liyana

Ontdek het reisbureau van Liyana
Multiculturele groep in plaatselijke klederdracht voor een paleis
 Er is maar één plaats waar alle kleuren, smaken, geluiden en bezienswaardigheden van Azië samenkomen - Maleisië.
 
Liyana
Waterval in de jungle
Rivier met paleis op een eiland
Duikparadijs met panoramisch uitzicht
Een beschermd regenwoud
Favorieten
  • Het Belum Temenggor woudcomplex is een van onze favoriete staatsparken, omdat er unieke flora en fauna te vinden is
  • Kuching, de hoofdstad van Sarawak, heeft een speciale sfeer die begint met de vriendelijkheid van de lokale bevolking en de prachtige natuurattracties
  • Voor de liefhebbers van duiken is Sipadan marine park een must en wordt beschouwd als een van de top 10 duiklocaties in de wereld.
  • Mulu grot en nationaal park is een beschermd regenwoud in Maleisisch Borneo. Het staat bekend om zijn dramatische pieken en grotten.

Inzet voor duurzaam toerisme

Duurzaamheidscertificering
Samenwerking met plaatselijke NGO's
Wij zijn betrokken bij verschillende samenwerkingsverbanden om ons bedrijf duurzamer te maken. Te beginnen met onze samenwerking met de Universiteit van Maleisië om de nieuwe afgestudeerde student te koppelen aan de Maleisische toerisme-industrie. We ondersteunen kleine eco-bedrijven uit minderheidsgemeenschappen door het kopen van handwerk souveni... Wij zijn betrokken bij verschillende samenwerkingsverbanden om ons bedrijf duurzamer te maken. Te beginnen met onze samenwerking met de Universiteit van Maleisië om de nieuwe afgestudeerde student te koppelen aan de Maleisische toerisme-industrie. We ondersteunen kleine eco-bedrijven uit minderheidsgemeenschappen door het kopen van handwerk souvenirs rechtstreeks van de orang asli de inheemse bevolking van Maleisië. Onder de diverse bedrijfsinitiatieven steunen wij elk jaar Youth Junction, een kleine plaatselijke NGO die zich bekommert om Maleisische kinderen die in de volksbuurten aan de rand van de stad wonen. Onze visie blijft gericht op duurzamer reizen en we zullen hard werken om onze inzet te verbeteren en verantwoord toerisme certificeringen te krijgen.
Lees meer

Beoordelingen van reizigers

162 beoordelingen van reizigers van de Evaneos Travel Community
Communicatie met de reisagent
Rondreis (tempo, route)
Ontvangst en professionalisme
Gids
Reisinformatie en documenten
Accommodatie
Vervoer
Prijs/kwaliteit verhouding
Sorteren op:
De meest recente naar de minst recente
Weergeven:
  • Athar
    Athar
    7 augustus 2022
    Samenvatting:
    leuk
    Nico
    Reactie van het reisbureau
    Nico
    Hi Mr. Athar! We are grateful that you took the time out to leave us a review and happy that you enjoy and experience the beauty of Borneo travelling together with us. We look forward to seeing yo...Hi Mr. Athar! We are grateful that you took the time out to leave us a review and happy that you enjoy and experience the beauty of Borneo travelling together with us. We look forward to seeing you again soon. Jumpa lagi!Meer lezen
    Reactie van Evaneos
    Hi Athar, Thank you very much for your feedback! We are very happy to hear that you were satisfied with your trip and the service of your travel agent! It would be a pleasure to assist you again wi...Hi Athar, Thank you very much for your feedback! We are very happy to hear that you were satisfied with your trip and the service of your travel agent! It would be a pleasure to assist you again with your next travel plans on our Evaneos-platform! All the best, Evaneos TeamMeer lezen

  • MARTINA
    MARTINA
    7 april 2024
    Sorry, deze beoordeling is in een andere taal...