Vanwege de populariteit van Maleisië is de beschikbaarheid in augustus zeer beperkt. Wij raden u aan uw reis voor een latere periode te plannen om optimaal van de bestemming te kunnen genieten.

Strandreizen in Maleisië

4.5
4 beoordelingen

Onze strand reisideeën in Maleisië

Ontsnap aan de winter en geniet van de zomer in Langkawi
  • Kuala Lumpur
  • Melaka
  • Langkawi
Liyana
Reisbureau van Liyana
Onze lokale reisagenten in Maleisië zijn gespecialiseerd in strandreizen
B Corp Certified Company
Als een B Corp-bedrijf ondernemen we elke dag actie om een meer inclusieve en rechtvaardige economie te bevorderen.
Wat reizigers vertellen
4.54 beoordelingen
Bekijk beoordelingen

De mooiste stranden van Maleisië

Maleisië staat bekend om vele dingen, zoals het heerlijke eten, de dynamische steden, maar vooral om de prachtige stranden. Binnen de grenzen van Maleisië zijn er bijna 900 eilanden te vinden, bewoond of onbewoond. Door de haast onaangetaste natuur, is het een geweldige bestemming voor een strandvakantie. Naast het volop genieten van de mooiste stranden van Maleisië, kan er ook worden gesnorkeld, gedoken of gekajakt. Kortom, een strandvakantie in Maleisië heeft voor ieder wat wils.  

Welke stranden moet ik bezoeken in Maleisië bezoeken?

Perhentian Islands

De Perhentian Islands worden opgesplitst in twee eilanden, Perhentian Besar en Perhentian Kecil, wat letterlijk betekent Perhentian groot en klein. Op deze mooie eilanden, zijn geen wegen te vinden. Veel van de mooiste stranden waar u het typische witte zand, groene jungle en heldere wateren kunt vinden, zijn verstopt. De eilanden en stranden zijn populair als het aankomt op snorkelen. U kunt hier tropische vissen, schildpadden en zelfs kleine rifhaaien spotten. Op deze eilanden zijn veel hotels en resorts te vinden. Een zorgeloze strandvakantie in Maleisië is volledig aan u om samen te stellen met onze lokale reisagent.

Mataking

Ook het eiland Mataking bestaat uit twee delen, het grotere Mataking Besar en het kleinere eiland Mataking Kecil. Als het eb is, zijn de twee eilanden met elkaar verbonden via een zandbank. Rondom het eiland zijn talloze unieke plekjes te vinden. Van de mooiste stranden tot kostelijke duik- en snorkelplaatsen. Ook is de mogelijkheid er om te kajakken. Voor de ultieme strandvakantie in Maleisië, kunt u een reisaanvraag doen en in contact komen met onze lokale reisagent. Samen kunt u de perfecte reis creëren.

Tanjung Aru Beach

Een strand van wel twee kilometer lang, gelegen op het Maleisische deel van het eiland Borneo. Tanjung Aru Beach heeft een prachtig strand met oranje zand en helderblauw zeewater. Zelfs de locals nemen aan het eind van de dag plaats om de prachtige zonsondergang te beschouwen op dit mooie strand in Maleisië. U kunt hier de hele dag lang genieten van het heerlijke strand, maar er is ook een Beach Park te vinden, waar het ook heerlijk vertoeven is.

Beste reistijd in Maleisië voor een strandvakantie

Het hele jaar door is het tussen de 25 en 35 graden in Maleisië, wat ervoor zorgt dat het land het hele jaar door een fijne bestemming is. Als u niet van drukte houdt, dan is het verstandig om rond juli en augustus heen te boeken. Het regenseizoen in Maleisië valt mee en zelfs tijdens het regenseizoen is het land gemakkelijk te bezoeken. Het beste advies met betrekking tot de perfecte reistijd naar Maleisië, kunt u krijgen van onze lokale reisagent.

Beste reistijd in Maleisië?

jan
feb
maart
april
mei
juni
juli
augu
sept
okt
nov
dec

De beste tijd voor een reis naar Maleisië is moeilijk vast te stellen omdat het regenseizoen redelijk meevalt en nog steeds zeer aangenaam is om het land te bezoeken. Houdt echter wel rekening met een moesson tussen november en januari in het oosten van het land. En vermijd indien mogelijk de maanden juli en augustus, u zult dan namelijk niet de enige toerist zijn die het land komt bezoeken.

Wanneer is de beste reistijd zien
Andere reisideeën voor deze bestemming
Andere interessante bestemmingen

Beoordelingen van reizigers over hun verblijf in Maleisië

4.54 beoordelingen
Athar
4
leuk
Zie meer
Liyana
Reis georganiseerd met reisbureau van Liyana
Bekijk reisbureau
Bekijk alle beoordelingen