Vanwege de populariteit van Maleisië is de beschikbaarheid in augustus zeer beperkt. Wij raden u aan uw reis voor een latere periode te plannen om optimaal van de bestemming te kunnen genieten.

Rondreizen in Maleisië met kinderen

4.5
4 beoordelingen

Waarom met de familie naar Maleisië?

Mooie natuur, witte stranden en kristalhelder water, verschillende culturen, een altijd lekker klimaat en het welzijn van kinderen dat altijd bovenaan de prioriteiten staat. Een reis naar Maleisië biedt het u allemaal. Een familiereis in combinatie met de kennis van onze lokale reisagenten heeft enkel kans van slagen! Maleisië bestaat uit twee delen, het oostelijke eiland Borneo, waar Maleisië de grenzen deelt met Brunei en Indonesië en het westelijke eiland. 

Wat is er te zien en te doen in Maleisië met kinderen?

Activiteiten in Maleisië

In Maleisië is onwijs veel te doen, ook voor een vakantie met de kinderen. Van prachtige stranden, tot groteske tempels, maar ook heerlijk eten, indrukwekkende nationale parken en andere culturele bezienswaardigheden. Er zijn veel leuke activiteiten te doen. Zoals kajakken op bij langs de helderblauwe wateren bij Langkawi, zandkastelen bouwen op de mooiste stranden van de Perhentian-eilanden, of klimmen en klauteren in de jungles van het nationale park Taman Negara. Als u een reisaanvraag doet, komt u in direct contact met onze lokale reisagent in Maleisië. Samen maakt u een unieke reis op maat, die aan al uw eisen van een gezinsvakantie in Maleisië voldoet.

Kuala Lumpur

In de hoofdstad van Maleisië, Kuala Lumpur, zijn veel leuke plekken en activiteiten te vinden voor het hele gezin. Wilt u fietsend alle highlights ontdekken? Of gaat u liever met een privé chauffeur langs de hoogtepunten? Zelfs in deze grote stad zijn er veel mooie, rustige en zelfs groene plekjes te vinden. Zoals bij de Perdana Botanische tuinen, waar u mooie parken met veel dieren vindt, of de Lake gardens, waar allerlei verschillende vlinders te vinden zijn. Ook zijn er genoeg andere activiteiten te vinden in Kuala Lumpur zelf, zoals het immense aquarium waar u zich samen met de kinderen uren kunt vermaken. Misschien bezoekt u liever een museum, waar Kuala Lumpur de vermakelijke optie van het 3D museum heeft! Kortom, in Maleisië en de hoofdstad Kuala Lumpur is genoeg vermaak te vinden voor de kids.

Paradijselijke stranden

Een vakantie in dit droomachtige paradijs zou niet af zijn zonder een aantal bezoeken aan prachtige stranden. In Maleisië zijn de omstandigheden voor het snorkelen en duiken optimaal. Het water is helder en vaak kan er wel tot tientallen meters diep gekeken worden. Zo is er op het eiland Tioman, dichtbij het schiereiland Malakka, Juara Beach te vinden. Hier kunt u heerlijk zwemmen en ontspannen. Ook kunt u hier een zeeschildpadden broedplaats bezoeken! Een ander strand, misschien wel een van de mooiste van Maleisië, is Tanjung Rhu. Hier maakt u een prachtige zonsondergang mee, als u niet te druk bent met het ontdekken van de onderwaterwereld. Voor een reis die volledig aansluit bij uw wensen, kunt u een reisaanvraag doen.

Beste reistijd in Maleisië voor een familiereis

Als u met de familie een reis naar Maleisië maakt, is de beste reistijd van februari tot oktober. Dan ontloopt u het regenseizoen. Over het algemeen is het goed weer in Maleisië, zo ook in de zomer. Let er dan wel op dat er meer toeristen in het land te vinden zijn! Tijdens het regenseizoen kan er ook een reis naar Maleisië worden gemaakt, al is het wel een stuk vochtiger dan. Voor een reisadvies dat bij uw unieke reis past, kunt u een reisaanvraag doen. 

Beste reistijd in Maleisië?

jan
feb
maart
april
mei
juni
juli
augu
sept
okt
nov
dec

De beste tijd voor een reis naar Maleisië is moeilijk vast te stellen omdat het regenseizoen redelijk meevalt en nog steeds zeer aangenaam is om het land te bezoeken. Houdt echter wel rekening met een moesson tussen november en januari in het oosten van het land. En vermijd indien mogelijk de maanden juli en augustus, u zult dan namelijk niet de enige toerist zijn die het land komt bezoeken.

Wanneer is de beste reistijd zien
Andere reisideeën voor deze bestemming
Andere interessante bestemmingen

Beoordelingen van reizigers over hun verblijf in Maleisië

4.54 beoordelingen
Athar
4
leuk
Zie meer
Liyana
Reis georganiseerd met reisbureau van Liyana
Bekijk reisbureau
Bekijk alle beoordelingen