Waarheen reizen?Actuele informatie over reisbestemmingen
Bestemmingen
Inspiratie opdoen
 • Met wie op reis?
 • Welke activiteiten?
 • Welke periode?
 • Wat voor een soort reis?
Vakantie september in Cuba

Vakantie september in Cuba

Uw op maat gemaakte vakantie in september in Cuba
Vraag een reisvoorstel aan en ontvang kosteloos een vrijblijvende offerte
Reizigers
Maand
Onze voorbeeldreizen kunnen geheel aangepast worden aan de hand van uw wensen en budget
Profiel
Alle

Onze reisideeën in september in Cuba

 • Sport en Avontuur
Verzorgde tour door Cuba voor de hele familie
circa 15 dagen
 • Klassiekers
Volledige tour voor het hele gezin 
circa 15 dagen
 • Charme en Luxe
Unieke huwelijksreis
circa 8 dagen vanaf € 790
 • Charme en Luxe
Luxueuze reis langs alle klassiekers
circa 15 dagen vanaf € 1.780
 • Klassiekers
Ontdek op je eigen tempo
circa 22 dagen vanaf € 2.010
 • Klassiekers
Van het ene naar het andere hoogtepunt
circa 15 dagen vanaf € 1.160
 • Buiten de gebaande paden
Lokale cultuur en authentieke inwoners
circa 18 dagen vanaf € 1.240
 • Sport en Avontuur
Voor de echte avonturiers
circa 11 dagen vanaf € 1.020

Onze lokale reisagenten op Cuba

Waarom reizen op Cuba?

In het hart van het Caribisch gebied vindt u het eiland Cuba. Dit land heeft zowel veel traditie als moderniteit. Cuba is een magische plek met een betoverende Latijnse sfeer, koloniale invloeden en tropische stranden langs prachtige landschap. Natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen in Cuba, er zijn diverse natuurparken die zeer zeker een bezoek waard zijn! Verder vindt u veel oldtimers en sigaren op Cuba, de steden bieden een unieke kijk in h... In het hart van het Caribisch gebied vindt u het eiland Cuba. Dit land heeft zowel veel traditie als moderniteit. Cuba is een magische plek met een betoverende Latijnse sfeer, koloniale invloeden en tropische stranden langs prachtige landschap. Natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen in Cuba, er zijn diverse natuurparken die zeer zeker een bezoek waard zijn! Verder vindt u veel oldtimers en sigaren op Cuba, de steden bieden een unieke kijk in het Caribische leven! Lees meer
Bekijk onze reisgids

Beoordelingen van onze reizigers over hun reis naar Cuba

4.5/5
14 beoordelingen van reizigers
Uw rondreis vanaf begin tot eind zelf samenstellen? Reisvoorstel aanvragen

Waarom in september naar Cuba?

Het traditionele, droomachtige en adembenemende land Cuba ligt midden in het Caribisch gebied. Cuba kent ook moderniteit, maar voor alsnog is een reis naar Cuba alsof u zich in het verleden waad. Met de mooie en kleurrijke oldtimers die overal op het grote eiland te vinden zijn. De prachtige natuur, die u kunt ontdekken in een van de vele natuurparken, of de paradijselijke stranden. Een reis naar Cuba heeft iets te bieden voor iedereen. Door in september te reizen, ontloopt u het massatoerisme en door Cuba’s klimaat is er altijd zon te vinden.

Wat is er te zien en te doen in Cuba in september?

Natuur

Er zijn diverse natuurparken die de stoutste dromen van elke natuurliefhebber zullen vervullen, en meer! Met de rijke biodiversiteit worden niet alleen de natuurliefhebbers verliefd op Cuba, maar iedereen die naar Cuba reist zal u hetzelfde vertellen: de natuur hier is prachtig. Bezoek vlakbij Trinidad het natuurpark Topes de Collantes, waar u meren en watervallen in de jungle kunt ontdekken. Of reis naar Viñales, de prachtige groene vallei waar tot op de dag van vandaag handgemaakte sigaren worden geproduceerd.

Stranden

Doordat het hele land wordt omringt door water en eilanden, is overal wel een prachtig strand te vinden. Ook zijn er tientallen eilanden, bewoond of onbewoond, waar u kunt genieten op een paradijselijk strand. De bekendste badplaats van Cuba is Varadero, maar er zijn overal mooie en minder drukke plekjes te vinden. Door een reisaanvraag te doen, komt u in contact met onze lokale reisagent. Die maken aan de hand van uw voorkeuren en wensen, een uniek en op maat gemaakt reisvoorstel.

Steden

Er zijn een paar grote steden te vinden in Cuba, elk met hun eigen charme en bezienswaardigheden. Havana, de hoofdstad van Cuba, kent vele plekjes die het bezoeken waard zijn, zoals de Iglesia del Sagrado Corazón, een grote kerk in het midden van de stad. Ook Fábrica de tabacos partagás, de oude sigarenfabriek, of Castillo de real fuerza, het oude fort, zijn een bezoek waard. In Trinidad, een andere grote stad, vindt u de vrolijk gekleurde huisjes en de net zo vrolijke inwoners. Ontdek nog veel meer steden met een reis in Cuba in september.

Beste reistijd in Cuba

In september is het in Cuba warm. De gemiddelde temperatuur ligt rond de 30 graden. Omdat deze maand binnen het regenseizoen valt, is er echter genoeg afkoeling te vinden. Ondanks dat september in het regenseizoen valt, kunt u vooralsnog goed weer verwachten. Houd wel altijd de weersvoorspelling in de gaten. De lokale reisagent kan u het beste advies geven voor de beste reistijd in Cuba.

Andere interessante bestemmingen

Beleving toegevoegd!
U kunt meerdere belevingen toevoegen aan uw rondreis voordat u het naar de lokale reisagent verstuurd
Bekijk mijn rondreis