Waarheen reizen?Actuele informatie over reisbestemmingen
Bestemmingen
Inspiratie opdoen
 • Met wie op reis?
 • Welke activiteiten?
 • Welke periode?
 • Wat voor een soort reis?
Reizen in juli in Cuba

Reizen in juli in Cuba

Uw op maat gemaakte reis in juli in Cuba
Vraag een reisvoorstel aan en ontvang kosteloos een vrijblijvende offerte
Reizigers
Maand
Onze voorbeeldreizen kunnen geheel aangepast worden aan de hand van uw wensen en budget
Profiel
Alle

Onze reisideeën in juli in Cuba

 • Sport en Avontuur
Verzorgde tour door Cuba voor de hele familie
circa 15 dagen
 • Klassiekers
Volledige tour voor het hele gezin 
circa 15 dagen
 • Charme en Luxe
Unieke huwelijksreis
circa 8 dagen vanaf € 790
 • Charme en Luxe
Luxueuze reis langs alle klassiekers
circa 15 dagen vanaf € 1.780
 • Klassiekers
Ontdek op je eigen tempo
circa 22 dagen vanaf € 2.010
 • Klassiekers
Van het ene naar het andere hoogtepunt
circa 15 dagen vanaf € 1.160
 • Buiten de gebaande paden
Lokale cultuur en authentieke inwoners
circa 18 dagen vanaf € 1.240
 • Sport en Avontuur
Voor de echte avonturiers
circa 11 dagen vanaf € 1.020

Onze lokale reisagenten op Cuba

Waarom reizen op Cuba?

In het hart van het Caribisch gebied vindt u het eiland Cuba. Dit land heeft zowel veel traditie als moderniteit. Cuba is een magische plek met een betoverende Latijnse sfeer, koloniale invloeden en tropische stranden langs prachtige landschap. Natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen in Cuba, er zijn diverse natuurparken die zeer zeker een bezoek waard zijn! Verder vindt u veel oldtimers en sigaren op Cuba, de steden bieden een unieke kijk in h... In het hart van het Caribisch gebied vindt u het eiland Cuba. Dit land heeft zowel veel traditie als moderniteit. Cuba is een magische plek met een betoverende Latijnse sfeer, koloniale invloeden en tropische stranden langs prachtige landschap. Natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen in Cuba, er zijn diverse natuurparken die zeer zeker een bezoek waard zijn! Verder vindt u veel oldtimers en sigaren op Cuba, de steden bieden een unieke kijk in het Caribische leven! Lees meer
Bekijk onze reisgids

Beoordelingen van onze reizigers over hun reis naar Cuba

4.5/5
14 beoordelingen van reizigers
Uw rondreis vanaf begin tot eind zelf samenstellen? Reisvoorstel aanvragen

Op reis in juli in Cuba

Het Caribische Cuba is decennialang afgesloten geweest voor invloeden van buitenaf. Inmiddels wordt het land bezocht door steeds meer buitenlandse reizigers, die zich er dankzij de oude auto's en communistische muurschilderingen tientallen jaren terug in de tijd wanen. Op Cuba geniet u van een unieke culturele ervaring met prachtige natuur en een heerlijk klimaat. Evaneos kan u in contact brengen met lokale experts, bij wie u met vragen terecht kunt over uw rondreis door Cuba in juli.

Bezienswaardigheden in juli in Cuba

Reis naar de Viñales-vallei in juli

De Viñales-vallei in westelijk Cuba staat bekend om zijn groene landschap en steile kliffen. U kunt de vallei tijdens een autorit ontdekken, maar het kan ook erg leuk zijn om een mooie wandel- of fietstocht te maken. Wie vroeg opstaat, wordt getrakteerd op een prachtig uitzicht over de vallei, waar dunne sluierwolken zich samenpakken tussen de tabaksvelden. De lokale agenten waar Evaneos mee in contact staat kunnen op basis van uw behoeften en interesses een ideale op maat gemaakte route door het gebied voor u uitzetten.

Bezoek Havana in juli

Het Plaza de la Catedral spreidt zich uit voor de Kathedraal van Havana en is een fijne plaats om te gaan zitten met een drankje. Een tweede bekende attractie is het gebouw El Capitolio, dat tot de Cubaanse Revolutie de zetel vormde van het Cubaanse congres. Het immense fort La Cabaña is als historisch museum opengesteld voor het publiek. Elke avond om 9 uur wordt vanaf dit fort een kanon afgevuurd. Dit gebruik stamt uit de koloniale tijd, toen het kanonnenvuur een sein was dat de stadspoorten dichtgingen.

Cayo Largo del Sur in juli

Cayo Largo del Sur is een paradijselijk eilandje met hagelwitte stranden en frisgroen regenwoud langs de Cubaanse zuidkust. Ieder jaar tussen april en oktober komen hier duizenden zeeschildpadden aan land bij het strand Playa Tortuga, waar ze hun eieren leggen. Op het strand is een opvangcentrum voor zeeschildpadden aanwezig waar u jonge exemplaren kunt bekijken. Evaneos brengt u in contact met een betrouwbare lokale agent die een boottocht naar het eiland voor u kan organiseren en een goed hotel ter plekke voor u kan boeken.

Het weer in juli in Cuba

Cuba kent een tropisch klimaat, waarbij de temperaturen het hele jaar door rond de 30°C liggen. U kunt Cuba dan ook in elke maand prima bezoeken. Juli behoort tot de warmere maanden. De temperatuur op Cuba in juli is overdag gemiddeld 32°C. Periodieke buien brengen regelmatig echter een aangename verkoeling. Daarnaast zorgt de nabijheid van de zee voor een constante frisse bries, die de gevoelstemperatuur een paar graden lager maakt. In de avonduren kunt u in juli nog prima in een korte broek over straat in Cuba, aangezien de temperatuur in Cuba dan nog altijd boven de 20°C uitkomt.

Andere interessante bestemmingen

Beleving toegevoegd!
U kunt meerdere belevingen toevoegen aan uw rondreis voordat u het naar de lokale reisagent verstuurd
Bekijk mijn rondreis