Compensatie van geschatte CO2-uitstoot

Beoordelingen van reizen naar Filipijnen

4.4
5 beoordelingen
Nella
4
Filipijnen
Met partner
We zouden een paar dingen anders gedaan hebben, maar dat is een leer voor een volgende keer , verder genoten van het mooie land dit was onze 2e keer maar vast niet de laatste
De pluspunten:
De reis met Franco door Luzon , de rijstvelden van Banaue , Sagada met de grotten , de oversteek door de bergen naar Vigan hebben we van genoten. Op Bohol prima rondrit gehad naar de Chocolade Hills , de trasiers, de boottocht op de rivier, en de andere dag met de boot naar de dolfijnen en al snorkelen de grote schildpadden
De minpunten:
Cebu heeft geen meerwaarde de gids daar hebben we nauwelijks gezien en met de stadsrondrit nauwelijks wat van de stad gezien. Het viel ook tegen dat we vanaf Clark moesten vliegen 5 uur rijden van Vigan, En dat terwijl we gekeken hadden of er een vliegveld was.
Evaneos
Beste Nella, Wat fijn te lezen dat u wederom genoten heeft van de Filipijnen. Bedankt voor uw feedback en onze lokale agent gaat hier zeker mee aan de slag. Met vriendelijke groet, Evaneos Team NL
Gerhard
5
Filipijnen
Met partner
De prachtige natuur en de prachtige blauw groene kleuren van het water maakt het tot een paradijs
De pluspunten:
Was een prachtige natuur reis!!!
De minpunten:
Te lang op een plek! Niet meer dan 3 dagen maximaal op een plek!
Peter Helsen
4
Filipijnen
Met partner
Verschillende eilanden bezocht, vergelijkbaar en toch ook telkens weer een beetje anders. Cebu, Panglao Island, Siquijor, Pamilacan Island, Moalboal, Palawan,...Toffe activiteiten en prachtige natuur. Watervallen, canyoning, kajakken, snorkeltrips, ... We hebben genoten van de veelzijdigheid van dit land. Hartelijke mensen, lekker eten, tijd om te chillen.
De pluspunten:
De prachtige natuur en de uitermate vriendelijke bevolking van de Filipijnen. Voortdurende opvolging door het reisbureau. Het reisprogramma werd onmiddellijk aangepast bij annulatie van vluchten, transport en hotel werden vlot gewijzigd.
De minpunten:
De tijd die je nodig hebt om je te verplaatsen van eiland tot eiland. De weersafhankelijke planning, vluchten die geannuleerd werden daardoor.
Evaneos
Beste Peter en Hilde, Fijn om te horen dat de reis naar de Filipijnen naar wens was. Heel erg bedankt voor het achterlaten van de feedback. Met vriendelijke groet, Team Evaneos NL
Naam
4
Filipijnen
Met partner
De prachtige natuur heeft indruk gemaakt, rijstvelden en eeuwenoude terrassen in het noorden, de mooie stranden en zee rond de eilanden. Verder de vriendelijke en gastvrije bevolking. In de steden blijft armoede en grote tegenstellingen tussen arm en rijk indruk maken.
De pluspunten:
De variatie in aanbod, zowel qua cultuur als natuur.
De minpunten:
Hotel in Manilla viel erg tegen, met name vanwege de bejegening door het personeel. Ook het hotel in El Nido beviel minder goed, vooral toen we vanwege de enorme regenval twee dagen weinig konden ondernemen, en de kamers erg gehorig bleken en medewerkers onhandig reageerden op ons verzoek om te verhuizen naar een andere kamer.
Penny
5
Filipijnen
Met partner
Wij vonden Boracay ondanks de drukte een fanatisch eiland. De stranden zijn prachtig, de bevolking is vriendelijk en er is veel te doen op en om het eiland heen. Het hotel waar wij verbleven had een super goede ligging t.o.v. het strand aan station 1, de kamers waren schoon en de service was goed. Een zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Wij vonden het strand bij Puka Beach ook erg fijn. Wij hebben het als zeer prettig ervaren om de reis via Evaneos te boeken, van aankomst tot vertrek was alles goed geregeld en het was fijn om een lokaal aanspreekpunt te hebben voor je vragen.
De pluspunten:
Wij vonden Boracay ondanks de drukte een fantastisch eiland. De stranden zijn prachtig, de bevolking is vriendelijk en er is veel te doen op en om het eiland heen. Het hotel waar wij verbleven had een super goede ligging t.o.v. het strand aan station 1, de kamers waren schoon en de service was goed. Een zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Wij hebben het als zeer prettig ervaren om de reis via Evaneos te boeken, van aankomst tot vertrek was alles goed geregeld en het was fijn om een lokaal aanspreekpunt te hebben voor je vragen.
De minpunten:
Vanwege Chinees nieuwjaar was het eiland erg druk en de stranden heel vol. Als ik terug zou gaan, dan zou ik zeker in een andere periode komen.