Bestemmingen
Inspiratie opdoen
  • Met wie op reis?
  • Welke activiteiten?
  • Welke periode?
  • Wat voor een soort reis?
Luxe vakantie in Costa Rica

Luxe vakantie in Costa Rica

Uw op maat gemaakte luxe vakantie in Costa Rica
Vraag een reisvoorstel aan en ontvang kosteloos een vrijblijvende offerte
Reizigers
Maand
Onze voorbeeldreizen kunnen geheel aangepast worden aan de hand van uw wensen en budget
Profiel
Alle

Onze luxe vakantie reisideeën in Costa Rica

  • Charme en Luxe
Huwelijksreis vol avontuur en ontspanning
circa 15 dagen vanaf € 2.890
  • Charme en Luxe
De charme van de natuur
circa 13 dagen vanaf € 1.960
  • Charme en Luxe
Blue zone revitalisatie met natuur, cultuur en wellness
circa 14 dagen vanaf € 1.610

Onze lokale reisagenten in Costa Rica

Waarom reizen in Costa Rica?

Welkom op onze pagina’s over Costa Rica. U staat op het punt om voet te zetten in één van 's werelds mooiste flora en fauna. Het land, dat Christoffel Columbus de "rijke kust" noemde, wordt nu gezien als het Zwitserland van Centraal-Amerika. De Costa Ricanen (of Ticos voor insiders) zijn altijd vrolijk! Het land wordt regelmatig geklasseerd als een van de beste landen voor een goed leven, en heeft een opmerkelijke ontwikkeling. Zo zijn onderwijs,... Welkom op onze pagina’s over Costa Rica. U staat op het punt om voet te zetten in één van 's werelds mooiste flora en fauna. Het land, dat Christoffel Columbus de "rijke kust" noemde, wordt nu gezien als het Zwitserland van Centraal-Amerika. De Costa Ricanen (of Ticos voor insiders) zijn altijd vrolijk! Het land wordt regelmatig geklasseerd als een van de beste landen voor een goed leven, en heeft een opmerkelijke ontwikkeling. Zo zijn onderwijs, gezondheidszorg en bescherming van het milieu een prioriteit. Als u een natuurliefhebber bent, is Costa Rica een geweldige bestemming... Costa Rica investeert veel tijd in ecotoerisme, en heeft een zeer rijke biodiversiteit. U kunt kennis maken met de prachtige flora en fauna. Dit kan in een van de 33 nationale parken en reservaten van het land. Lees meer
Bekijk onze reisgids

Beoordelingen van onze reizigers over hun reis naar Costa Rica

4.7/5
23 beoordelingen van reizigers
Uw rondreis vanaf begin tot eind zelf samenstellen? Reisvoorstel aanvragen

Op luxe rondreis in Costa Rica

Costa Rica ligt in Centraal-Amerika en staat bekend om de prachtige flora en fauna. Tijdens een luxe rondreis door Costa Rica verblijft u in luxueuze accommodaties, zodat u op uw gemak de prachtige jungle, stranden, watervallen en natuurlijke hotsprings kunt bezoeken. Bij Evaneos stelt u een volledig gepersonaliseerde reis samen met behulp van lokale Nederlandstalige reisagenten die door Evaneos zijn geselecteerd, waarbij uw persoonlijke wensen centraal staan.

Wat zijn de bezienswaardigheden tijdens een luxe rondreis in Costa Rica?

Arenal Volcano National Park

Een bezoek aan het Arenal Volcano National Park maakt vaak deel uit van de exclusieve reizen naar Costa Rica. Dit prachtige natuurpark ligt in het midden van het land en omvat de indrukwekkende Arenal-vulkaan en de omliggende jungle. U kunt hier schitterende wandelingen maken, bijvoorbeeld naar de waterval Cataratas Fortuna of het exclusieve thermale bad Balneario Tabacón Gran Thermae Spa. De ervaren lokale experts kennen de bestemming en spreken Nederlands of Engels, waardoor en geen taalbarrière is. Vraag om meer informatie om in contact te komen met een lokale reisagent.

Canopytours door het regenwoud

Door gebruik te maken van de diensten van een door Evaneos geselecteerde reisagent, plant u moeiteloos een passende luxe vakantiein Costa Rica. Op Costa Rica kunt u bijvoorbeeld op meerdere plekken een canopytour boeken door het regenwoud, waarvan de canopytour bij Monteverde één van de meest spectaculaire is. Monteverde ligt in het natuurreservaat Reserva Biológica Bosque Nuboso Monteverde, waar u naartoe kunt reizen in luxe. Tijdens een ziplijn-tour kunt u het groene regenwoud bewonderen vanuit verschillende unieke perspectieven: tussen de bomen, er boven en er onder.

Puerto Viejo de Limón

Dit sfeervolle dorp ligt aan de Caribische kust en heeft prachtige zachte zandstranden. Dit is de ideale bestemming voor luxe reizen naar Costa Rica, waar u heerlijk een paar dagen kunt ontspannen op het strand of de omringende jungle kunt ontdekken. In het groene regenwoud wonen verschillende wilde dieren, zoals toekans, brulapen en luiaards. Geef uw wensen door aan de ervaren lokale reisagenten, zodat een plaatselijke expert u kan helpen bij het plannen van een luxueuze vakantie die honderd procent bij u past.

De beste reistijd voor een luxe rondreis in Costa Rica

De beste reistijd voor Costa Rica is afhankelijk van de plekken die u wilt bezoeken tijdens uw luxe rondreis door Costa Rica. De beste tijd voor luxe rondreizen in Costa Rica is tijdens de droge periode. Aan de Pacifische kant van het land loopt de droge periode van november tot en met april. Als u de Caribische kust wilt bezoeken, zijn mei, juni, september en oktober de droogste maanden. In juli en augustus vallen over het gehele land wat buien, maar er zijn veel droge periodes. Costa Rica is dus het hele jaar door goed te bezoeken.

Andere interessante bestemmingen

Beleving toegevoegd!
U kunt meerdere belevingen toevoegen aan uw rondreis voordat u het naar de lokale reisagent verstuurd
Bekijk mijn rondreis