Bestemmingen
Inspiratie opdoen
  • Met wie op reis?
  • Welke activiteiten?
  • Welke periode?
Tanja - Engelstalige reisagent op de Azoren
Reisplanning starten Het team van Tanja kijkt ernaar uit om een unieke reis voor u te ontwerpen die perfect aansluit op uw wensen.

Reisbureau van
TanjaEngelstalige reisagent op de Azoren

235 beoordelingen
Tanja - Engelstalige reisagent op de Azoren
  • Klassiekers
  • Hiken & wandelen
Wij zijn een reisbureau waar met veel kracht en motivatie wordt gewerkt. Het geeft ons ontzettend veel plezier om reizigers kennis te laten maken met een nieuw land. Wij laten u de bijzondere dingen van elke plek zien, nemen u mee de natuur in en laten u de lokale bevolking ontmoeten en dit alles met duurzaam toerisme in ons achterhoofd. Al 7 jaar organiseren wij reizen naar alle eilanden van de A... Wij zijn een reisbureau waar met veel kracht en motivatie wordt gewerkt. Het geeft ons ontzettend veel plezier om reizigers kennis te laten maken met een nieuw land. Wij laten u de bijzondere dingen van elke plek zien, nemen u mee de natuur in en laten u de lokale bevolking ontmoeten en dit alles met duurzaam toerisme in ons achterhoofd. Al 7 jaar organiseren wij reizen naar alle eilanden van de Azoren-archipel en we doen dit met passie, toewijding en kennis.
Wij ontwerpen graag een veelbewogen reis voor u, inclusief geweldige natuurbelevenissen, spannende ontmoetingen, maar ook de nodige ontspannen uurtjes. Bezoek ons op de Azoren en maak een onvergetelijke reis waar u vaak met plezier aan zult terugdenken.
Lees meer
Evaneos lid:sinds 6 jaar
Ervaring reisbureau:17 jaar
Gesproken talen binnen het reisbureau: Engels, Duits

Voorbeeldreizen

Pas de voorbeeldreizen aan naar uw wensen en budget: de reisduur, route, accommodatie, activiteiten...

Ontdek het reisbureau van Tanja

Een berglandschap op de Azoren

Ontdek het reisbureau van Tanja

Ontdek het reisbureau van Tanja
Een berglandschap op de Azoren
 We begrijpen vaak veel te laat welke gemiste doelen in het leven belangrijk zijn: plezier, de schoonheid van de natuur, gezondheid, reizen en cultuur, dus wees vroeg wijs! Het is de hoogste tijd! Reizen, reizen! 
Wilhelm Busch
Geweldige wandelingen
Beklimming Pico
Rivierlandschap
Walvissen en dolfijnen spotten
Favorieten
  • Je kunt op de Azoren geweldig wandelen
  • Beklim de hoogste berg in Portugal: de Pico
  • Prachtige rivieren stromen landinwaarts door het bergachtige landschap
  • Walvissen en dolfijnen spotten is een onvergetelijke ervaring

Beoordelingen van reizigers

235 beoordelingen van reizigers van de Evaneos Travel Community
Communicatie met de reisagent
Rondreis (tempo, route)
Ontvangst en professionalisme
Gids
Reisinformatie en documenten
Accommodatie
Vervoer
Prijs/kwaliteit verhouding
Sorteren op:
De meest recente naar de minst recente
Weergeven:
  • Godfried
    Godfried
    28 augustus 2022
    Samenvatting:
    De reizen van Evaneos zijn prima georganiseerd, en bij het samenstellen ervan wordt goed gekeken naar je wensen. Als je voor een week of twee naar de Azoren gaat zou ik de volgende keer kiezen voor tw...De reizen van Evaneos zijn prima georganiseerd, en bij het samenstellen ervan wordt goed gekeken naar je wensen. Als je voor een week of twee naar de Azoren gaat zou ik de volgende keer kiezen voor twee of max drie eilanden, om niet te veel tijd kwijt te zijn aan reizen. Er is overal genoeg te zien en te doen.Meer lezen
    Tanja
    Reactie van het reisbureau
    Tanja
    Dear Godfried, thanks a lot for your feedback. I`m happy that you enjoyed the trip to the Azores. And yes, there is a lot to see and discover on each island (and we have 9 in total...). All the best ...Dear Godfried, thanks a lot for your feedback. I`m happy that you enjoyed the trip to the Azores. And yes, there is a lot to see and discover on each island (and we have 9 in total...). All the best for you, maybe one day you come back to discover more - I would be happy! Best regards, TanjaMeer lezen

  • Dorothee und Andreas
    Dorothee und Andreas
    12 april 2024
    Sorry, deze beoordeling is in een andere taal...