Bestemmingen
Inspiratie opdoen
  • Met wie op reis?
  • Welke activiteiten?
  • Welke periode?
  • Wat voor een soort reis?
Covid-19 - Waar op reis?Ontdek
Strandreizen in Australië

Strandreizen in Australië

Uw op maat gemaakte tropische strandreis in Australië
Vraag een reisvoorstel aan en ontvang kosteloos een vrijblijvende offerte
Reizigers
Maand
Onze voorbeeldreizen kunnen geheel aangepast worden aan de hand van uw wensen en budget
Profiel
Alle

Onze strand reisideeën in Australië

  • Klassiekers
Roadtrip langs Magische Stranden, een Tropisch Regenwoud en het Rif
circa 15 dagen vanaf € 1.680
  • Buiten de gebaande paden
Roadtrip langs de Indische Oceaan
circa 15 dagen vanaf € 1.680
  • Klassiekers
Roadtrip van Melbourne naar Sydney langs de kust
circa 13 dagen vanaf € 1.200

Onze lokale reisagenten in Australië

Waarom reizen in Australië?

Een favoriete bestemming voor de liefhebbers van avontuur en natuur. Australië is de ideale bestemming om tot rust te komen of om avontuur te beleven. Australië heeft een unieke omgeving, sommige delen zijn vertrouwd en sommige een hele nieuwe ervaring. In Australië heerst een barbecue cultuur, dit kunt u doen op stranden met kant-en klare barbecues. U zult ook zien, dat surfen niet alleen een legende is maar ook een essentieel onderdeel van de A... Een favoriete bestemming voor de liefhebbers van avontuur en natuur. Australië is de ideale bestemming om tot rust te komen of om avontuur te beleven. Australië heeft een unieke omgeving, sommige delen zijn vertrouwd en sommige een hele nieuwe ervaring. In Australië heerst een barbecue cultuur, dit kunt u doen op stranden met kant-en klare barbecues. U zult ook zien, dat surfen niet alleen een legende is maar ook een essentieel onderdeel van de Australische cultuur. U zult verrast zijn door de wilde en buitengewone bezienswaardigheden die het land in petto heeft. Op Kangaroo Island, komt u in de buurt van koala's en is het mogelijk om met dolfijnen te zwemmen. Als laatste zult u zeker de beroemde great barrier reef bezoeken, dit maakt uw reis naar Australië compleet! Lees meer
Bekijk onze reisgids

Beoordelingen van onze reizigers over hun reis naar Australië

4.6/5
12 beoordelingen van reizigers
Uw rondreis vanaf begin tot eind zelf samenstellen? Reisvoorstel aanvragen

De mooiste stranden in Australië

Aan de kustlijn van Australië kunt u letterlijk duizenden stranden vinden. Dat kan het ingewikkeld maken om te beslissen welke stranden u moet bezoeken om tijdens uw strandvakantie te genieten van de beste stranden in Australië. Met een reis naar Australië zijn er veel dingen te beleven en ontdekken, maar de paradijselijke stranden zal ieder die in Australië geweest is benoemen als een echte must. Lees hier meer over de bekende stranden, zoals Bondi Beach, maar ook onbekende stranden, zoals Lake Mckenzie.

Welke stranden moet ik bezoeken in Australië?

Bondi beach

Het meest bekende en meest bezochte strand in Australië. Het in Sydney gelegen strand heeft geen omliggende natuur, maar wel een grote boulevard met veel winkel- en eetgelegenheden. Hier kunt u een, of meerdere, surflessen nemen, zwemmen of simpelweg genieten van het strand zoals velen doen! Langs de kustlijn kunt u vanaf Bondi beach naar Coogee Beach lopen, waar het een stuk rustiger is. De wandeling laat u tevens genieten van het mooie strand

Whitehaven Beach

Bij het zien van de eilandengroep Whitsundays, zal u zichzelf waarschijnlijk even moeten knijpen. De aanblik van deze wonderschone eilanden, laat veel mensen sprakeloos achter. Whitehaven Beach is het mooiste strand van alle eilanden en misschien wel het mooiste strand van Australië. De ondergaande zon aanschouwen is een grote aanrader. Als u na een dag niet klaar bent op dit strand, is er dichtbij een kampeerplaats waar u kunt overnachten. Naast zwemmen, zonnen en genieten, kunt u hier ook een wandeling maken door de indrukwekkende natuur.

Lucky Bay

Met een strandvakantie in Australië, is Lucky Bay een stop die zijn naam volledig waarmaakt. Met een bezoek aan het Cape Le Grand National Park, kunt u uw tocht voortzetten naar Lucky Bay. Het strand valt dus binnen het national park, dus u zult entree moeten betalen om dit strand te kunnen bezoeken. Maar, dat is het helemaal waard. Het strand ligt dichtbij Perth en u kunt hier geweldig snorkelen! Voor het beste advies over welke stranden u zeker moet bezoeken, raden wij u aan om een reisaanvraag te doen. Onze lokale reisagent zal u een op maat gemaakt voorstel doen voor uw perfecte droomreis.

Lake Mckenzie

Dit prachtige strand is te vinden op Fraser Island. Het zand is niet veel witter te vinden in Australië. Daarbij ligt het strand aan een meer, dus u hoeft zich geen zorgen te maken om al het zout. Het fijne zand leidt u naar het meer, waarvan het water zo helder is dat u tot wel vijftig meter onder water kunt zien! Lake Mckenzie heeft een van de beste stranden, al is het alleen maar voor het onwijs heldere water. U kunt hier tevens een leuke tocht door de jungle maken, waarna het ontspannen op het strand dubbel en dwars verdient voelt.

De beste reistijd voor een reis naar het strand in Australië?

Niet alleen is Australië erg groot, ook lopen de seizoenen anders dan in Nederland. Wanneer het hier lente is, is het daar winter. De beste reistijd in Australië is buiten het regenseizoen om. Over het algemeen betekent dat in mei tot en met november. Voor het zuidoosten kunt u het beste reizen tussen september en december. Voor het beste reisadvies voor uw strandvakantie in Australië, kunt u een reisaanvraag doen en in contact komen met onze lokale reisagent.

Andere interessante bestemmingen

Beleving toegevoegd!
U kunt meerdere belevingen toevoegen aan uw rondreis voordat u het naar de lokale reisagent verstuurd
Bekijk mijn rondreis