Bestemmingen
Topbestemmingen naar Midden-Amerika
Topbestemmingen naar Afrika
Andere bestemmingen naar Afrika
Topbestemmingen naar Noord-Amerika
 • Inspiratie opdoen
Topbestemmingen naar Zuid-Amerika
Andere bestemmingen naar Zuid-Amerika
Topbestemmingen naar het Midden-Oosten
Topbestemmingen naar Oceanië
Inspiratie opdoen
 • Met wie op reis?
 • Welke activiteiten?
 • Welke periode?

Culturele en spirituele reizen

Ontwerp de Cultuur en Spiritualiteit reis van uw dromen!
Vraag een reisvoorstel aan en ontvang kosteloos een vrijblijvende offerte
Bestemming
Vertrekdatum

Bekijk onze voorbeeldreizen en maak uw eigen Cultuur en Spiritualiteit reis op maat

 • Cambodja
Actieve familiereis met cultuur, natuur en ontspanning
circa 16 dagen vanaf € 1.710
 • Armenië
Beleef de Armeense cultuur op avontuurlijke wijze
circa 12 dagen vanaf € 1.450
 • Cuba
Cultuurreis en ontspannen aan het strand 
circa 15 dagen vanaf € 2.240
 • India
Ontdek het authentieke India
circa 16 dagen vanaf € 1.520
 • Cambodja
De tempels van Angkor Wat, Battambang en Phnom Penh
circa 14 dagen vanaf € 1.700
Klaar om uw eigen Cultuur en Spiritualiteit reis te ontwerpen? Bekijk alle bestemmingen

Ons advies voor een unieke culturele reis

Ons advies voor een unieke culturele reis

Cultuur en erfgoed zijn er in vele vormen, of u nu geniet van het eten, kunst, taal, muziek, architectuur, musea of oude locaties van de door u gekozen bestemming, cultuur en erfgoed vormen de kern van uw cultuurreis. UNESCO heeft wereldwijd 1.073 sites herkend, waardoor u tal van sites heeft om uw bucketlist met cultuur en erfgoed aan te vinken. U kunt genieten van alles van de overblijfselen van oude beschavingen tot wereldberoemde meesterwerken van de meest gerenommeerde kunstenaars en alles daartussenin.

Oude cultuur en erfgoed

Zonder het verleden zou er geen heden zijn. Het leren over oude beschavingen, cultuur en traditie geeft ons een uniek inzicht in de wereld waarin we vandaag leven.

 • Doorgewinterde cultuur- en erfgoed experts zullen dol zijn op het verkennen van de vele oude sites die minder bekend zijn, zoals de ruïnes die te vinden zijn op de Malediven, waar u van eiland naar eiland kunt springen.
 • China biedt ook adembenemende architectuur, het ultieme bewijs van haar historische roots.
 • Zuid- en Midden-Amerika zijn ook must-see bestemmingen voor mensen die gefascineerd zijn door de oude cultuur en het erfgoed, als thuisbasis voor enkele van de oudste beschavingen die we kennen. Verken de Maya-manier van leven, bewaard in de ruïnes van Machu Picchu in Peru, en luister naar de fascinerende verhalen over rituelen, tradities en het Maya-volk die uw gids tot leven zal brengen terwijl u door jungles en paden trekt.
 • Waarom bezoekt u het Midden-Oosten niet voor een fascinerende smaak van het Perzische rijk, dat groter was dan welk voorgaand imperium in de geschiedenis dan ook. Deze enorm ontwikkelde beschaving gebruikte infrastructuur en architectuur die nog steeds aanwezig is en een deel daarvan is buitengewoon goed bewaard gebleven, wat betekent dat u echt uzelf kunt onderdompelen in de ontdekking van het Perzische erfgoed. Iran is de perfecte bestemming om de fascinerende geschiedenis van het Midden-Oosten te ontdekken, waar u de paleizen, moskeeën, heiligdommen, hamams, bazaars, tuinen en tempels kunt bezoeken.

Moderne cultuur

Nu dat u heeft geleerd over oude cultuur en erfgoed, is het tijd voor een echte smaak van de moderne cultuur. Moderne kunst en keuken zijn slechts twee elementen van uw rondreis die u nooit zult vergeten.

 • Japan is een onmisbare bestemming, omdat het niet alleen zijn oude, spirituele cultuur en erfgoed verenigt met zijn moderne cultuur in het dagelijks leven. Bezoek Kyoto, bijgenaamd 'de stad van de tienduizend heiligdommen' en ga van een UNESCO-werelderfgoed naar een stijlvolle moderne galerij of restaurant in een kwestie van stappen.
 • Waarom bezoekt u de Verenigde staten niet voor een verfrissende dosis moderne cultuur en recente geschiedenis, gekoppeld aan tijdloze natuur. Bezoek The Grand Canyon, voordat u naar Washington of New York reist en geniet van de moderne cultuur die deze twee zeer verschillende steden te bieden hebben. Washington, D.C. is ongetwijfeld de beste locatie in de Verenigde Staten voor liefhebbers van cultuur en erfgoed, omdat het een uitgebreid beeld geeft van de Amerikaanse geschiedenis en cultuur binnen het relatief kleine gebied. New York is onmisbaar voor diegenen die houden van de levendige drukte van het moderne leven en u kunt hier niet alleen de Amerikaanse cultuur zien, maar ook de Aziatische, Afrikaanse en Europese invloeden die van New York zo'n levendige en gevarieerde stad maken.
 • Ook Australië combineert haar rijke cultuur en erfgoed met een stijlvolle, moderne sfeer. Bezoek de natuurlijke wonderen van Australië of leer meer over de oude Aboriginal-cultuur die hier wordt beschermd en die nog steeds zichtbaar is in de stammen van vandaag. Slanke moderne steden zoals Melbourne, Sydney of Adelaide bieden een overvloed aan bars op het dak, geweldige winkels, heerlijke gastronomische restaurants en een levendige muziekscene.