Bestemmingen
Topbestemmingen naar Zuid-Amerika
Andere bestemmingen naar Zuid-Amerika
Inspiratie opdoen
 • Met wie op reis?
 • Welke activiteiten?
 • Welke periode?
Annelies - Specialist in unieke, met liefde gemaakte rondreizen door Peru

Reisbureau van
Annelies

Specialist in unieke, met liefde gemaakte rondreizen door Peru

Evaneos lidsinds 1 jaar
Ervaring reisbureau20 jaar
Gesproken talen binnen het reisbureau Engels, Duits, Spaans, Frans, Nederlands
Gevestigd inLima,Peru
Reisplanning starten

Ontdek ons lokale reisbureau

 • Buiten de gebaande paden
 • Hiken & wandelen
 • Familiereizen
 • Klassiekers

Ons lokaal reisbureau is gevestigd in het hart van Peru. We zijn een gepassioneerd team van mensen die houden van het leven, de wereld en haar diversiteit. We genieten ervan om de bijzonderste reizen naar Peru te creëren voor onze gasten in contact met de lokale bevolking. We houden van avontuur, private road trips, familie reizen en combinaties van prachtige natuur, culturele onderdompeling en heerlijk eten. Of je nu van comfort en luxe houdt of niet, een fanatieke sporter of eerder een cultuur freak bent: op al onze reizen ben je veilig in de handen van onze bekwame lokale gidsen. Jullie nieuwe lokale vrienden zijn experts in hun regio en zullen je tijdens de activiteiten wegwijs maken, persoonlijke verhalen vertellen, jullie ook minder gekende plekjes laten zien en laten proeven van hun favoriete regionale gerechten. Al onze reizen steunen ook lokale projecten (die u tijdens uw reis kunt bezoeken als u dat wenst). Samen heeft ons team meer dan 100 jaar ervaring in de reissector. Het zou voor ons een genoegen zijn je onze liefde voor Peru met jou te mogen delen.

Voorbeeldreizen

Pas de voorbeeldreizen aan naar uw wensen en budget: de reisduur, route, accommodatie, activiteiten...

Ontdek het reisbureau van Annelies

Annelies and her children at Macchu Pichu

Ontdek het reisbureau van Annelies

Ontdek het reisbureau van Annelies
Annelies and her children at Macchu Pichu
 Kom ons bezoeken in het "Perudijs"! 
Annelies
Inca Trail
Ceviche
People on amazon river boat
Peruvian people cooking
Favorieten
 • Wandel in de voetsporen van de Inca's op de klassieke Inca Trail of één van de andere alternatieve routes naar Machu Picchu
 • Ontdek Lima ter land, ter zee en ter lucht: parapente, fietsen, surfen, en heerlijk eten!
 • Verken de biodiversiteit en ongerepte natuur van de Amazone regio en herbron diep in het regenwoud
 • Leer over het dagelijks leven en de lokale tradities in de Andes tijdens een verblijf bij een inheemse gastgezin

Inzet voor duurzaam toerisme

B-corp certification
Een holistisch perspectief
Wij zijn een sociale onderneming die gecertificeerd is door B-Corporation in duurzaamheid, sociale impact en transparantie. Al onze reizen ondersteunen sociale (bv. vrouwen cooperatives) en milieuprojecten (zoals bv. het planten van 1 natieve boom voor elke reiziger en projecten met llamas) en zijn opgebouwd op een manier om zoveel mogelijk positi... Wij zijn een sociale onderneming die gecertificeerd is door B-Corporation in duurzaamheid, sociale impact en transparantie. Al onze reizen ondersteunen sociale (bv. vrouwen cooperatives) en milieuprojecten (zoals bv. het planten van 1 natieve boom voor elke reiziger en projecten met llamas) en zijn opgebouwd op een manier om zoveel mogelijk positieve impact na te laten zowel op onze reizigers als de mensen op de plaatsen die we bezoeken. (bv. door hotels aan te raden waarvan de opbrengst naar schooltjes van kansarme kinderen gaat)

We zien toerisme als de motor voor het vergroten van welvaart in onze lokale gemeenschappen om levens te verbeteren en een manier om nationale parken en cultureel erfgoed te beschermen. We werken vanuit een holistisch perspectief waar mensen, onze planeet, welvaart en plezier in evenwicht zijn. Daarbij willen we dat ‘duurzaam’ evolueert naar ‘regeneratief’. (Waar duurzaam vooral ‘in stand wil houden’, en regeneratief ‘herstellen, vernieuwen en koesteren’).

Wij zijn een lokale erkende Touroperator en Fair Travel organisatie die eerlijke lonen betaalt aan al onze werknemers en belasting afdraagt aan de Peruaanse overheid. Terwijl u in charmante, kleinschalige accommodaties verblijft, van regionaal gekweekt voedsel geniet en lokaal gemaakt handwerk waardeert, verzekeren wij u dat uw bezoek de lokale economie ondersteunt terwijl u met ons agentschap reist.

We staan voor medemenselijkheid en integriteit. We promoten zelfontplooiing en ontwikkeling door het geven van opleidingen aan ons personeel en partners, steunen van het werk van lokale biologen en change-makers, denken na over de bescherming van kinderen en helpen de de rol van de vrouw te versterken en hun volwaardige deelname aan het economische en maatschappelijke proces om zo armoede te bestrijden.

Aan dit alles willen wij blijven werken, bewust van onze minieme bijdrage op wereldschaal, maar ook van het feit dat elke druppel telt.
Lees meer

Beoordelingen van reizigers

Het reisbureau heeft nog geen beoordelingen ontvangen.

Maar wees gerust, nieuwe Evaneos reizigers zullen hier snel hun ervaringen delen.

Andere lokale reisbureaus in Peru