Waarheen reizen?Actuele informatie over reisbestemmingen
Bestemmingen
Inspiratie opdoen
 • Met wie op reis?
 • Welke activiteiten?
 • Welke periode?
 • Wat voor een soort reis?
Jonas - Engelstalige Reisagent in Peru
Boek Gerust
Vraag een reisvoorstel aan Het team van Jonas kijkt ernaar uit om een unieke reis voor u te ontwerpen die perfect aansluit op uw wensen.

Reisbureau van
JonasEngelstalige Reisagent in Peru

160 beoordelingen
Jonas - Engelstalige Reisagent in Peru
Met ons team werken wij als reisexperts in Peru. Kennis maken met nieuwe mensen en culturen vinden we het leukste wat er is. Het is iedereen van harte aan te raden om Peru te bezoeken, al is het vanwege de enorm rijke cultuur en de grote diversiteit in flora en fauna. Het is een grote passie van ons om onze liefde voor Peru over te brengen op anderen. We helpen u heel graag bij het organiseren van... Met ons team werken wij als reisexperts in Peru. Kennis maken met nieuwe mensen en culturen vinden we het leukste wat er is. Het is iedereen van harte aan te raden om Peru te bezoeken, al is het vanwege de enorm rijke cultuur en de grote diversiteit in flora en fauna. Het is een grote passie van ons om onze liefde voor Peru over te brengen op anderen. We helpen u heel graag bij het organiseren van uw ideale rondreis! Lees meer
Evaneos lid:sinds 6 jaar
Ervaring reisbureau:9 jaar
Gesproken talen binnen het reisbureau: Engels, Duits, Spaans

Voorbeeldreizen

Pas de voorbeeldreizen aan naar uw wensen en budget: de reisduur, route, accommodatie, activiteiten...

Ontdek het reisbureau van Jonas

Kind en lama's in Peru

Ontdek het reisbureau van Jonas

Ontdek het reisbureau van Jonas
Kind en lama's in Peru
 Werken in de reiswereld is de beste baan ter wereld omdat we mensen uit verschillende culturen ontmoeten en hen een warm welkom willen heten in ons thuisland - Peru! 
Jannik
Machu Picchu in Peru
Sacred Valley in Peru
Lake Titicaca in Peru
Peruaans eten
Favorieten
 • Een bezoek aan Machu Picchu is het betreden van een andere dimensie, waarin het oude wereldbeeld van de Andes u betoverd.
 • De Heilige Vallei van de Inca's is een plek waar u kunt genieten van het landschap en leren over de fascinerende gewoontes van de inheemse bevolking!
 • Wist u dat het Titicacameer het hoogste commerciële meer ter wereld is?
 • Ik weet dat we bevooroordeeld zijn, maar wij denken dat de Peruaanse keuken een van de beste ter wereld is!

Inzet voor duurzaam toerisme

Schoolkinderen in Peru
Elke Kerstmis verdeelt ons agentschap schoolbenodigdheden en chocolade aan lokale kinderen in Peru.
Als lokaal bureau zetten wij ons persoonlijk in voor de bescherming van de culturele en natuurlijke rijkdom van ons mooie land. Ons team hecht veel belang aan het betrekken van lokale gemeenschappen bij het toerisme door het organiseren van excursies naar minder bekende gemeenschappen. Bovendien bereiden we elk jaar een verrassing voor de lokale ki... Als lokaal bureau zetten wij ons persoonlijk in voor de bescherming van de culturele en natuurlijke rijkdom van ons mooie land. Ons team hecht veel belang aan het betrekken van lokale gemeenschappen bij het toerisme door het organiseren van excursies naar minder bekende gemeenschappen. Bovendien bereiden we elk jaar een verrassing voor de lokale kinderen voor, waarbij we hen met Kerstmis van schoolbenodigdheden en chocolade voorzien, en elk van onze rondleidingen stelt ons in staat om hun inkomen en welzijn te verbeteren door de stroom van het toerisme in Peru te verspreiden naar lokaal gerunde bedrijven en dienstenleveranciers. Lees meer

Beoordelingen van reizigers

160 beoordelingen van reizigers van de Evaneos Travel Community
Communicatie met de reisagent
Rondreis (tempo, route)
Ontvangst en professionalisme
Gids
Reisinformatie en documenten
Accommodatie
Vervoer
Prijs/kwaliteit verhouding
Sorteren op:
De meest recente naar de minst recente
Weergeven:
 • Karin
  Karin
  3 mei 2022
  Samenvatting:
  -
  Jonas
  Reactie van het reisbureau
  Jonas
  Hi Karin, thanks a lot for travelling with us and I am happy that you enjoyed the tour with us. Best, Jonas

 • CDB
  CDB
  26 september 2018
  De pluspunten:
  Peru is een land die heel wat verschillende dingen te bieden heeft. Deze variatie vonden wij heel leuk. De mensen zijn heel erg warm en er hangt een zekere gezelligheid. Daarnaast heb je magische plekken die zeker de moeite zijn om te bezoeken.
  De minpunten:
  Het enige nadeel aan Peru is dat het op een zekere hoogte gelegen is waardoor er een relatief grote kans bestaat dat je last krijgt van hoogteziekte.Al heeft de organisatie hier heel veel rekening mee gehouden en wisten ze perfect hoelang we in bepaalde gebieden moesten blijven om te kunnen acclimatiseren.
  Samenvatting:
  Heel de reis was een onvergetelijke ervaring. Het was perfect geregeld door het reisbureau van Jonas! ook stonden ze altijd klaar om ons te helpen bij onze vragen en problemen. De vele bezienswaardigh...Heel de reis was een onvergetelijke ervaring. Het was perfect geregeld door het reisbureau van Jonas! ook stonden ze altijd klaar om ons te helpen bij onze vragen en problemen. De vele bezienswaardigheden in Peru zijn om mijn netvlies gebrand en wil ik nooit meer vergeten! we hebben een geweldige reis gehad.Meer lezen
  Reactie van Evaneos
  Beste CDB, Wat fijn om te horen dat jullie reis naar Peru naar wens was. Heel erg bedankt dat jullie de tijd hebben genomen om deze feedback voor ons achter te laten. Met vriendelijke groet, Team E...Beste CDB, Wat fijn om te horen dat jullie reis naar Peru naar wens was. Heel erg bedankt dat jullie de tijd hebben genomen om deze feedback voor ons achter te laten. Met vriendelijke groet, Team Evaneos NLMeer lezen

Andere lokale reisbureaus in Peru