Beoordelingen van reizen naar Colombia

4.6
9 beoordelingen
Isabelle
4
Colombia
Met familie
we zijn zeer tevreden over het werk van Daniel, onze plaatselijke reisagent. Hij was zeer aanspreekbaar, snel en flexibel.
Evaneos
Hi Isabelle, Thank you very much for your positive feedback :-) See you soon, The Evaneos Team
Marissa en familie (kinderen 18, 19 en 21 jaar)
4
Colombia
Met familie
Daniel, de lokale reisagent van Evaneos in Bogota, heeft een supermooie reis voor ons samengesteld. Alles steeds in overleg. Tijdens de reis ging er iets fout (we waren overboekt in hotel bij Salento). Daniel was steeds beschikbaar om ons te helpen. Verder was alles tot in de puntjes geregeld, transfers, gidsen etc. We zijn echt heel tevreden met deze keuze.
Evaneos
Hello Marissa, Thank you very much for your positive feedback regarding your travel agent and his good service. We are glad to hear that you had an overall wonderful and unforgettable experience in Colombia! We would be very happy to assist you again with your future travel plans! :) All the best, Juliet
Henk en Grace
4
Colombia
Met partner
Prima reis, met over het algemeen goede gidsen. Medellin viel wat dat betreft tegen. Cartagena is een mooie stad maar was wennen na alle overweldigende natuur en de rust daarvoor. Zeker een aan te raden reis. Colombia heeft nog veel natuur en is nog niet op alle plaatsen overspoeld door toerisme. Daarnaast een vriendelijk en geïnteresseerd volk.
Evaneos
Beste Henk en Grace, Hartelijk dank voor uw feedback! We zijn blij te horen dat u genoten heeft van uw reis naar Colombia en dat u de paden heeft kunnen ontdekken ver weg van de toeristen in de natuur van dit prachtige land. Ook bedankt voor de opmerking over de gids in Medellin, het zal het lokale agentschap helpen om dit aspect in de toekomst te verbeteren. Het allerbeste, Lisa van het Evaneos Team
Chris
5
Colombia
Met partner
Medellin is indrukwekkend. Tour door koffiegebieden is prachtig. Tayrona national park is een must-see. Prachtige reis door een mooi land met vriendelijke en behulpzame inwoners.
De pluspunten:
Een nieuwe ervaring in een voor ons onbekend land (Colombia) De reis door verschillende delen van het land hebben ons een goede indruk gegeven van Colombia.
De minpunten:
De busrit van Santa Marta naar Cartagena. Het hotel in Medellin ( geen aanrader ) Tip: plan meer tijd van het hotel in Bogota naar het vliegveld voor een binnenlandse reis. We hadden bijna onze vlucht naar Pereira gemist.
Evaneos
Thank you for your feedback. See you again around the world !!!!
Dies
5
Colombia
Met familie
Wat wij zeker niet zullen vergeten zijn de mooie historische steden Bogotá, Santa Marta en Cartagena. De armoede in de woestijn was ook indrukwekkend. Dat relativeert als je je druk maakt om niets. Op isla del Elcanto hebben we ‘savonds in het donker gezwommen tussen het lichtgevende plankton. Prachtig! De reis was super geregeld en heel fijn dat de reisbegeleiders Andrea en Claudia direct reageerden als wij een vraag hadden. Van te voren was het al leuk dat Andrea appte om duidelijk te krijgen wat wij wilden. Daar door kregen we door de voorpret zin in de vakantie.
De pluspunten:
Ontzettend genoten van de aardige mensen en de vrolijke inborst. Met muziek en dans, echt geweldig. Zo mooi om te zien hoe mensen in deze cultuur leven. Het was zeer prettig dat we overal opgewacht werden door een taxichauffeur. Ze waren steeds stipt op tijd en brachten ons naar het juiste punt.
De minpunten:
Wat minder leuk was was dat we de laatste week eigenlijk vrij lang in Cartagena verbleven. Het hotel *** lag in het nieuwe gedeelte van de stad en was niet bijster mooi. Een beetje vergane glorie. Het eerste hotel, hotel *** was geweldig. En misschien werden we daardoor wat verwend
Evaneos
Dear Dies, Thank you for your feedback! We are more than happy that you enjoyed your trip to Colombia and we are looking forward to see you again soon! Yours sincerely, Your Evaneos Team!
Frank Ceulemans
5
Colombia
Met partner
Prachtig land, natuur en menaen. Must do now if on your bucket list
De pluspunten:
Amazone-Santa Martha-Cartagena 24u opvolging door Andrea
De minpunten:
Niets
Evaneos
Thank you for your feedback. See you around the world!!!
Astrid
5
Colombia
Met familie
Via Bogota zijn we naar de prachtige tatacoa woestijn gegaan. Hierna naar San Agustin voor het prachtige archeologische park en de mooie omgeving (paardrijden !). Vervolgens naar een natuurpark aan de Pacifische kust, waar we onder meer walvissen hebben gezien. Vervolgens de koffie omgeving van Salento, wat ook zeer de moeite waard was. Hierna de uitdaging van deze reis: de jungletrek naar Ciudad Perdida . Deze was zwaar, maar zeer de moeite waard. Deze hadden we niet willen missen. De dagen daarna nog het prachtige Cartegena bezocht en tot slot nog even helemaal uitgerust op de Isla Rosaria.
De pluspunten:
Colombia is heel afwisselend land. Door de binnenlandse vluchten konden we veel van het land zien.
De minpunten:
Niets
Evaneos
Beste Astrid, We zijn erg blij om te horen dat uw reis naar wens is geweest. Heel erg bedankt voor het achterlaten van deze positieve feedback! Met vriendelijke groet, Team Evaneos NL
pseudoniem
5
Colombia
Met partner
We vergeten zeker niet dat het land schoon en veilig is. Goede organisaties! Zeer afwisselend en divers. Van regenwoud tot woestijn en van kust naar jungle.
De pluspunten:
De hele reis was leuk. Veel gezien en gedaan. Goede organisatie, goed voorbereidt. Alles sloot goed op elkaar aan. Mooi kleinschalig. Prettig WhatsApp contact.
De minpunten:
Tweemaal klopte de beschrijving niet. Inhoudelijk was het echter uitstekend. Zoutmijn stond niet op het programma, maar is zeker de moeite waard om de volgende keer wel toe te voegen bij andere reizigers. Tayrona park na Ciudad Perdida was een groot contrast (lees massaal). Puntje van aandacht: gidsen spreken vaak Spaans, geen Engels.
Michael
5
Colombia
Individueel
Via Bogota naar Cartagena, daar een weekje op een onbewoond eiland prima hotel (geen wifi). Dan 1 week met dochter in Cartagena de oude stad is geweldig, prima hotel daarna 3 dagen Santa Martha, dat was minder. Toen nog 5 dagen in een betoverend mooi hotel midden in prachtig nationaal park Tayrona.
De pluspunten:
de ontdekking dat Colombia samen met zijn inwoners fantastisch zijn, niet zoals wij in de EU denken
De minpunten:
Santa Marta was vies en weinig leuks aan