Bestemmingen
Inspiratie opdoen
  • Met wie op reis?
  • Welke activiteiten?
  • Welke periode?
  • Wat voor een soort reis?
Covid-19 Evaneos informeert
Reisduur
Type reiziger
Thema
Type reis
Reisgids
Prijs
Prijs vanaf € 1.290 tot € 1.580
Internationale vluchten

Finland rondreizen: 100% gepersonaliseerde rondreizen

Voor velen is Finland een populaire cliché: het verre noorden, de kou, herten, kerstman, nacht excursies op zoek naar de aurora borealis en een reis door het woud op een slee getrokken door honden. Al deze, en zelfs meerdere, zult u ontdekken. Meestal is de hoofdstad Helsinki het...

Voor velen is Finland een populaire cliché: het verre noorden, de kou, herten, kerstman, nacht excursies op zoek naar de aurora borealis en een reis door het woud op een slee getrokken door honden. Al deze, en zelfs meerdere, zult u ontdekken. Meestal is de hoofdstad Helsinki het beginpunt voor een reis naar Finland. De hoofdstad ligt ideaal in het zuiden en biedt een eerste interessante indruk.

Finland heeft een rijke cultuur en prachtige museums. Een bezoek aan het fort van Suomenlinna, geclassificeerd als UNESCO werelderfgoed is zeker aan te raden! Wanneer u de hoofdstad heeft verlaten, heeft u meerdere keuzes voor uw reis te vervolgen. Het zuiden en de Aland eilanden via het oosten naar de wereldberoemde regio van grootste meren en dan door naar het noordelijke Lapland. Het is ook mogelijk om door te reizen naar de grens met Rusland, tot aan de omgeving van Joenssu en ontdek de onbekende maar mooiste wouden van het land. Waar u ook naartoe wilt gaan, uw lokale reisspecialist staat voor u klaar om uw reis op maat te maken!

Lees meer

Sorteer op
7 Voorbeeldreizen in Finland
Uw rondreis vanaf begin tot eind zelf samenstellen?
Reisvoorstel aanvragen
Beleving toegevoegd!
U kunt meerdere belevingen toevoegen aan uw rondreis voordat u het naar de lokale reisagent verstuurd
Bekijk mijn rondreis