Bestemmingen
Inspiratie opdoen
  • Met wie op reis?
  • Welke activiteiten?
  • Welke periode?
  • Wat voor een soort reis?
Covid-19 Evaneos informeert
Natuurreis in China

Natuurreis in China

Uw op maat gemaakte natuurreis in China
Vraag een reisvoorstel aan en ontvang kosteloos een vrijblijvende offerte
Reizigers
Maand
Onze voorbeeldreizen kunnen geheel aangepast worden aan de hand van uw wensen en budget
Profiel
Alle

Onze natuurreis ideeën in China

  • Buiten de gebaande paden
16 Days Soft Hiking And Cultural Tour
circa 16 dagen vanaf € 2.540

Onze lokale reisagenten in China

China is een land van velen: op continentale schaal, zijn geografie is het meest gevarieerd van de wereld en de bevolking maakt een vijfde van de mensheid. Grenzeloos stukken land waar alles mogelijk is, is China ook een land van fantasieën: tijdens uw bezoek aan China, overtreffen de clichés over het Midden-Koninkrijk! Een op maat gemaakte vakantie in China betekent de grootste metropool ter wereld ontdekken: Beijing, Shanghai en Hong-Kong... Uw... China is een land van velen: op continentale schaal, zijn geografie is het meest gevarieerd van de wereld en de bevolking maakt een vijfde van de mensheid. Grenzeloos stukken land waar alles mogelijk is, is China ook een land van fantasieën: tijdens uw bezoek aan China, overtreffen de clichés over het Midden-Koninkrijk! Een op maat gemaakte vakantie in China betekent de grootste metropool ter wereld ontdekken: Beijing, Shanghai en Hong-Kong... Uw vakantie zal u de kans geven om de prachtige en verrassende landschappen te zien: van de Himalaya bergketen tot de rijstvelden van het zuiden, via de woestijn van Taklamahan. Tijdens uw vakantie in China zult u ook de bevolking ontmoeten: de Chinezen hebben vijfduizend jaar geschiedenis. Maar deze populatie is ook zeer gevarieerd, met maximaal 56 verschillende etnische minderheden! Uw Engelse gids, zorgvuldig geselecteerd door uw lokale agentschap, zal fungeren als een brug tussen de twee culturen. Moderne of authentieke, onveranderlijke of bewegende: aan jou om te beslissen hoe u China wilt zien met Evaneos! Lees meer
Bekijk onze reisgids

Beoordelingen van onze reizigers over hun reis naar China

4.6/5
1 reisbeoordeling
Uw rondreis vanaf begin tot eind zelf samenstellen? Reisvoorstel aanvragen

De mooiste natuurreizen in China

China is een gigantisch land waar u verschillende fenomenale nationale parken, groene rijstterrassen, indrukwekkende landschappen en dierenreservaten kunt bezoeken. Plan uw reis samen met een lokale Nederlandstalige reisagent, geselecteerd door Evaneos, om zorgeloos te genieten van bijzondere natuurreizen door China. U combineert uw natuurvakantie naar China eenvoudig met culturele bezienswaardigheden, bruisende steden, tropische zandstranden en natuurlijk de imposante Chinese Muur.

Wat zijn de bezienswaardigheden tijdens een natuurreis in China?

Jiuzhaigou National Park

Het Jiuzhaigou National Park is een uniek natuurgebied in de Chinese provincie Sichuan. Tijdens een wandeltocht door het park komt u langs felblauwe meren en kletterende watervallen, terwijl u geniet van een adembenemend berglandschap. Neem ook zeker een kijkje bij de bijzondere Tibetaanse Huanglong-tempel. Uw lokale reisexpert, geselecteerd door Evaneos, helpt u bij het plannen van een vakantie in de Chinese natuur, of u nu op zoek bent naar individuele natuurreizen of groepsreizen.

Yunnan

Yunnan is een prachtige regio waar u afwisselende landschappen vindt. Deze kunt u het beste ontdekken tijdens een meerdaagse wandeling. Kies bijvoorbeeld voor de wandelroute door de Tijgersprongkloof. De meerdaagse wandeling loopt over een goed onderhouden pad hoog door de bergen, langs groene rijstterrassen, bossen en de met sneeuw bedekte Jade Dragon en Haba Mountains. Ver beneden ziet u de rivier Jangtsekiang door het landschap kronkelen. Wilt u meer informatie? U kunt via Evaneos eenvoudig in contact komen met een lokale reisagent.

Huangshan

Huangshan ligt in het zuiden van de provincie Anhui, niet ver van Shanghai. Deze indrukwekkende en mystieke bergketen is bijna 200 dagen per jaar gehuld in mist, wat een indrukwekkend schouwspel oplevert. Door het gebergte lopen tientallen kilometers aan wandelpaden rond en over de pieken. Hierdoor kunt u het gebied uitstekend verkennen. Naast de vele goed onderhouden wandelpaden en loopbruggen beschikt Huangshan over drie kabelbanen, zodat u ook zonder al te veel moeite de indrukwekkende uitzichtpunten kunt bereiken.

Hainan

Bij natuurreizen naar China denkt u wellicht niet direct aan tropische stranden en wuivende palmbomen. De lokale reisexperts, geselecteerd door Evaneos, staan voor u klaar met unieke tips om u te helpen bij het boeken van uw ideale natuurreis. Hainan is een tropisch eiland gelegen in de Zuid-Chinese Zee. Bij Yalong Bay vindt u een 7 kilometer lang wit zandstrand waar u rustig kunt bijkomen. Wanning is populair bij surfers vanwege de mooie golven. Het eiland zelf beschikt ook over mooie natuur, zoals de vulkanische Nationale Parken van Haikou.

De beste reistijd voor een natuurreis in China

China is een uitgestrekt land en kent verschillende klimaatzones. De beste reistijd China? Over het algemeen zijn april, mei, september en oktober de beste maanden voor reizen naar de natuur van China. In deze maanden is de temperatuur in de meeste regio's aangenaam en valt er weinig neerslag. In de zomer kan de temperatuur oplopen tot 40°C in het noorden van China en tot 30°C in het zuiden van het land. De wintermaanden kennen in het noorden temperaturen rond het vriespunt. Het zuiden heeft een subtropisch klimaat met wintertemperaturen rond de 18ºC.

Andere reisideeën voor deze bestemming

Andere interessante bestemmingen

Beleving toegevoegd!
U kunt meerdere belevingen toevoegen aan uw rondreis voordat u het naar de lokale reisagent verstuurd
Bekijk mijn rondreis