Rondreizen in China met kinderen

Uw op maat gemaakte rondreis in China met kinderen
Vraag een reisvoorstel aan en ontvang kosteloos een vrijblijvende offerte
Ik reis
Reisperiode:

Waarom reizen in China?

China is een land van velen: op continentale schaal, zijn geografie is het meest gevarieerd van de wereld en de bevolking maakt een vijfde van de mensheid. Grenzeloos stukken land waar alles mogelijk is, is China ook een land van fantasieën: tijdens uw bezoek aan China, overtreffen de clichés over het Midden-Koninkrijk! Een op maat gemaakte vakantie in China betekent de grootste metropool ter wereld ontdekken: Beijing, Shanghai en Hong-Kong... Uw vakantie zal u de kans geven om de prachtige en verrassende landschappen te zien: van de Himalaya bergketen tot de rijstvelden van het zuiden, via de woestijn van Taklamahan. Tijdens uw vakantie in China zult u ook de bevolking ontmoeten: de Chinezen hebben vijfduizend jaar geschiedenis. Maar deze populatie is ook zeer gevarieerd, met maximaal 56 verschillende etnische minderheden! Uw Engelse gids, zorgvuldig geselecteerd door uw lokale agentschap, zal fungeren als een brug tussen de twee culturen. Moderne of authentieke, onveranderlijke of bewegende: aan jou om te beslissen hoe u China wilt zien met Evaneos!
Bekijk onze reisgids

Familiereis naar China

Bent u op zoek naar een originele familiereis voor het hele gezin? Overweeg dan om uw volgende familievakantie in China door te brengen. Tijdens een gezinsvakantie in China kunt u zich verdiepen in de lange geschiedenis van dit Aziatische land. De Verboden Stad en het Terracottaleger zijn slechts enkele van de vele historische schatten die China rijk is. Daarnaast kunt u tijdens een reis in China met uw kinderen fijn samen tijd doorbrengen op parelwitte stranden.

Wat zijn de bezienswaardigheden tijdens een gezinsvakantie in China?

Zie hoe de Chinese keizers leefden in de Verboden Stad

Beijing vormt al 800 jaar het culturele hart van China. Een indrukwekkende bezienswaardigheid in deze metropool is de Verboden Stad. Dit immense paleizencomplex dankt haar naam aan het feit dat het er vroeger verboden was voor ‘de gewone man’. Tegenwoordig is iedereen met een toegangskaartje welkom in het paleis en kunt u tijdens uw vakantie in China met kleine kinderen samen door dit sprookjesachtige paleis wandelen. De ervaren, door Evaneos geselecteerde reisexperts geven je graag meer informatie over alle bijzondere gebeurtenissen die zich binnen de paleismuren hebben afgespeeld.

Ontspannen onder een palmboom op Hainan

Wie op vakantie naar China met zijn kind wil, moet ook zeker wat tijd doorbrengen op Hainan. Dit eiland in het zuiden van China staat bekend om zijn prachtige zandstranden. Na een heerlijk dagje aan zee kunt u in China tijdens uw vakantie met de kinderen samen het tropisch regenwoud bekijken tijdens een wandeling door het Yanoda Park. De ervaren lokale agenten waarmee Evaneos samenwerkt, stellen op basis van uw interesses een passend reisplan op, zodat uw reis door China met baby's of kinderen voor iedere reiziger wat wils biedt.

Sta oog in oog met het Terracottaleger

Bezoek tijdens uw rondreis in China met uw kind ook zeker het Terracottaleger bij de stad Xi’an. Ruim zesduizend levensgrote terracottasoldaten staan hier al tweeduizend jaar opgesteld en moesten de eerste keizer van China voorzien van bescherming in het hiernamaals. Een reisexpert van Evaneos kan u leuke restaurants aanraden in Xi’an, waar u kunt proeven van het beste dat de Chinese keuken te bieden heeft. Aangezien Evaneos samenwerkt met lokale en Nederlandstalige agenten, loopt u niet tegen taalbarrières aan tijdens het zoeken naar accommodaties en activiteiten.

De beste reistijd voor een familiereis in China

China valt grofweg op te delen in een koeler, noordelijk gedeelte en een warm zuidelijk deel. Na een winter met temperaturen onder het vriespunt beginnen de temperaturen in het noorden vanaf medio april te stijgen, tot een graad of 25 in de maanden juli en augustus. Wie van plan is om in zuidelijk China een kindervakantie door te brengen kan 's winters rekenen op dagtemperaturen rond de 15°C. In de zomer tikt de thermometer regelmatig de 30 graden aan, wat ideaal weer is om tijdens uw vakantie in China met kinderen naar het strand te gaan.

Andere reisideeën voor deze bestemming

Andere interessante bestemmingen