Bestemmingen
Inspiratie opdoen
  • Met wie op reis?
  • Welke activiteiten?
  • Welke periode?
  • Wat voor een soort reis?
Covid-19 - Waar op reis?Ontdek
Rondreis 2 weken in de Galapagos eilanden

Rondreis 2 weken in de Galapagos eilanden

Uw op maat gemaakte rondreis in de Galapagos eilanden 2 weken
Vraag een reisvoorstel aan en ontvang kosteloos een vrijblijvende offerte
Reizigers
Maand
Onze voorbeeldreizen kunnen geheel aangepast worden aan de hand van uw wensen en budget
Profiel
Alle

Onze reisideeën in de Galapagos eilanden 2 weken

gecombineerd
  • Klassiekers
Klassieke ontdekkingsreis voor gezinnen met tieners
circa 15 dagen vanaf € 3.140

Onze lokale reisagenten op de Galapagos eilanden

Waarom reizen op de Galapagos eilanden?

In de Stille Oceaan ligt een archipel van 41 eilanden. De afgelopen duizenden jaren hebben deze eilanden zich kunnen ontwikkelen zonder gestoord te worden. De Galapagos eilanden horen bij Ecuador. Deze eilanden zijn een paradijs voor natuurliefhebbers, ze hebben idyllische landschappen en is een bestemming buiten de gebaande paden. Een reis naar deze regio van de wereld is de ervaring van uw leven. De Galapagos-archipel bevat witte zandstranden e... In de Stille Oceaan ligt een archipel van 41 eilanden. De afgelopen duizenden jaren hebben deze eilanden zich kunnen ontwikkelen zonder gestoord te worden. De Galapagos eilanden horen bij Ecuador. Deze eilanden zijn een paradijs voor natuurliefhebbers, ze hebben idyllische landschappen en is een bestemming buiten de gebaande paden. Een reis naar deze regio van de wereld is de ervaring van uw leven. De Galapagos-archipel bevat witte zandstranden en is de perfecte plek om te surfen. Wildt u altijd al eens in de voetsporen treden van Darwin of bent u een liefhebber van prachtige natuur dan zijn de Galapagos eilanden de perfecte bestemming voor uw volgende reis! Lees meer

Beoordelingen van onze reizigers over hun reis naar Galapagos eilanden

4.6/5
7 beoordelingen van reizigers
Uw rondreis vanaf begin tot eind zelf samenstellen? Reisvoorstel aanvragen

Bezoek Galapagos eilanden in 2 weken

De Galapagos eilanden zijn een unieke vakantiebestemming. De eilanden liggen in de Stille Oceaan, ter hoogte van de evenaar en op ongeveer 1000 kilometer van Ecuador. Tijdens een rondreis naar de Galapagos eilanden van twee weken kunt u de unieke flora en fauna ontdekken en een bezoek brengen aan interessante bezienswaardigheden, zoals de albatrosnesten op Punta Suarez, Española. Of het eilandje Floreana, dat vroeger werd bewoond door piraten en walvisvaarders, voordat het in gebruik werd genomen als strafkolonie.

Rondreis van ongeveer 15 dagen naar de Galapagos eilanden

Bezoek Bartolomé

De Galapagos eilanden zouden Charles Darwin hebben geïnspireerd tot het bedenken van zijn evolutietheorie. Of u nu een rondreis door de Galapagos eilanden van 15 dagen maakt of tien dagen op de Galapagos eilanden doorbrengt, Bartolomé mag u niet missen. Het landschap bestaat uit spectaculaire vulkanische rotsformaties en u kunt hier fantastisch zwemmen en snorkelen met schildpadden, rifhaaien en zelfs pinguïns. Neem contact op met een lokale reisagent om uw rondreis door de Galapagos eilanden van tien dagen of langer te plannen, geheel volgens uw reiswensen.

Bezoek San Cristóbal

Op het eiland San Cristóbal wonen vele zeeleeuwen. Heeft u deze dieren altijd al eens in het wild willen zien? Ga dan een middag naar het zandstrand La Lobería, waar nieuwsgierige en enthousiaste zeeleeuwen u enthousiast zullen begroeten. De speelse dieren zijn erg sociaal en komen vaak om mensen af om met ze te spelen. Bent u benieuwd wat twee weken Galapagos eilanden kosten? Door contact op te nemen met een lokale expert en uw wensen voor te leggen kunt u een inschatting maken.

Bezoek Santa Cruz

Om de iconische Galapagos-schildpad te bewonderen, bezoekt u tijdens uw reis naar de Galapagos eilanden van twee weken het vulkanische eiland Santa Cruz. De bijzondere schildpadden worden soms wel meer dan 100 jaar oud. U kunt deze reuzen in hun natuurlijke omgeving bewonderen in het El Chato Tortoise Reserve en bij de Princes Ranch. Ook leent de prachtige vulkanische omgeving van het eiland zich perfect voor een avontuurlijke hike, waarbij u vanaf de hoger gelegen plekken een schitterend uitzicht heeft over de oceaan en het eiland.

De beste reistijd voor een reis van twee weken naar de Galapagos eilanden

De meeste reizigers bezoeken de Galapagos eilanden voor de bijzondere flora en fauna. Hierdoor is er ieder seizoen wel iets dat de reisperiode bijzonder maakt. In januari gaat het regenseizoen van start, maar komen er ook groene zeeschildpadden aan land om eieren te leggen. In de wintermaand juli worden walvissen en dolfijnen vaker gespot voor de kust. Het regenseizoen is warm, met regelmatig een tropische bui, en loopt van januari tot en met juni. Juli tot en met december zijn droge maanden met koelere temperaturen, af en toe mist en een ruigere zee.

Andere reisideeën voor deze bestemming

Andere interessante bestemmingen

Beleving toegevoegd!
U kunt meerdere belevingen toevoegen aan uw rondreis voordat u het naar de lokale reisagent verstuurd
Bekijk mijn rondreis