Beoordelingen van reizen naar Galapagos eilanden

4.6
9 beoordelingen
Leen Claus
5
Met vrienden
Heel vlotte samenwerking. Perfecte service!
Evaneos
Hello Leen Claus, Thank you very much for your positive feedback! We are very happy to hear that you were very satisfied with your trip and your travel agent! See you next time on our Evaneos-platform :) All the best, The Evaneos Team!
L.Philipsen
4
Met familie
Reis nr de Galapagos: We zijn gestart met reisagente Delphine (vlaams) woonachtig te Quito ; na een eerste contact via de website heeft ze ons getelefoneerd ; een aangenaam gesprek waarbij zij peilde naar onze wensen ; nadien veelvuldige communicatie via mail ; zij gaf steeds voldoende opties zodat we uiteindelijk de reis konden vastleggen die we voor ogen hadden. Nadien heeft reisagent Alexandre ons reisdossier overgenomen ( Delphine keerde terug naar België). Ook hier zeer goede communicatie ; samen met Alexandre de laatste details uitgewerkt. Zeker doen : Snorkelen/duiken olv gids : zwemmen met zeeleeuwen , zeeschildpadden , haaien.... Puerto Baquerizo Moreno : wandelen langs de waterkant. Dagtrip a/b Nautilus (zeiljacht) met bezoek aan North Seymour.
Evaneos
Dear L.Philipsen, Thank you very much for your Feedback! We are very happy to hear that you enjoyed your trip to the Galápagos Islands and were satisfied with the organization and service of your trip, thanks to your travel agents! We hope to assist again for your next travel trips on Evaneos! :)
MR
5
Met partner
Prachtig land met veel afwisseling. Vriendelijke bevolking. Galapagos eilanden zijn onbeschrijfelijk mooi.
De pluspunten:
Fantastische reis. Zeer goed georganiseerd. Delphine heeft dit prachtig voorbereid. Afwisselend programma.
De minpunten:
Het wegje vanuit Sigchos naar Llullullama mountain Lodge was moeilijk te vinden. De GPS stuurde ons telkens verkeerd en kende blijkbaar al die kleine zandwegjes niet. Een duidelijke uitleg waar die zandweg vertrekt zou ons veel geholpen hebben.
Delphine
Reisbureau van Delphine
Dag MR, Ik ben blij te lezen dat jullie een prachtige reis hebben gehad. Wat een schitterende foto's ook! Ik hoop dat jullie af en toe nog eens aan deze mooie ervaring terugdenken. In verband met het vinden van het hotel in Isinlivi zullen wij zeker proberen om in de toekomst nog betere richtlijnen te voorzien. Bedankt voor de tip! Het was fijn jullie kort even te ontmoeten in Quito. Ik wens jullie nog mooie reizen in de toekomst! Vriendelijke groetjes, Delphine
Ontdek het reisbureau van Delphine
128 beoordelingen
Anita
5
Met partner
Wat een bijzonder, kwetsbaar, verrassend ecosysteem. De mensen zijn bijzonder aardig, hulpvaardig en betrouwbaar.
De pluspunten:
Alles wat top geregeld. Overal stond iemand op ons te wachten. De tips over waar te gaan eten en wat te gaan zien hebben we volop gebruikt. De wandeling naar de vulkaan heeft de meeste indruk gemaakt.
Delphine
Reisbureau van Delphine
Beste Anita, Heel erg bedankt voor jullie commentaren. Het doet me plezier te lezen dat jullie zo'n mooie ervaring hebben gehad en alles vlot verlopen is. Hopelijk hebben jullie veel mooie herinneringen gemaakt en denken jullie af en toe nog eens terug aan het mooie Ecuador. Vriendelijke groetjes, Delphine
Ontdek het reisbureau van Delphine
128 beoordelingen
Evaneos
Beste Anita, Hartelijk bedankt voor uw positieve feed-back van uw reis naar de Galapagos eilanden. Het lijkt een overgetelijke reis te zijn geweest ! Wij bij Evaneos zouden u natuurlijk graag terugzien bij een volgende reis. Met hele vriendelijke groeten en misschien tot binnenkort, Uw Evaneos team
Fotoraf
5
Met vrienden
De reis verliep zoals geplant, het mooie weer was een pluspunt, het was een hele mooie ervaring om op die afgelegen eilanden kennis te maken met dieren en vogels die niet mensenschuw zijn. de bevolking valt niet op en cultuur is er niet te vinden maar dat wisten we, het contact was wel heel goed.
De pluspunten:
Het parkoers en de verschillende overzetten naar de eilanden, de mooie uitstappen en de goede gidsen, het mooi parkoers van de wandelingen en de benadering van de dieren.
De minpunten:
we hadden geen nare ervaringen, alleen kon de documentatie over de eilanden beter, van info hadden we weinig hulp. er was een fout bij het uur van start ( 6 u ipv 7u ) van een uitstap, dat werd heer goed opgevangen
Delphine
Reisbureau van Delphine
Raf, heel erg bedankt om de tijd te nemen om dit feedback formulier in te vullen. Het was fijn jullie kort even te ontmoeten in Quito. Ik ben blij te horen dat jullie zo'n fijne ervaring hebben gehad en er een aantal schitterende herinneringen aan over hebben gehouden. De foto's zijn prachtig!
Ontdek het reisbureau van Delphine
128 beoordelingen
Gina
5
Met familie
Algemene zeer goede indruk. Goede opvolging, overal mensen die je kwamen ophalen die je info geven. Met ver boven iedereen uit een 10/10 voor Emilie en Juan-Carlos, zeer toegewijd, heel zacht van karakter, probleemoplossend... De samenstelling van de reis was heel goed, het was fijn om langer op isabela te kunnen verblijven, ook de combi met regenwoud was super.
De pluspunten:
Het nevelwoud en eiland isabela. Het nevelwoud met grote variatie aan planten, dieren en zeer goede gids. Hele leuke locatie om te logere. Het eiland Isabela; minder toeristen, ongerept, het zien van de pinguins en snorkelen met de zeeschildpadden.
De minpunten:
Het was een zeer warme periode op de galapagos, misschien net iets te warm of veel te kunnen bewegen.
Delphine
Reisbureau van Delphine
Gina, heel erg bedankt om de tijd te nemen om dit formulier in te vullen. Een resultaat als dit is al wat we als reisbureau kunnen wensen. Het doet mij plezier te lezen dat jullie er heel wat mooie herinneringen aan over hebben gehouden. Hopelijk denken jullie regelmatig nog eens terug aan jullie tijd in het prachtige Ecuador!
Ontdek het reisbureau van Delphine
128 beoordelingen
Pwl
4
Met partner
We zijn vanuit Quito naar de amazone gegaan. Wat een bijzondere omgeving! Dat hadden we echt niet willen missen. Daarna hebben we de Galapagos eilanden bezocht. We hebben genoten van de natuur, en ook van de eilandbewoners die op een zeer verantwoordelijke manier met hun natuur omgaan.
De pluspunten:
De afwisseling tussen de amazone en de eilanden
De minpunten:
Dat de transfers regelmatig niet kwamen, te vroeg of te laat waren
Delphine
Reisbureau van Delphine
Beste Wendy, Heel erg bedankt voor deze feedback. Ik ben blij te horen dat zowel jullie bezoek aan het Amazonewoud als aan de Galápagos eilanden over het algemeen enorm in de smaak gevallen zijn. Wat een schitterende foto's en herinneringen! Met vriendelijke groet, Delphine
Ontdek het reisbureau van Delphine
128 beoordelingen
Evaneos
Beste Pwl, Wat fijn om te horen dat uw reis naar de Galapagos eilanden naar wens was. Heel erg bedankt voor het achterlaten voor deze feedback. Met vriendelijke groet, Team Evaneos NL
Ciska Wynia
5
Met partner
Het was een droomreis. Ik heb er heel lang op moeten wachten ( meer dan 50 jaar vanaf het moment dat ik over Darwin en de Galapagoseilanden hoorde), maar het was het wachten meer dan waard.
De pluspunten:
De prachtige natuur en de gedrevenheid van de gidsen
De minpunten:
Niets! Alles was perfect geregeld. Als ik dan iets moet aanmerken: de excursies vanaf Santa Cruz waren mooier en comfortabeler dan die vanaf San Christobal.
Emma
Reisbureau van Delphine
Thank you for your feedback! We are so glad to know that you enjoyed your naturalist trip to the Amazon and the Galapagos! It was a pleasure helping you organize it. And your pictures are really great! I enjoyed meeting you in Quito and look forward seeing you again in the future! Kind regards to both of you,
Ontdek het reisbureau van Delphine
128 beoordelingen
Dewilde
5
Met familie
De diversiteit van het land is ongelofelijk. Na enkele uren rijden kom je onmiddellijk terecht in een heel ander landschap. Van vulkanen, naar warmwaterbronnen, naar gezellige marktjes, naar mooie hotels. Er is voor ieder wat wils. Ook de jungle is ongelofelijk, prachtige diersoorten en nog mooiere planten. Van Galapagos kunnen we alvast even lovend zijn!
De pluspunten:
De reis was geweldig. Elk aspect was verschillend maar op zijn eigen manier fantastisch. De hartelijkheid en openheid waarmee we ontvangen werden door onze gids (Stephen) was hartverwarmend. Enorm mooi en divers landschap en ook de mensen zijn zeer aangenaam. Een echte aanrader!!
De minpunten:
Het weer is minder goed dan we dachten, het regende er af en toe.