Korte tour langs de absolute must-see's

BraziliëKorte tour langs de absolute must-see's

Klassiekers

Heeft u niet zoveel tijd, maar wilt u wel de hoogtepunten van Brazilië zien? Dan is dit het perfecte uitstapje voor u! We beginnen in de meest bekende locatie van het land, Rio de Janeiro. Bekijk de stad vanaf de Corcovado en struin over de Copacabana. Dan vliegt u naar een andere heerlijke kustplaats, Salvador de Bahia, waar u de gezellige koloniale binnenstad ontdekt. En natuurlijk is er nog tijd voor een paar dagen ontspannen op het strand in de badplaats Praia de Imbassai in de buurt van Praia do Forte.

De rondreis in één oogopslag
  • StadStad
  • Culturele bezienswaardighedenCulturele bezienswaardigheden
  • Paradijselijke strandenParadijselijke stranden
  • Kust aan zeeKust aan zee
Reisideeën aangeraden door
Andrea Lokale*r Brazilië Expert*in
Duur van de reis
9 dagen
Budget vanafexclusief internationale vluchten
€ 890
Reisprogramma
Aankomst in Brazilië

Dag 1: Aankomst in Brazilië

Welkom in Rio de Janeiro, de stad van caipirinha's, carnaval en de Copacabana. En vlak bij die laatste hebben wij een fijn hotel voor u geboekt. Na aankomst op de luchthaven wordt u met een transfer naar het hotel gebracht. Als uw vluchttijd het toelaat kunt u vanmiddag al de deur uit om de gezellige sfeer van de stad te proeven. Met de Copacabana en Ipanema vlak voor de deur is hier van alles te beleven!

Accommodatie: Windsor Martinique (Rio de Janeiro)

Plaats:
Rio de Janeiro

Stadstour door het historische centrum

Dag 2: Stadstour door het historische centrum

Een gids haalt u op voor een walking tour van 6 uur door de binnenstad van Rio de Janeiro.
Walking tour: jullie gaan met openabaar vervoer samen met de gijds.
U komt langs de belangrijkste bezienswaardigheden, zoals de kathedraal, de haven en de koloniale regio. Bezoek de kerk van Rio Candelaria, het Banco do Brasil cultuurcentrum, het museum van moderne kunst, het Palacio Imperial en de verschillende levendige pleinen. Na vandaag begrijpt u helemaal waarom Rio de Janeiro zo'n geliefde vakantiebestemming is!

Accommodatie: Windsor Martinique (Rio de Janeiro)

Plaats:
Rio de Janeiro

Rio vanaf de beroemde Corcovado

Dag 3: Rio vanaf de beroemde Corcovado

U kunt Rio de Janeiro niet verlaten zonder het wereldwonder Christus de Verlosser op de Corcovado bezocht te hebben. (Ingang bij de Corcovado inbegrepen). Een gids neemt u mee voor een tweede walking tour van zes uur, naar het kolossale beeld en u kunt genieten van een ongekend uitzicht over de stad en de stranden. Dan neemt u de trein naar het midden van het Tijuca bos.
Walking tour jullie gaan met openabaar vervoer samen met de gijds.
De dag wordt afgesloten met een bezoek aan de beroemde stranden. U doet Copacabana, Ipanema en Leblon aan. 

Accommodatie: Windsor Martinique (Rio de Janeiro)

Plaats:
Rio de Janeiro

Vlucht naar Salvador de Bahia

Dag 4: Vlucht naar Salvador de Bahia

U wordt naar de luchthaven gebracht en laat Rio achter u. Een korte vlucht brengt u naar een nieuwe kustplaats: Salvador de Bahia. De stad is prachtig gelegen aan een gouden strand en het historische centrum staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO. Een transfer brengt u naar uw hotel. Ga er vanmiddag op uit om de stad alvast te verkennen. 

Accommodatie : Pousada do Pilar (Salvador)

Plaats:
Salvador

Tour door Salvador en omgeving

Dag 5: Tour door Salvador en omgeving

In drie uur tijd laat een gids u de historische binnenstad van Salvador zien. Wandel over het plein Pelouorinho, met de San Francisco kerk. Zie de lift die het hoge en het lage deel van de stad met elkaar verbindt, de Elevador Lacerda en wandel over de Mercado Modelo. Die middag gaat u de omgeving van de stad verkennen. Rijd naar Barra om de vuurtoren te zien, bewonder het meer van Dique de Tororo en bezoek de kerk van Bonfim. 

Accommodatie : Pousada do Pilar (Salvador)

Plaats:
Salvador

Transfer naar het strand

Dag 6: Transfer naar het strand

En dan is het tijd voor ontspanning! Na het ontbijt staat de transfer naar Praia de Imbassai voor u klaar. De naam zegt het al, u gaat de komende paar dagen heerlijk genieten aan het strand. Uw hotel ligt in een oase van groen en is een paar minuten lopen van het strand. 

Accommodatie : Bichelenga (Praia de Imbassai)


Relax in Praia de Imbassai

Dag 7 tot 8: Relax in Praia de Imbassai

Geniet van een paar dagen heerlijk ontspannen op het strand van Imbassai. U kunt hier zwemmen en snorkelen en lange wandelingen door het zand maken. Werk aan uw bruine kleur en rust lekker uit. 

Accommodatie : Bichelenga (Praia de Imbassai)


Terugvlucht vanaf Salvador de Bahia

Dag 9: Terugvlucht vanaf Salvador de Bahia

U wordt teruggebracht naar Salvador de Bahia, vanwaar u weer naar huis vliegt. Uitgerust en bijgebruind stapt u aan boord van het vliegtuig. Of wilt u nog helemaal niet naar huis? Dan is het ook mogelijk om deze reis te verlengen, bijvoorbeeld met een verblijf in de jungle van de Amazone. Vraag ons naar de mogelijkheden!

Plaats:
Salvador
Praktische informatie
Budget vanaf€ 890 Per persoon
Internationale vluchtenNiet inbegrepen
Inbegrepen in de prijsLuchthaventransfer
Bent u op zoek naar een ander soort reis?
Andere reisideeën
Andere reizen in Brazilië volgens uw wensen
Laat u inspireren door de reisideeën opgesteld door lokale reisagenten