Bestemmingen
Topbestemmingen naar Midden-Amerika
Topbestemmingen naar Afrika
Andere bestemmingen naar Afrika
Topbestemmingen naar Noord-Amerika
 • Inspiratie opdoen
Topbestemmingen naar Zuid-Amerika
Andere bestemmingen naar Zuid-Amerika
Topbestemmingen naar het Midden-Oosten
Topbestemmingen naar Oceanië
Inspiratie opdoen
 • Met wie op reis?
 • Welke activiteiten?
 • Welke periode?

Luxe reizen

Ontwerp de luxe reis van uw dromen!
Vraag een reisvoorstel aan en ontvang kosteloos een vrijblijvende offerte
Bestemming
Vertrekdatum

Bekijk onze voorbeeldreizen en ontwerp uw eigen luxe reis op maat

 • Armenië
Een luxereis voor echte fijnproevers
circa 10 dagen vanaf € 3.390
 • Cuba
Cultuurreis en ontspannen aan het strand 
circa 15 dagen vanaf € 2.240
 • Cambodja
De ultieme rondreis vol hoogtepunten in comfort en stijl
circa 17 dagen vanaf € 4.940
Klaar om uw eigen luxe reis te ontwerpen? Bekijk alle bestemmingen

Ons advies voor een luxe reis

Een vakantie is de uitgelezen kans om te ontspannen, laat u compleet in de watten leggen en vergeet alle stress tijdens een luxe vakantie, ver weg van de 'echte wereld'.

Ontspan tijdens een luxe vakantie aan zee, in kristalhelder water, op witte zandstranden, in een luxe hotel of spa, in een prachtig landelijke omgeving of onbewoond eiland, of waar u maar wilt. Er zijn tal van luxe vakantie bestemmingen, maar wanneer u niet kunt kiezen uit één enkele bestemming, wat dacht u dan van ‘island hopping’? Bestaande uit rondreizen in landen met veel eilanden, om zo van eiland naar eiland te trekken en op elk eiland een paar dagen te verblijven.

Bestemmingen voor luxe reizen?

Bijna al onze bestemmingen bieden verschillende opties, accommodatie voor u en uw kinderen, en activiteiten voor een reeks budgetten, uiteraard met veel speciale luxe-opties. Maak uw keuze op basis van wat u uit uw luxe vakantie wilt halen!

Luxe reizen met kinderen

Niets zegt meer luxe dan een tropische zon, wit zand, blauwe zee en exotische bestemmingen. Ga samen met uw kinderen weg voor een luxe uitje op een eiland, waar genoeg activiteiten voor de kinderen zijn zoals snorkelen of duiken, en voor u een heerlijke spa aan het strand. Blijft u liever in Europa? Evaneos heeft een ruim aanbod kindvriendelijke luxe vakantie bestemmingen.

 • Reis door Costa Rica en haar vele nationale parken en verblijf onderweg in luxe eco-lodges en hotels. De kinderen zullen hier graag de vele natuurgebieden bezoeken en dicht bij de dieren komen die dit land heeft. Neem een rondleiding door de luifels van de jungle op speciale looppaden of zip-lijnen, of wandel op een van de prachtige vulkanen die u hier zult vinden.
 • Samen met onze lokale reisspecialist kunt u een unieke luxe vakantie met kinderen ontwerpen naar Italië. Wat dacht u bijvoorbeeld van een rondreis die begint in de hoofdstad Rome en uw gezin meeneemt op een reis door het prachtige landschap van Florence en Toscane, voordat u het avontuur afrondt met drie dagen Venetië. Cultuur, geschiedenis, pittoreske landschappen, heerlijk eten en onvergetelijke herinneringen gegarandeerd!

Luxe reizen aan zee

 • Mexico biedt de perfecte luxe ontsnapping voor u en uw gezin. U heeft de kans om de glorieuze stranden van Cancun te ervaren, de indrukwekkende archeologische vindplaatsen van de Maya's te verkennen (inclusief de legendarische Chichen Itza) en natuurlijk is een reis naar Mexico niet compleet zonder de overheerlijke lokale keuken te proberen.
 • In de wereld van yoga- en wellness-retraites is Bali een van de topbestemmingen geworden om in de geest van de yogi te komen en te genieten van een gezonde en ontspannende luxe vakantie. De surf cultuur die zich hier heeft gevestigd, vanwege de perfecte omstandigheden die de stranden van Bali bieden. Ontspan en geniet op een van de mooiste stranden ter wereld. Geniet van heerlijk gezond, vers voedsel terwijl u yogalessen neemt, of ontspan in een wellness centrum op dit prachtig eiland.

Ontdek nog meer luxe reisbestemmingen

De verschillende luxe reizen bestemmingen van Evaneos bevinden zich op de mooiste locaties ter wereld. Of u nu altijd al gedroomd heeft om de mooiste stranden van Thailand te bezoeken, liever Corsica; met adembenemende landschappen, een eeuwenoude cultuur en een vindingrijke gastronomie of te overnachten op een onbewoond tropisch eiland in de Malediven? Samen met onze lokale reisspecialisten is een luxe vakantie boeken eenvoudig en helemaal door u op maat te maken.

Waar naartoe tijdens een luxe reis?

Dit is wellicht interessant voor u