Bestemmingen
Topbestemmingen naar het Midden-Oosten
Inspiratie opdoen
  • Met wie op reis?
  • Welke activiteiten?
  • Welke periode?
Dania - Engelstalige reisagent gespecialiseerd in avontuurlijke rondreizen in Jordanië
Reisplanning starten Het team van Dania kijkt ernaar uit om een unieke reis voor u te ontwerpen die perfect aansluit op uw wensen.

Reisbureau van
DaniaEngelstalige reisagent gespecialiseerd in avontuurlijke rondreizen in Jordanië

Dania - Engelstalige reisagent gespecialiseerd in avontuurlijke rondreizen in Jordanië
  • Klassiekers
  • Hiken & wandelen
  • Groepsreizen
  • Buiten de gebaande paden
Wij zijn gespecialiseerd in avontuurlijke en ervaringsgerichte rondreizen door het Midden-Oosten en bieden wandel-, fiets- en sightseeingtours aan. Onze ervaren gidsen nemen je mee buiten de gebaande paden, om de echte hoogtepunten van de regio te zien, de mensen te ontmoeten, hun gastvrijheid te ervaren en de geneugten van het Midden-Oosten te proeven. Wij streven ernaar de beste inkomende tourop... Wij zijn gespecialiseerd in avontuurlijke en ervaringsgerichte rondreizen door het Midden-Oosten en bieden wandel-, fiets- en sightseeingtours aan. Onze ervaren gidsen nemen je mee buiten de gebaande paden, om de echte hoogtepunten van de regio te zien, de mensen te ontmoeten, hun gastvrijheid te ervaren en de geneugten van het Midden-Oosten te proeven. Wij streven ernaar de beste inkomende touroperator in het Midden-Oosten te zijn, die je de perfecte reis aanbiedt, op maat gemaakt naar jouw specifieke wensen tegen betaalbare prijzen, met een uitstekende klantenservice.

*Let op, wij attenderen u erop dat de reisagenten van dit lokaal reisbureau geen Nederlands spreken en de communicatie t.a.v. uw reis naar Jordanië in het Engels zal zijn. Bij voorbaat dank voor uw medewerking.*
Lees meer
Evaneos lid:nieuw
Ervaring reisbureau:12 jaar
Gevestigd in:Amman,Jordanië
Gesproken talen binnen het reisbureau: Engels, Arabisch, Portugees
Reisbureau ter plaatse, geselecteerd door Evaneos vanwege kwaliteit en lokale expertise
  • Onze aandacht voor details maakt je reis soepel en gemakkelijk.
  • Ons personeel zal je helpen bij welke activiteit je ook kiest (sightseeing, wandelen, fietsen, enz.)
  • We willen Jordanië met je delen dat verder gaat dan wat toeristen normaal zien en ervaren.
Bekijk onze selectiecriteria

Het team

Het reisbureau van Dania heeft 2 reisagenten.

Voorbeeldreizen

Pas de voorbeeldreizen aan naar uw wensen en budget: de reisduur, route, accommodatie, activiteiten...

Ontdek het reisbureau van Dania

Wadi Rum

Ontdek het reisbureau van Dania

Ontdek het reisbureau van Dania
Wadi Rum
 Ik ben een gelukkig mens die een carrière en een bestemming heeft gekozen die leiden tot de mooiste ervaringen die je maar kunt hebben: Nieuwe plaatsen, smaken, mensen en hun levensveranderende verhalen. 
Raisa
Vlieg over de Wadi Rum woestijn in een heteluchtballon
De mooiste trektochten in Jordanië
Ontdek de Jordaanse cultuur en tradities
Jerash
Favorieten
  • Vlieg over de Wadi Rum woestijn in een heteluchtballon
  • De mooiste trektochten in Jordanië
  • Ontdek de Jordaanse cultuur en tradities
  • Van de overblijfselen van Petra tot de oude site van Jerash, Jordanië is een land vol geschiedenis

Inzet voor duurzaam toerisme

Afvalinzameling op het Jordaanpad door ons team
Onze inzet voor meer verantwoord toerisme in Jordanië
Uit liefde voor de natuur zetten we ons in voor het behoud van het milieu. Om milieuverantwoordelijkheid aan te moedigen, geven we bij elke tour een korte milieu-informatie en -bewustmaking. Veel van onze tours omvatten wandelen, de minst koolstofarme en minst destructieve vorm van transport. Daarnaast houden we van onze fietstochten. Fietsen is ni... Uit liefde voor de natuur zetten we ons in voor het behoud van het milieu. Om milieuverantwoordelijkheid aan te moedigen, geven we bij elke tour een korte milieu-informatie en -bewustmaking. Veel van onze tours omvatten wandelen, de minst koolstofarme en minst destructieve vorm van transport. Daarnaast houden we van onze fietstochten. Fietsen is niet alleen leuk, het is ook een vorm van transport die weinig koolstof uitstoot en weinig impact heeft op het milieu. In elk beschermd gebied waar we doorheen gaan, zorgen we ervoor dat we de regels van de beheerder volgen (Royal Society Conservation of Nature of Aqaba Special Economic Zone Authority). We genereren inkomsten voor natuurbehoud door beschermde gebieden met entreegelden te bezoeken, zoals Dana Nature Reserve of Wadi Rum protected area. Vanwege het nijpende watertekort in Jordanië vragen we klanten om niet te lang te douchen. We geven klanten vaak voorlichting over de waterproblematiek in Jordanië, zowel op politiek als milieugebied. We zijn ons bewust van de mishandeling van dieren op sommige plaatsen in Jordanië. Daarom kiezen we onze operationele partners zorgvuldig en zorgen we ervoor dat onze reizen richtlijnen volgen zoals die van de Brooke organisatie voor de behandeling van dieren. We zijn ons vooral bewust van de rol van dieren in Petra en ezels op onze trektochten. We adviseren onze klanten onder andere en zorgen ervoor dat we geen rol spelen in het overbelasten van deze dieren. Lees meer

Beoordelingen van reizigers

Het reisbureau heeft nog geen beoordelingen ontvangen.

Maar wees gerust, nieuwe Evaneos reizigers zullen hier snel hun ervaringen delen.