Bestemmingen
Topbestemmingen naar Midden-Amerika
Topbestemmingen naar Afrika
Andere bestemmingen naar Afrika
Topbestemmingen naar Noord-Amerika
 • Inspiratie opdoen
Topbestemmingen naar Zuid-Amerika
Andere bestemmingen naar Zuid-Amerika
Topbestemmingen naar het Midden-Oosten
Topbestemmingen naar Oceanië
Inspiratie opdoen
 • Met wie op reis?
 • Welke activiteiten?
 • Welke periode?

Vrienden en privé groepen

Ontwerp een reis met vrienden en privé groepen
Vraag een reisvoorstel aan en ontvang kosteloos een vrijblijvende offerte
Bestemming
Vertrekdatum

Bekijk onze voorbeeldreizen voor vrienden en privé groepen

Klaar om uw eigen unieke reis te ontwerpen? Bekijk alle bestemmingen

Ons advies voor een reis met vrienden en privé groepen

Een reis met vrienden en privé groepen is een geweldige manier om de wereld te ontdekken zonder u zorgen te hoeven maken, ongeacht hoe anders de cultuur, houding, infrastructuur of mensen zijn. 

Wat voor soort reis

Rondreis met vrienden

Maak een prachtige rondreis met vrienden of vriendinnen. Een belevenis om nooit te vergeten en waar u nog vele jaren met elkaar over napraat. Prachtige natuur, gezellige locaties, heerlijke barbecue en avontuurlijke activiteiten. Onze lokale reisspecialisten begrijpen dat elke vriendengroep uniek is, daarom bieden zij de mogelijkheid voor groepsaccommodaties, zoals een bijzondere groepshuis aan zee of een prachtige lodge in de jungle.

Rondreis met een privé groep

U reist met uw eigen privé gezelschap. Wanneer u een (kleine) groepsreis wilt organiseren met bijvoorbeeld uw voetbalteam of collega’s van het werk kan dit met de hulp van een lokale reisspecialist. Samen ontwerpt u een unieke rondreis op maat, zodat u zeker weet dat alles aan ieders verwachtingen voldoet. 

Suggesties voor een reis met vrienden en privé groepen

Rondreizen voor sensatie-zoekende vrienden en privé groepen

Maak een keuze uit bungeejumpen, canyoning, parachutespringen, wildwatervaren, surfen of quadrijden. Reizen als een groep is de beste manier om al deze spannende activiteiten te ondernemen terwijl u als team onvergetelijke herinneringen opdoet. Een sportieve en avontuurlijke reis met uw collega’s in het kader van teambuilding is een echte aanrader.

 • U zou kunnen kiezen voor een aloude topbestemming zoals Australië, een unieke activiteit is een skydive, gevolgd door een barbecue en u kunt uw tijd verdelen tussen actieve avonturen en ontspannen in een van de vele bars, restaurants, stranden of stadscentra.
 • Probeer eens een meer afgelegen bestemming voor uw groepsreis; Sri Lanka heeft bijvoorbeeld alles te bieden die een sensatiezoekende groep kan vragen, evenals een rijke cultuur, fascinerende geschiedenis, heerlijk eten en gastvrije mensen.

Rondreizen voor vrienden en privé groepen die van eten houden

Eten is een belangrijk onderdeel van reizen, het ontdekken van nieuwe favoriete gerechten uit de hele wereld is een fantastische manier om verbinding te maken met elke bestemming. Een maaltijd samen delen met uw vrienden of collega’s is een traditie zo oud als de tijd zelf, en er is geen betere manier om de onvergetelijke avonturen van de dag te delen over een tafel met heerlijk eten en drinken, verbinden en leren terwijl u samen reist.

 • Laat u verleiden door de vers gevangen vis van IJslands ijskoude oevers, of van de tropische wateren van Sri Lanka. Wat dacht u van de beroemde steaks van Zuid-Amerika, of de verse groenten en fruit van India, in combinatie met heerlijke traditionele smaken en vaak, ongelooflijk lokaal entertainment.

Rondleidingen voor vrienden en privé groepen die van cultuur houden

Als geschiedenis het ding van uw groep is en u bent gefascineerd door de lokale cultuur, oude beschavingen en obscure geschiedenis, waarom dan niet een reis maken naar Midden- of Zuid-Amerika, waar u verwend zult worden met de keuze, met zoveel ongelooflijk goed bewaard gebleven locaties waarop u aanwijzingen en overblijfselen kunt vinden van de oude beschavingen die men hier lang geleden heeft gehad.

 • Beklim de hellingen van Machu Picchu in Peru of Yaxchilan in Mexico en deel samen met uw groep dezelfde uitzicht met de mensen die hier duizenden jaren geleden stonden.
 • De geschiedenis van Japan en de oude cultuur worden elke dag gevierd door iedereen, met een fascinerende combinatie van innovatief modern leven en traditionele overtuigingen die u nergens anders zult tegenkomen. Bezoek tijdens de lente Japan, voor een prachtige kennismaking met het prachtige land.

Rondreizen voor gezondheidsbewuste vrienden en privé groepen

Als u op zoek bent naar een gezond toevluchtsoord, dan zijn er reismogelijkheden voor groepen die tijdens hun rondreis voor zichzelf willen zorgen.

 • Leer traditionele yoga in Bhutan of Vietnam, terwijl u samen met een plaatselijke familie kennis zal laten maken met lokaal gezond voedsel en gezonde gewoonten. Een actieve rondreis is ook een uitstekende keuze voor collega’s die samen reizen omdat ze elkaar door dik en dun kunnen aanmoedigen.
 • Waarom fietst u niet rond in Zuid-Amerika, Azië of Europa, of bezoekt u een aantal van 's werelds beste hiking en trekking locaties, zoals Wadi Rum in Jordanië of de nationale parken van Costa Rica.

U zult niet alleen ongelooflijk voelen na een gezonde groepsreis, u zult als groep voor altijd verbonden zijn doordat u een aantal unieke herinneringen hebt gemaakt.

Rondreizen voor de onbesliste reiziger

Waar u ook naartoe gaat, het voordeel van een reis op maat is dat u iets kunt ontdekken en organiseren om iedereen tevreden te stellen.

 • Kies een bestemming dat veel te bieden heeft, zoals de Filipijnen, dankzij de vele eilanden die het land telt biedt het totaal verschillende ervaringen, of Zuid-Afrika, waarvan de enorme uitgestrektheid alles biedt, van een wijnreis tot een spa-vakantie tot een safari.

Waar naartoe met vrienden en privé groepen?